13

за да намалеят смър

преди 5 месеца

тни случаи , да се нарисува и знак да има . не да я няма и знака намацан и 2 контролйори от кат да се мръщат от тротоара що се минава , като има 5 камери и Лента . хахахахаха Приоритет скорост - 240 без глоба такива 300 случая за година, приоритет дрога и алкохол - не ги спират за проверки нощем и привечер и не ги хващат . глобите за паркиране и пресичане са за просто санкциониране . няма да има шенген .

12

Анонимен

преди 5 месеца

то отдавна маркировките за бус ленти са се изтрили така че в съда всички глоби падат

11

Наблюдател

преди 5 месеца

Когато автобусите и тролеите не карат в бус лентите има ли глоби?И като има толкова "добър и чист" граАдски транспорт защо чиновниците не ползуват него а имат служебни автомобили за разход на данъкоплатеца или ще покрием разхода с глоби от шофьорите?Държавата на глобите и данъците да живей евроатлантизма

10

Boto

преди 5 месеца

Много е лесно. Вдига се броя нарушители вдигат се глобите. Направете ги 200 лева за каране в лентата и да видим. Първа глоба 200 лева, втора 400, трета 600 и да видим, колко ще изръжат. Но и адекватно събиране трябва....

9

там минават кат ,

преди 5 месеца

полиция , нсо , гдбоп, линейки, пожарни, а рейсовете са невъзпитани и карат с 80 километра , бибитки се чуват денем и нощем . имаше глоба за клаксон , но и камерите не хващат столични шофьори . Има и побоища , защото газят закона . Да ги съдят .

8

От страната

преди 5 месеца

Ние из забравената територия пътища даже нямаме..софета били карали у буслентата!Бахтий държавния проблем на буренясалия ***!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Няма десет метра ясно видима маркировка,ушев гламар вика бус лента било. Тупаня сигурно гледа проекта

6

Строг мили(ци)онер

преди 5 месеца

Най-възпитателното решение е с палката по главата. Всички агрошафйори каращи в буслентата бързо ще се научат да спазват правилата така.

5

е все пак и мотопеди

преди 5 месеца

колела , тротонетки , пешком , а тях не ги санкционират . И каруци . Не сме да не виждаме . За да санкционират един от 2 милйона малцинствени етноси , или тарикати други е нужно обаждане на 112 . Цялостно описание и подробни снимки, адрес , защо е сигнала, как е станало , колко часът . Да ги глоби КАТ . Няма лесно .

4

Анонимен

преди 5 месеца

буса да не е света вода ненапита дето замърсява в пъти повече

3

mda

преди 5 месеца

280 000 за превишена х 100лв средна цена да не кажа и отгоре, мдамм едни бързи 30-тина милиона на година хранилка. И хората си карат пак с превишена, явно КАТ е като НАП, само събира парите, мерки и ефективност нулева.. 400 карания в бус лентата, вие май се шегувате, само на бул. България за 1 час минават толкова.

2

Как

преди 5 месеца

50 лв бе? Нали бяха гласували да е над 1000 лв и колата на трупчета? По мой наблюдения на ден само аз виждам по 5 коли минимум, което за година си е 1500+

1

Аа добре

преди 5 месеца

50 лв? То ако стоиш в трафика може да изгориш за повече дизел/бензин.