39

До 37

преди 5 месеца

Ами като не си напускал кошарата няма как да се "сетиш", то не е до "сещане", а до виждане и УСЕЩАНЕ ! А пък аз как не се сетих, че и овца може да зададе този въпрос ?

38

Анонимен

преди 5 месеца

За спасените живота се е платило. За това под масата не се казва.

37

Анонимен

преди 5 месеца

До 36 Мдааа, как не се "сетих ме", че в Европа на всякъде тече мед и масло, а в лошата България катран.

36

Емигрант

преди 5 месеца

В България министърът на здравеопазването не трябва да има дори и медицинско образование, а образование на прокурор-следовател,той трябва да "лекува" корупцията,а не болест ! България е единствената държава в ЕС в която в държавни болници се плащат неща като в супермаркет или квартален магазин ! Защо не разберете,че живота в Европа по нищо не прилича на живота в България, всеки закон,наредба или указ в България не е копиран от Европа, а тотално изменен в ущърб на суверена и в полза на политиците

35

Анонимен

преди 5 месеца

В Пирогов да не влизаш - от там се излиза напред с краката!!

34

Емигрант

преди 5 месеца

Алооо Димитров,ти не знаеш ли, че на Хинков е работа не да спасява животи,а да сложи здравен ред в здравеопазването и корупцията е най-голямата пречка която води естествено до голямата смъртност в българските болници!Не е важно колко живота е спасил Хинков,а колко измамника и шарлатани е заловил и колко милиони които грябва да отидат за здраве е пресякъл насочени към мафията!Ти отговаряш за спасяването на животи,а Хинков за спасяването на милиони от кражба!Айде всеки да говори по същество без въ

33

Емигрант

преди 5 месеца

Хайде сега тези овце които ми пишат минуси, да ми кажат от каква порода са, че не ми приличат и на "ПРАЗНОГЛАВА българска" щом отричат дори реалната българска действителност чрез минуси ? Интересувам се много от зоология и фауна, но такава порода още не съм срещал из книгите, дори и в червената книга ?

32

Анонимен

преди 5 месеца

По аналогичен начин навремето наклеветиха Чирков и го изгониха от св.Екатерина, болницата която той създаде и обучи екип от лекари и сестри.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки тича в "Пирогов". Искам Хинков да отговори как се заплаща на болницата за обслужването на здравно неосигурените хора? От това сигурно има големи загуби за болницата.Клевети се най-търсената болница. Отвра*тително е!

30

До 27

преди 5 месеца

Заплатата му е 100 хил. за да бъде показателно как СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА в България расте ! Сметка много сложна за разбиране от стадо овце ! Прокурори, медици, съдии, политици, кметове са основната маса която вдига СРЕДНАТА работна заплата, но простата аритметика показва едно набиващо нечовешко съотношение между заплатата на обикновен работещ съзнателно българин и "мой човек" заемащ изброените длъжности ! Испанският крал е със заплата 16 хил..,директор в Б-я 100 хил. ???

29

Анонимен

преди 5 месеца

Като чета биографията на Хинков забелязвам, че той е работил главно, като чиновник, а не като лекар. Правилен е въпроса към него " Вие колко живота спасихте?" Отвратително е отношението към болница "Пирогов". Изнервят се лекарите и се пречи да си вършат работата.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Хайде и аз да напомня за случая с Мустафа Емин - разследването на медицинския надзор установи, че Пирогов е нарушил медицинските практики, като не са обърнали около 4 часа внимание на пациента. Според стандартите е трябвало това да стане до 2 часа, защото случаят не е бил спешен. Та не виждам директорът какво кудкудяка - негова работа е да осигури правилното функциониране на болницата, а той вместо това пускаше записи по медиите.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Директора да обясни къде са онези 36 милиона лева които липсват от касата на болницата? И защо има 100 000 лева заплата, това също да обясни..

26

Емигрант

преди 5 месеца

Двама от списъка "Магнитски" /Пеевски и Тиквата / на САЩ неистово защитават този доктор Димитров ! Питам как е възможно този доктор да е почтен и честен при условия, че тези двама корумпирани политици със забрана от САЩ да стъпват на територията и ? Защо точно тези двама изявени корупционери толкова неистово са се включили в защитата на директора ? Тиквата е в списъка "Магнитски", но защо българските медии не съобщават името му ?

25

Анонимен

преди 5 месеца

Физиономия на послушко.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Димитров се оплака,че част от задълженията/с което ги призна/идвали от неосигурените лица!И това е абсолютно вярно.Тогава защо,нито той,нито тези преди него,не поставиха въпроса пред своя ментор,неосигурени лица да не се лекуват,защото всички знаем кои са те и че не плащат никога за нищо.Но.по-лесно е да се точи държавата,отколкото да си създаваме неприятности.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Такива като него са многа те знаят само да крадат и да убиват хората съд и бесило на тия долни лешоди българо убиици оставка съд и бесило

22

Емигрант

преди 5 месеца

България е под "шапката" на мафията ДПС/ГЕРБ, а народът е най-лесната им плячка особенно когато стане въпрос за здравеопазване, единствената държава в ЕС в която здравните осигуровки потъват в палати и офшорни сметки на медици, но не и за спасяване на животи ! Да ви повторя : - "ПРОSТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА", някой да има възражения ?

21

Анонимен

преди 5 месеца

Е нали за това работиш там,да спасяваш животи.Иначе си избираш друга професия ,но не задаваш т.пи въпроси.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Само като му видите физиономията на този доктор и ви става ясно що за стока е.А като го чуете как говори,впечатлението ви се потвърждава.И ако още не сте сигурни,яростната му защита от ГЕРБ съвсем ще ви убеди.