408

Анонимен

преди 5 месеца

ДЕМОНТАЖЪТ ЗА РЕМОНТ Е ИЗМАМНАТА ЗАБЛУДА, ЗА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ ПАМЕТНИКА НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ОТ ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА И ЗАХВЪРЛЕН В НЯКОЕ ДЕРЕ ОТ ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОООСТАААЦИИИИ-ИИИ!!!

407

ВЯЧЕСЛАВ

преди 5 месеца

МОOOЛОOOТОВ - КАКЪВ ГЛУУПААК СЪМ БИЛ ПРЕЗ 1945 ГОДИНА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯМ НА ГЪРЦИТЕ ДА СИ ПРЕКАРАТ ГРАНИЦАТА НА 20 КМ ОТ ПЛОВДИВ И ДА ЗАЩИТАВАМ ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ И СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ДО ИСКЪРА ОТ ТИТО,НО НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО И ЩЕ ИМ СЕ ВЪРНЕ НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОООСТАААЦИИИ!!!

406

Анонимен

преди 5 месеца

Кой ще я плаща тая реставрациа, щот аз неща, да си поискат от Митрофанова

405

ТалибанОтСглобката

преди 5 месеца

Камък върху камък няма да оставим всичко ще разрушим.... То друго не можем.

404

Анонимен

преди 5 месеца

Значи на мястото на МОЧАТА ако ще кокошкарници да има пак ше е по-добре от тая грозотия на окупаторите къде копейките си ги харесваха да са роби и да има някой все да им казва какво да правят. Сега като трябва сами да мислят и им е трудничко и за това не ги кефи ситуацията. Ама що си не отиват при бащицата, не знам?

403

Анонимен

преди 5 месеца

Лошото е че като бутнете паметника няма с какво да го заместите! Примера е мавзолея! Бутнахте,за да направите паркинг,а отзад немски кулинарен базар лятото! Това ви е бутането! Защо никой не пожела да сложи там паметник на национален герой!? Нали това искате!? Айде правете! Дребни душици писарушки сте!

402

Ха ха

преди 5 месеца

Намериха претекст - хем да се докарат пред новия Голям брат, хем да не разсърдят предишния.

401

Анонимен

преди 5 месеца

Не да се демонтира, ако искат да се демонтира копейките да си събират пари и да си го местят по техните дворове тая грозотия и култ към окупаторите. Ако не, да го взривяваме и толкова.

400

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко в Бг е топ, само паметника остана, да ама не, рашките са оставили много следи по Бг територията, Шипка, Бузлуджа, и ...., айде всичко да се срине, и от историята да се заличат, всичко руско.:))

399

Анонимен

преди 5 месеца

А Александър Невски, нали е от рашките.:))

398

Анонимен

преди 5 месеца

Ние ли ще трябва да плащаме за тая реставрация, пари от къде , от данък бакшиш ли?Рашките да си го реставрират, по наште улици тротоари няма, аз ще им реставрирам паметника ай сектир

397

Руснята

преди 5 месеца

Дължи на България 143 милиарда за окупацията

396

Никви

преди 5 месеца

Реставрации

395

Време беше

преди 5 месеца

Паметника на окупаторите да изчезне

394

СЛАВА на РУСИЯ

преди 5 месеца

Страхът на САЩ от един паметник .Робите не трябва да имат история и мнение .Това са престъпници .Може би ще издигнат статуята на свободата тия мръсни с в и не .

393

Анонимен

преди 5 месеца

Какви реставрации,бе?Пак,ли ще ни скубят?Я събаряй!Ще им плащам да лепят камънаците?!

392

Венци

преди 5 месеца

Паметника не трябва да се маха това е част и нашата история На нашите освободители Русия Тогава по спешност да се демонстрират американските паметници да се демонстрират и натовските бази

391

Хайде бе

преди 5 месеца

Областната управа е държавата, тя се назначава от управляващите след парламентарни избори. Общинският съвет, видно по името (СОС в частност) е местното самоуправление, избрано пряко на общински избори. Паметникът е държавна собственост на територията на СО, затова и двете различни институции имат роля. Що са толкова задръстени, русофилите? Аз пък що се чудя- причинно следствена връзка. Те от БСП-то бяха отчели, че привържениците им са от необразованите слоеве. Затова пък върхушката си отяде

390

Джордж Оруел

преди 5 месеца

Вадят руските слуги тук всякакви безумни аргументи, ни в клин, но в ръкав, само и само *** да си стои там и те да се кланят на окупатора. То не бяха освободители, та антифашисти, още и православия; а с какви ли не Рейгъни и Дарт Вейдър и сме щели да го сменяме. Другари, съвсем просто е: СССР обявява война на Царство България и следва окупация. Така пише и в документите. Следователно марионетното правителство на БКП, инсталирано от окупатора, му вдига някакъв монумент. Това е истината!

389

Анонимен

преди 5 месеца

За русофилите. И стига с рая Русия, на Русия не и пука за Бг. 45 г стигат, соц.и червен ком.ун., от рашки и чини.