9

Анонимен

преди 5 месеца

РУСКИТЕ ТРЪТКИ ИТН-ГЕРБ

8

Анонимен

преди 5 месеца

Народен съд и концлагери за ОПГ Гроб, ОПГ ПП и ДБ и ОПГ ДПС!

7

Рендету

преди 5 месеца

Герб се срамува, ДПС е готова да сключи брак, ПП-ДБ (особено ДБ) бяга от "брака" като дявол от тамян. Нито БСП, нито Възраждане, нито ИТН ще покрепят бюджета на Ококорчо.Пролета на 2024 г. ще е гладна с високи цени и галопираща инфлация, и решаваща за Сглобката.

6

sdd

преди 5 месеца

Ивайло, искам да използвам случая да пожелая всичко най-лошо на всички ви (во главе с мумията) за през ноцвата 2024!Нека да ви измрат децата (ако ги имате) и да се затрие семето ви.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Те сами си се нагласиха така, никой не се е намесвал, сами си натъкмиха сглобката, но ако я развалят преди изборите, пак ще започнат да се трепят или да палят сградите, затова не може да се развали.

4

ПП

преди 5 месеца

е вредна за България. Радевото творение руши всичко до което се докосне.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Време е да се разглоби тази сглобка, че иначе ще се разпадне България. Тия в момента гонят само личното си забогатяване. От година и повече се назначават само некомпетентни хора, които ще сринат и енергетика и всичко. Няма специалисти само парашутисти.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Сглобката е ясна отдавна и тя е между ГЕРБ,ДПС, Възраждане, ИТН, БСП. Тая сглобка може да свали правителството когато си пожелае.

1

Изнервен

преди 5 месеца

Стига с тази тъna дума сглобка! Само наливате вода в рошавата мелница на онази мустаката Лена.