18

gogo

преди 6 месеца

не е важно колко скачат цените(което част от последните издихания на този чудовищен балон), а е меродавно дали се увеличават сделките, а следките намалят ;) така че, ако искат с още 20% да вдигнат ... народа вече спира да купува ;)

17

Анонимен

преди 6 месеца

до 15 И апартамента и къщата си имат плюсове и минуси. Много е определяща локацията, ако говорим за градска къща или такава до град и какъв тип строителство е къщата и колко е голяма.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Спадът в Германия е 4 пъти по-малък от тези 9,9%, защото спад за три месеца са го преизчислили за 12 месеца. В крайна сметка спадът е 1,5% за първата половина на 2023 година.

15

архитект

преди 6 месеца

До АнонименИ какво за германските кочини ? Не заменям българските си имоти за германски всъщност. Ако ще да ги посипят със златен прах.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Навсякъде имотите поевтиняват, само в България скачат. В Германия има спад с 9,9% на имотите.

13

Доктор с имоти

преди 6 месеца

Цените в София ще са двойни след 4 5 години... Така че марш още утре в най близкия клон на банката... Мн обичам коментари от хора живеещи под наем за цените на имотите. То е логично че им се иска да намелеят и аз искам да намалеят за да си купят и да са добре, но надали. Наемите скачат с 20 30 процента на година. Никога не съм чул някой да се оплаква че е взел имот на времето, напротив хората станаха милионери само от вдигащите се цени. Обезценяване то на парите си го виждате..50 лева са като 20

12

архитект

преди 6 месеца

Стара панелка в добре поддържан 4-етажен блок на 60 и кусур години със добри съседи е за предпочитане пред къща . Къщата само на картинка изглежда добре. Поддръжка, чистене, покрив и подобни дивотии са голям трън. Да не говорим когато поскъпне тока . Единствено предимство на самостоятелна къща е във Щатите със прилежаща земя около 1000 акра и собствени водоизточници. Тогава си струва, но такъв имот струва стотици милиони.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Значи ако някой продаде панелка за да си купи по скъп апартамент с малка доплата значи цената на имотите скочи с 10 % Бързо да бием тъпаните че цените скачат .

10

Uke

преди 6 месеца

На база на какво? Фалшивите обяви със завишени цени от алчни пишман брокери в имот.бг или на база на реално сключени сделки?

9

Анонимен

преди 6 месеца

През 2016 година купих къща с двор до София за 80 хил.евро и тази година я продадох за 480 хил.евро. Смятайте!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Хубавите имоти с добра локация няма как да не държат цена, а и да не растат. Има абсурдни цени за разни копторри, маломерни, с недобра локация и за тях да искаш пари, които не отговарят на качеството на имота е нелепо. Обаче, ако някой си мисли, че ще си купи апартамент в центъра на София на цената на такъв в град Грудово се лъже. В Чехия, Словакия, Полша имотите са доста по-скъпи от България, хубава къща дори в провинцията струва милиони евро.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Това на снимката Ивицата Газа ли е...баси.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Съвсем скоро ще разберете колко струват тухлите.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Имотите ще продължат да си растат с по 5-10%, колкото и да пищят някои хора! В Мадрид и Барселона в читав квартал тръгват от 5000 квадрата нагоре. Някой умник пише глупости как може да си купиш тристаен в Испания за 120 х, ама това е в някое клозетно градче от 20 х души, на 200 км от цивилизацията. То и в Грудово може да се купи тристаен за 30000 ама никой не си купува

4

Алооу балонаджийте

преди 6 месеца

Пляс, пляс ***...водно колело. Къде е балона. Уж цяла година поевтиняват и се вдигнали с 10%, което хич не е малко

3

Анонимен

преди 6 месеца

Правителството си върши работата!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Ми зависи какво продават един апартамент в един лайнювски миризлив блок пълен с българи не трябва да струва нищо само мазохист би живял там хахаха

1

Коментатор

преди 6 месеца

Имотът скочи с глава!