55

Анонимен

преди 9 месеца

Кръгли измислици. Елате в Русия и тогава пишете.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Русия е демократична държава , всеки може да се кандидатира за президент , не като в щатите където трябва да си , я губернатор , я милиардер , или мулти милионер ! Най - големия проблем е там че , руснаците не избират този когото западняците искат ! И естествено , щом не е техния човек , новоизбрания веднага е провъзгласен за диктатор !

53

Анонимен

преди 9 месеца

Рекламирате еврейчето Борко Надеждин, а съвсем неглежирате Анатолий Рабинович - кандидатът с най-популярната в Русия еврейска фамилия. Рабинович е главен герой във всеки втори еврейски анекдот.

52

53

преди 9 месеца

бюлетината пак ли с един номер

51

Анонимен

преди 9 месеца

Леви патриоти няма, както няма и комунист икономист.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Много интересно- затворник с 25 г присъда кандидат за президент на Рашките- къф силен съперник на бащицата Путинлер- ко нещу- при нас чалгализацията приключи, но при Рашките е още силна.

49

СКОРОШНИ МЪРТЪВЦИ

преди 9 месеца

НЯКОЙ ДА СЕ СЪМНЯВА?

48

Анонимен

преди 9 месеца

Резултата е ясен, както винаги 120% за Путтаран, останалите 0,5% да си ги делят както искат.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Мернах в един руски форум, че Сталин има еврейски корени - та кой грузинец ще си кръсти сина Йосиф. Имеше се предвид, че е от горските (планинските) евреи.

46

Анонимен

преди 9 месеца

По Заповед на Другаря Йосиф Сталин! Комунисти вкатайте Раята да гласува за КПСС! Който не гласува за партията КПСС - Укротителка на народа, веднага да заминава за Гулаг!

45

Анонимен

преди 9 месеца

Водката! Водката! Комунисти напред .... Водката! Къде са Колхозите - ТКЗСетата да вкараме раята в тях за да ни произвежда за без пари Водката?

44

Анонимен

преди 9 месеца

Водката! Водката! Водката! Къде е Водката?

43

Анонимен

преди 9 месеца

Ха,Ха,Ха,Хаааа Мечката изтрезнял Водката!

42

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък не мисля така . Стрелков ще бъде допуснат защото така ще се разцепи опозицията на повече . Все пак Русия е президентска република и изборите имат значение а не като при нас нещата да се рашават след изборите когато се правят сглобките . В руската сисме нямаш интерес да не допускаш кандидат . Неговите гласове ще отидат при някой от другите и миже да победи .

41

Анонимен

преди 9 месеца

както и общият брой на използваните дронове. Това може да показва увеличение на производството на "Герани".

40

Анонимен

преди 9 месеца

Кои се водят патриоти? Марионетките на запада ли? Да, ама в "диктаторска" Русия ще има избори и Путин не го е страх, а в "демократична" Украйна няма да има избори, защото киевското джудже се на...ра от страх какво ще му се случи като загуби.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Според киевската хунта тази нощ е извършено масирано нападение от БЛА-камикадзе "Герани" по цели на територията на Украйна. Общо около 48 БЛА-камикадзе извършиха нападение в областите Житомир, Хмелницки, Харков и Полтава. Ако погледнем общата статистика на нападенията на Герани за малко повече от месец, тогава това далеч не е най-масираната атака, например в сравнение с атаката на 25 ноември, където бяха използвани 75 БЛА-камикадзе наведнъж. Въпреки това, когато се сравнят първата седмица на ноември и декември се вижда, че честотата на ударите се е увеличила, както и общият брой на използванит

38

2

преди 9 месеца

Режимът в Киев сега очаква одобрението на американските законодатели за продължаване на подкрепата за Украйна през 2024 г. Ако Сенатът не разреши споровете, тогава Зефюрерът ще остане първо без новогодишен пакет, а след това и без държава...

37

1

преди 9 месеца

Американският сенатор Мърфи: Украйна може да стане част от Русия, а Киев може да стане руски град. Пророкът Крис Мърфи, член на Сената на САЩ от Демократическата партия, смята този сценарий за вероятен, ако Украйна не получи нова финансова помощ от САЩ. "Трябва да вземем решение веднага: дали Киев ще бъде руски или украински град. Разочарован съм, че републиканците не приемат това сериозно заради залозите в тази ситуация", каза Мърфи. "Залогът, каза той, е, че в рамките на 12 месеца Украйна може да стане част от Русия".

36

Анонимен

преди 9 месеца

През нощта ВС на РФ атакуваха помещенията на противника в Дома на културата в Боровая (посока Сватовское). В посока Сватово-Купянск като цяло руските войски държат инициативата, притискайки зомбакнацистишена на източния бряг на Оскол (превзети са 2 опорника), както и на североизток от Купянск в района на Синковка и Ивановка.