75

Правда

преди 6 месеца

До 54: или умишлено лъжеш и клеветиш невинни или си заблуден от фалшивата ислямска и комунистическа антисемитска антихристиянска пропаганда която ислямски араби-терористи лъжливо наричани Палестинци нагло разпространяват в медии и на хулигански протести с лъжлива пропаганда и погроми срещу Израел и САЩ, както и фалшивата руска про-ислямска анти-Израелска анти-Украинска пропаганда.ИСТИНАТА е че ислямските терористи само са подкупени с ООН милиони, а Русия въоръжава ислямска за изгода.

74

Анонимен

преди 6 месеца

До кратко и ясно........След два месеца няма да има нужда от такава помощ защото всичко вече ще е приключило !!!!

73

Какво следва

преди 6 месеца

От комитаджийско време: "Войводо, тука оружие много, но сакат пари или д_пе. Що да чинам"? Войводата отговаря "Пари нема. Действай!".

72

ТТттт

преди 6 месеца

До До 39Ти къде живееш и въобще бил ли си в България или си я виждал на снимка /Гърция - Търново ???????????/

71

Горко на предатели

преди 6 месеца

Когато Безбожни врагове на Бога като антисемити и антихристи- комунисти, нацисти,ж ислямисти и др. терористи и про-терористи станат мнозинство и наклонят везните в полза на злодеите престъпници срещу човечеството каквито да са ислямските терор.режими като Ирански, Палестинските Хамас Джихад ИДИЛ Хизбола Турски Сирийски АлКайда и др. Руски агресорски режими , тогава предават не само невинните им жертви Израел и Украйна, но и истината Бог и душите си на дявола. Защо САЩ даде 6 млд.на Иран и на ПА

70

Горко на САЩ

преди 6 месеца

Жалко за САЩ и целия американски народ тк.явно ислямския про-терористи Обама е инфилтрирал вече толкова много ислямски терористи и про-терористи дори в Сената, които вършат постоянно престъпления на расизъм нелегална окупация фалшива пропаганда и погроми на "демократични" протести от ислямски терор. групи, масови стрелби религиозна омраза асимилация готвен геноцид срещу законните собственици -американския християнски народ, която про-ислямска ООН ЕС антисемитска политика следва и Байдън

69

Христо Христов

преди 6 месеца

До 56 "Скоро Тагаренко и Денко ще последват САЩ. Още да не пращаме бетеерите, защото Посолството променя Вятърът на промяната." - надявай се... Но да не се озъбиш като чуеш, че ще трябва да компенсираш отказано ти от янките!

68

Христо Христов

преди 6 месеца

И ся кво? Няма да могат да научат украинските "морски" пехотинци да плуват?! ПП. Не им и трябва!

67

През октомври

преди 6 месеца

Интересно ми е какво коментират прозападнитежендъряци в момента, но повече ми се спи.. Пишете коментари, а коги стана ще се по смеем всички нормални заедно.

66

Ами сега?

преди 6 месеца

Как да преговаря за мир Зеленски, след като с декрет забрани преговорите с Русия? Най-вероятно ще му спретнат някой преврат и ще сложат Залужни на неговото място. А той ще продължи войната докато и той оплеска работата достатъчно за да махнат и него. Да му мислят украинците.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Няма денги за укрофашагите, в смисъл няма да могат да откраднат по-голямата част от тях. :)

64

Анонимен

преди 6 месеца

Както казват нашите либертарианци от непеотата: Не трябва да наливаме милиарди в нереформираната Украйна, нереформирания Зеленски и нереформираната военна система на Украйна.

63

Анонимен

преди 6 месеца

На Тръмп стената е екологична катастрофа. Променя миграцията на животински видове, променя цели екосистеми живели там с хилядолетия. Такива промени се отразяват рано или късно и върху целия свят с климата и пандемиите.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски направи "Война на кредит" и "Война на социални помощи". Нашите слаби умници да се поучат от тъжния край на Украйна и Зеленски, че при война не можеш да разчиташ на социални помощи и кредити и да си подааряваш оръжията, защото през последните 30 години не сме стреляли с тях по никого.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Те са сетиха че няма смисъл да се наливат пари 💰 в изгубена кауза, жалкото е Украйна ще плаща за грешките на зеленски

60

Мда

преди 6 месеца

Пишете глупости , вижте пак вота от 2020 , 65% от латиносите са зад демократите и винаги е било така.

59

Анонимен

преди 6 месеца

Да събираш помощи за Израел е все едно да събираш помощи за Марк Зукърбърг, за Илън Мъск, за Бил Гейтc, за Принц вече Крал Чарлс и разни такива от този сорт.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Латиносите в САЩ не искат други латиноси да отиват при тях и да развалят държавата. Ще гласуват за Тръмп и за Американската стена.

57

До 53

преди 6 месеца

Това не е вярно. Резултатите от 2020 , 65% от латино вота печели Байдън , също 87% от гласовете на черните и 68% от гласовете на азиатците.При белите печели Тръмп , там Байдън взима само 41%.

56

Анонимен

преди 6 месеца

"Латиносите масово подкрепят Тръмп, който макар да не е католик, като Байдън, е твърдо за подкрепа на семействаата с деца, работа за всички и е против прайдовете и прочие." - Мда... И Тръмп е поддръжник на евреите и в същото време на бялата раса. С други думи нещо подобно на расист, фашист и други подобни определения. И аз се чудя с какъв акъл му гласуват латиносите, след като Тръмп на практика е срещу тях. Над 50 милиона американски граждани имат роднини на юг от САЩ, вкл. в Южна Америка.