89

Анонимен

преди 6 месеца

До 64. Неразбитам какво искаш да кажеш с това. Руснаците подготвяли Майдан 3, американците пък направиха Майдан 2. С Майдан 3 нещата ще се върнат на естествените им места. Но не съм сигурен че руснаците подготвят премахването на Зеленски. Тези които искат да го сменят и те са с прозападна ориентация. И дори вече се убиват тези украински политици с пропуска .

88

Хелоу

преди 6 месеца

Нали ги излъгахте да спрат преговорите, да прецакат Минск, вие ще победите ние ще помагаме, напред...и сега какво става? За какво умряха стотици хиляди? САЩ направиха огромна грешка и супер грозно нещо.

87

Buba

преди 6 месеца

Ох дано този утре, като се събудя вече да е отлетял в отвъдното и да взима и доведения му син зеления и да свършва тази война, където за лудо умират невинни и млади хора.

86

Do

преди 6 месеца

He looks like the Red Skull from captain america

85

ха-ха-ха

преди 6 месеца

Вижте какъв рептил е начело на Великите Краварски Щати!!!И тези същите кравари ,управлявани от дъртия рептил ,се подиграват с целия нормален Свят!!!Цели 75 години краварите си позволяват да правят войни ,да убиват милиони и само те да определят кой е терорист ,агресор и диктатор!!!Е ,дошло е време краварите и техните долни и подли евреи да бъдат наврени обратно в Краварника!!!Облужващия ЕС просто си заминава заедно тях!!!

84

Анонимен

преди 6 месеца

На снимката виждаме един неадекватен човек с детско поведение меко казано. Ако снимката е на обикновен човек ще има да му се подиграват и присмиват на неадекватността и алогичното гротескно поведение сори.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Байден да не получи инфаркт нещо от напрежение.

82

Хм....

преди 6 месеца

Дъъртия Джо и компания прибират ПРОЦЕНТ от всяка "помощ" изпращана към Украйна . Затова толкова се е разтревожил, не че щото му дреме за някакви си украинци. А Зеленски прибира още по-голям процент отделят си своя дял и неговите министри ... за украинския народ , там каквото остане . Ако изобщо нещо остане за тях. А вие после се чудите как след толкова получени милиарди , Украйна няма напредък на фронта . Как да има . Много са пиявиците .

81

Анонимен

преди 6 месеца

Този дядо отдавна е неадекватен и точно за това е избран. От него нищо не зависи, а от скрите зад стола му. Но и техния ред дойде.МИР И ЖИВОТ за Украйна!

80

киро

преди 6 месеца

Приятелю Джо, що не си гледаш старините и да оставиш политиката на хора, които са по в час.......

79

Анонимен

преди 6 месеца

Много се е напънал дано не се начурка.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Малиии страх,жив рептил

77

Зозо

преди 6 месеца

Зомбиииииии

76

СЛАВА на РУСИЯ

преди 6 месеца

Най накрая тая *** Америка ще бъде унищожена .Братята руснаци ще освободят и България .

75

Отец Иван

преди 6 месеца

И Бог те очаква душегубецо ,не може да чака и да гледа как хитро разпалваш войни по света!

74

Анонимен

преди 6 месеца

Сатана е тоя! В Украйна свършват младите хора. Воюват най-вече 55+, измъчени, уморени, умислени. Вчера гледах как стоят в една зала-докарали на културно мероприятие с местна чалга певачка. Никой не ръкопляска и я поглежда. Тъжна картинка.

73

анонимен

преди 6 месеца

тоя съсел хептен се изкривил от яд и злоба, ами има заложени в океана ядрени оръжия срещу ню йорк и вашингтон - затуй по-ниско от тревата!

72

Dabe

преди 6 месеца

Мисирката смукала от пръстите ,за да не каже че няма вече пари за Украйна и Чи.Израел.

71

82-ОМБР

преди 6 месеца

Русия,и велика са антоними! Велика е Америка

70

ало ало

преди 6 месеца

Бай Пънчо, намери си майстора, нали? защото ВЕЛИКА РУСИЯ не е афганистан, нито виетнам!