66

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Защото такива като бъркащия се във всяка манджа банкянски гений, дъртият пожарникар ББ, Просто Киро,Ристо Иванов и дъртото генералче го поставиха за военен министър. Други хубавци от БАН пък го направиха професУр! За какво бе,нали в Москва стана д-р, науката му стигна до МИГ-ове и СУ-та от 80-90те години, сетне стана съветник в МО на Украйна! А междувременно остаря и прилича на сбабичасал се старец. Този защо не се измете от България с БТР-ите, а остана тук да досъсипе България?!

65

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Не виждаш ли, че този старец и пишкин-професор е изкрейзил. И понеже и Боце с неговите 65 години и 120 кила се сдружи със такъв слон като него - Пеевски, те тримата плюс Просто Киро ще разсипят България при тези равнодушни българи. Умните и младите хора избягаха, останаха *** и простите. Да я закриваме тая държава и Тагаренко, Просто Киро, Боце и Пеевски да ходят в Украйна да се лекуват.

64

СТЪРШЕЛ

преди 5 месеца

ТАГАРЕВ СТИГА СЕ Е МОТАЛ НАСАМ-НАТАМ, АМИ ДА СЕ КАЧВА НА ТЕХНИКАТА И ДА ЗАМИНАВА ДА СЕ БИЕ ПРИ БРАТЯТА УКРАИНЦИ. ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКА ПОМОЩ, А НЕ КЛОУНСКО ПОВЕДЕНИЕ...

63

Анонимен

преди 5 месеца

Укаристан е тъжен и реве заради ТъгаРев-присвитото Око. ТР е типичен Укрофоб. Така яко гинагъзи с тея тенекии, които трудно палят, ич невозят, перфектно Дроно-визуални, гарантиращиСмъртта на целия екиаж при директно попадение защото вратите автоматично се заключват за по сигурно идентифициране на целия изгорал и разпачетосан екипаж, майнЪ Филбитието!

62

Сержант

преди 5 месеца

Цъкащите минуси, не са виждали на живо тази ***, а коментират. Пожелавам ви, леко ползване на моторите! И си продайте капиталистическата собственост, че е с лошо качество. Ти му викаш ' Куме Иване, а той мисли други работи да те хване' . *** народ с големи амбиции.

61

Анонимен

преди 5 месеца

Тагаренко ще бъде съден!!!

60

запознат

преди 5 месеца

Тези БТР-и биха могли да се ползват в бъдеще при евакуиране на спасилите се от ядрения взрив в бомбоубежища и метростанции софиянци, защото са снабдени със системи за радиационна защита и така хората с тяхна помощ биха могли да бъдат изведени от заразената с радиация територия! Но както знаем политиците не се интересуват от хората а само от парите които могат да получат от фонда за мир на ЕС, които те да откраднат!

59

Анонимен

преди 5 месеца

Вярно защо досега са се харчили пари за джипки за границата, а не са ползвани тия БТР-и? Да не би джипката да е по-здравя? Ами, не е! Ахаааааа, сигурно джипката гори по-малко и не вкарва в преразход за гориво! Да, ама за престъпници пресичащи незаконно границата, БТР е по-респектиращ! Ако не се заменят всички джипки, то поне малко да са. Пак е нещо.

58

Анонимен

преди 5 месеца

Пере го здраво съчмата.

57

едно ангелче ми каза

преди 5 месеца

Това на снимката не е достоен да се нарече човек!

56

да ви светна

преди 5 месеца

Знаете ли защо са изработени ядрените оръжия? За да се използват някога! Кога? Когато му дойде времето! Не бойте се! Путин няма да използва ядрено оръжие! Ще го стори следващия президент на Русия! Бедна ви е фантазията каква злоба и ненавист трупат руснаците към вас! Тя е в пъти повече от злобата и ненависта с която се сблъсаха руснаците след 22.2.2022 в западна Европа! Така, че е въпрос на време да полетят ракетите снабдени с ядрени бойни глави и вие нищо няма да можете да сторите срещу това!

55

Анонимен

преди 5 месеца

Тези машини ако са били поддържани и консервирани както трябва през годините, значи са чисто нови! Ама нямали били специална броня! И кво! Нали все пак са високо проходими и спасяват от обикновена стрелба, снайперисти и т.н. Вместо да дават пари за хъмвита, да ползват тях!

54

Анонимен

преди 5 месеца

По време на война, службите като Полиция и Пожарна (особено Полиция) и Гражданска защита и тем подобни, трябва да попълват редиците с войници. И Русия така прави! Постоянно различни офицери от ОМОН, СОБР и тем подобни отряди от цялата страна биват мобилизирани и пращани в Украйна. Даже нямат право да откажат. Т.е. такива хора, ако са в България, ще имат нужда от техника. А какво ще правят, ако нямат никаква техника за придвижване? На Вътрешни войски за това са им били дадени тия БТР-и!

53

имам въпрос

преди 5 месеца

След като подържате над 250 бомбоубежища в цялата страна, защо метростанциите не са пригодени за бомбоубежища каквито са метростанциите в Лондон, Ню Йорк, Вашингтон, Пекин, Москва, Воронеж и даже Киев, Одеса и Харков? Защо нямат изградени херметизиращи прегради които да предотвратят нахлуване на радиоактивен въздух от вън! Само да ви кажа, че изстреляна от Финския залив хиперзвукова ракета с ядрена бойна глава ще удари в центъра на София само след 8 минути! Няма да успеете да пуснете сирените!

52

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 56 - Нали? Ти, като правиш простотии и родителите ти вият, явно простотиите ти са полезни неща? Да ти имам (не)логиката!

51

Анонимен

преди 5 месеца

Щом комунистчетата вият на умряло значи Тагарев прави всичко отлично!

50

запознат

преди 5 месеца

Тези БТР-и не стават за фронта и украинските фашисти няма да ги пратят на фронта, а ще ги използват за евакуация на фашистката хунта от Киев след като взривят м р ъ с н а ядрена бомба там с цел дискредитиране на Руската федерация! Тези БТР-и стават за това, защото са снабдени с противорадиационна защита! Въпроса е: Защо нашите политици не се замислят с какво сега ще евакуират себе си от София след като Русия засади няколко тополи в центъра на София?

49

Анонимен

преди 5 месеца

Магарев е нeвмeняем.

48

Сержант

преди 5 месеца

Да съберат един батальон от хора радващи се на тези щайги, и да им ги дадат да поддържат бойни способности с тях.

47

Анонимен

преди 5 месеца

До второ нареждане!