10

Анонимен

преди 9 месеца

Защо Лукойл го облагат с 50% данък а OMW с 10%? И защо обещават след като ликвидират бизнеса на Лукойл в България, който купи и развива същия бизнес да плаща също 10%. Това по каква "демократична" схема се връзва и кому е полезно, щом цените на Лукойл за горивата след този терор все пак са най-ниски в България. Това ли е нарушението, заради което гледат да го съсипят?

9

Анонимен

преди 9 месеца

Парламата нищо не решава и няма да реши, просто от посолството са им възложили да оформят по "демократичен" начин заповедите, които са дали на сглобката

8

Дзивко

преди 9 месеца

Тия на всяко нечетно число ли с тва ще се занимават, голем зор, некой има голям интерес

7

Анонимен

преди 9 месеца

Какво е "дерогация" на кой език е?

6

Анонимен

преди 9 месеца

Дреме му на Путин на оная работа какви ги вършат гномчетата на гномчетата в София.Той вече тотално контролира войната,нарита НАТО както пише по книгите,а в момента съгласува петролния бизнес с ОАЕ и Саудитска Арабия,където го посрещат като крал,за разлика от Бай Дън и аутсайдера Блинкен.А българският проблем ще бъде решен на финала на мача като му дойде времето за има няма 2-3 часа.

5

Анонимен

преди 9 месеца

И 10лв ще стане литъра бензин. При тоя *** народ дето е свикнал да си трае - тия ще дерат кожи на воля! Кой знае какви далавери е спретнал Кокорчо та да се пъне толкова за Лукойла! Честито на траещите си овце!

4

Ако падне

преди 9 месеца

Дерогацията ще пак ще внасяме руски нефт, само че купен от индийците, препродаден на германците на 4 творни цени и продаден на нас на 10 торни цени. А може и по-лесно - руски нефт купен от фирми на Кокорка и продаден на нас на 10 торни цени. Той Кокорка и сега взима милиони комисионни, но после трябва наново да прави схема.

3

Аз

преди 9 месеца

За новата година - гарантирано от управляващата хунта - бензина 3,50 лв. Явно няма значение кой печели изборите, в крайна сметка народа губи!

2

посолствоТО

преди 9 месеца

Предложението е наше.Тези са подизпълнители/слуги/

1

Анонимен

преди 9 месеца

Състезание на натегачите кой е по-голям слагач на Посолството :) Като се обърне палачинката ще бъде интересно какво ще стане с натегачите.