10

Петърчо

преди 5 месеца

Не иска защото знае че няма да го получи. В Македония албанците са голям фактор при избора на президент. Нямат гласове за албанец президент но това не пречи да са решаващ фактор при избора на президент между кандидатите на македонските партии. Така е и с кметските избори в Скопие. На последните такива с 2-3 пъти повече гласове спечели кандидата на опозицията въпреки че кандидата на СДСМ беше подкрепен от албанската ДУИ. Сега Стево и с подкрепата на СДСМ и ДУИ не може да се надява на победа.

9

не ще 2 мандат!?

преди 5 месеца

Тоя не е българин!Определено!!!!

8

Анонимен

преди 5 месеца

И Плевнелиев така направи. Когато се вижда, че няма абсолютно никакъв шанс, по-добре да не се кандидатира. По-ниска оценка за работата му няма как да има.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Kakвo ни интересува това нас, нормалните хора?

6

ХИЧО

преди 5 месеца

Пендарко веднъж каза истината-чеГоце Делчев е българин,а такова нещо в Мъкедония не се прощава....Там истината не струва пукната пара,затова Пендарко сега е пътник.....В Мъкедония обичат лъжците и ще обявят конкурс за най-нагъл лъжец,който веднага да обявят за нов президент....

5

Гоце Делчев

преди 5 месеца

Ами, и българите от двете страни на границата не го искат. Писнало им е от безродни македонисти!

4

Анонимен

преди 5 месеца

Крайно време е да паднат македонистите и пробг политик за премиери и президенти докато се съединат

3

Анонимен

преди 5 месеца

Тука само ид и при пишат.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Можеше да стане Палчо като виден бугарофоб, ама пустия взе че отрепа дете и го фанаха. Не остана читав македонец да го изберат за президент освен Влахов-Мицов, *** той пък е родом бугарин та е малко съмнителен да не е таен агент на бугарското разузнаване. Най-добре да сложат албанец или евентуално турчин, те са читави хора.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Албанец ще е новия им президент и Премиер също!