10

Анонимен

преди 9 месеца

Тук в коментарите някой пишат "комшията, комшиите" това какво е на кой език е?

9

аноним

преди 9 месеца

Ей-ЕВРАЗИН-старите хора са работили цял живот за тия пенсии,и те по право им се падат!Те не реват за подаяния,а се борят за своето,което им се полага по право!!!!!!

8

Владислав Милев

преди 9 месеца

Това само у нас е новина... в цял свят нормално нещо

7

читалище заря

преди 9 месеца

и сега мили деца, всички заедно : "бойко е виновен!"

6

Анонимен

преди 9 месеца

И за какво са им добавки, и това е много, което им дават. Пак да си ги изберат комунистите от герб и променливите и да реват за коледни добавки. Вместо тях-новите данъци. Не проумяха, че гербавите никога нищо не дават, а само вземат.

5

аноним

преди 9 месеца

Да,комшиите ще се радват,а и ще зарадват близките си с подаръка,който винаги се е давал при тях,както и на Великден,както и при други поводи.Румънците от 1.1.2024 г ще се радват и на 40% увеличение на пенсиите,а не както тук-11% и то от средата на годината,когато всичко ще е още по скъпо и непосилно за плащане!Други години е имало и по-малко но това радваше старите хора-никога не са били пренебрегвани,а тая ще се радват само те-от парламента,гласувайки си огромни бонуси,та да има за островите!

4

Хмм - една

преди 9 месеца

петдесетолевка и две двадесетолевки (сгънатички) и малко монетки -ха дано се поберат в портомоненцето. Снимката определено онагледява грижата за българските пенсионери.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Браво на кокорчо,днес започвал изплащането на големите пенсии,само да му кажа,че комшиите,гърци и турци,днес също изплащат коледните,гърците по 250 евро,а турците по 2500лири,а наш кокорчо,щял да си подаде оставката,ако ни се приеме бюджета,за 2024г. Много ти здраве без недо България няма да загине.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Ax, нa бaбa oцъkлeнkoтo!

1

Дедо Пенци

преди 9 месеца

Ехаааа......!!!