35

Прасчо

преди 8 месеца

Като чета тука,започвам да се чудя дали живея на този свят или в някаква паралелна реалност.Само да напомня на самозваните доморасли анализатори-диетолози,че няма как да надебелееш, без да ядеш.И то да ядеш здраво, без мярка!Като съчетаеш тази диета с няколко часа игри и забавления пред компютър/смартфон/телевизор,гарнирани с енергийни напитки и разни сладкиши -- ето ви го готовият продукт.И като си отгледаш фигурка като на породиста свинка,се чудиш как ли е станало това.А, да:друг е виновен...

34

Анонимен

преди 8 месеца

Е така е няма естествена храна и качествена по БДС, защото няма от къде, всичко е внос.:))

33

Анонимен

преди 8 месеца

Да вземат бонбони амфора и ще отслабнат. Като вземеш бонбон амфора и не ти се яде до следващия ден.

32

Пфф

преди 8 месеца

Каквито родителите, такива и децата. Вие не виждате ли как изглеждат мъжете и жените след 30 годишна възраст? А тези над 40? Да видиш мъж над 40 с коса, слаб и атлетичен, то това е да търсиш игла в купа сено. А жените? Над 30 вече са тетки с кореми и бутове, които се търкат като ходят.

31

Анонимен

преди 8 месеца

До до 28 Явно си назад с материала с няколко години. Ще чуеш.

30

Анонимен

преди 8 месеца

До до 27 "Моите защо не са неграмотни и нагли?!" Като те чете човек, трудно може да повярва, че не са негpамотни и нaгли. Все пак народът е казал "крушата не пада по-далеч от дървото". А ти определено не се проявяваш като възпитан и интелигентен човек.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Плодове, зеленчуци ... ежедневен десерт /плодове/. Ама какво има в зеленчуците и плодовете? Родителите трябва да подбират специално плодовете и зеленчуците за децата си. Те просто не са вкусни. Нормално ли е? Стигнахме ли американците с модерните храни? А приликете с ежедневието на децата зад Океана? Очевидно да.

28

до 31

преди 8 месеца

За всичко изброено, че не смееш да си пуснеш децата навън, си виновен ТИ с твоя манталитет. Никакви управляващи. Българите са най-стряскащо пpocтатa нация в Европа от столетия. Логично, че и обществото ще е нула. Затова се интегрирайте в интелигентни общности. Избирайте средата си и няма да се притеснявате. Не е невъзможно човек да надскочи средата си. Трудно е, но не невъзможно.

27

До Анонимен 27

преди 8 месеца

Не хейтим децата, те са последното звено на веригата. Хейта е за тия, дето управляват, случайно попадат на високи постове, отричат всичко хубаво от миналото и се захващат с рИформи, разбира се, поредните глупости, но се отчитат, щото все пак трябва заплатата да си оправдаят. Тези по-надолу мърморят, но изпълняват, щото и те деца хранят. Едно време ядях бой, че не се прибирам, по цял ден тичане и игри, за ядене не се и сещахме или грабнеш филията и пак на игра. Сега не смееш и да ги пуснеш навън

26

до 28

преди 8 месеца

Ми не. По-голяма глупост за панически атаки сред тийновете не съм чувал, заклевам се. Като медицинско лице го казвам. Никакви подобни тенденции няма.

25

до 27

преди 8 месеца

Естествено, че ще ти охейтя неграмотните деца, които си наснесъл. Да си мълча ли?! Моите защо не са неграмотни и нагли?! Защото така са възпитани- ЛИДЕРИ. Родени и възпитани интелигентни лидери. Е, няма да седнат да смачкат твоите родени слуги, ама на моменти трябва такива като тебе да си знаят мястото.

24

Анонимен

преди 8 месеца

До до 22 Явно не си чул за новата тенденция сред тийновете да получават панически атаки? Доста е масово, та чак плашещо...

23

Анонимен

преди 8 месеца

Мхм, дайте да охейтим още децата, че не им стигна хейта заради PISA. Още може. Докато не ги смачкаме съвсем. После ще са послушни и безропотни роби. Честно, хора, смятате ли за нормално да мразите толкова децата си? Такова отношение не може да е друго, освен психическо отклонение. Всеки здрав индивид ще защити децата. А ние само се чудим за какво още да ги хейтим. Болни сме като общество.

22

75

преди 8 месеца

Децата приличат на Родителите, мързеливи глупави и Нагли, никой от тях не готви, Нормална храна в къщи.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Нормално. НашиОТ направи пресолената туршия- био и еко била, стопи бъбреците на децата от тая отрова. Нагъват от на нашиО дедо от село без 1 зъб в устата сланинка. Бабата- 140кг пингвин. Клати се като каца с кисело зеле, не може да ходи. Има 3 броя зъби, защото яде само еко и био! Вонящо сиренце се хапва- истинско било, то смърди на чорапите на нашиО като се върне от смяна в склада. И така животът мина! I am what I eat. Не бъди като нашио. Бъди мислещ модерен човек! Живей дълго като европейците!

20

Анонимен

преди 8 месеца

Напълнява се най-вече от стрес. Може да ядеш всичко, но ако си гьoн, няма да ти се отрази. При стрес се променят биохимичният баланс и хормоните, а обмяната на веществата преминава в режим за бедствия, т.е за запазване на енергията. Някои вещества се изразходват повече и това води до повишен глад, което пък при намалена обмяна естествено води до напълняване. Или по-простичко казано: намерете източника на стреса и му счупете колената.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Останалите 40% са гали от остров ман

18

Исторически парк

преди 8 месеца

Това са евроатлантически деца!

17

КОНСТАНТИНОВ

преди 8 месеца

ТАЯ ЯНА ДАНАИЛОВА ЗАЩО ЛИ НЕ ПОСОЧИ ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДЕЦАТА ДА ЗАТЛЪСТЯВАТ?ПРИЧИНАТА Е В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕДНИТЕ 33Г.БСИЧКИ ХРАНИ СА НЕКАЧЕСТВЕНИ,С ГМО И ВСЯКАКВИ ХИМИКАЛИ.ТОВА ГО НАПРАВИХА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ.БЕЗКОНТРОЛНО СЕ ВНИСАТ ОТ ШАРЛАТАНИ ОДПАДЪЦИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ .БЪЛГАРСКОТО ПРОИЗВОДСТВО НА КАЧЕСТВЕНИ ХРАНИ Е ЗАБРАНЕНО ОТ Е.С. НЕ КУПУВАИТЕ МЕСО И КОЛБАСИ ЗА ДА СТЕ ЗДРАВИ.

16

аз

преди 8 месеца

До АнонименА защо трябва да търсят в голямото междучасие от къде да си купуват? Може да бъде приготвена от вкъщи и да си носят.