69

Васко Далаверата

преди 9 месеца

В а Испания Киро Брейка се научи на сводничество и сега учи идиницити на финанси и занаят.

68

Справедливост треа

преди 9 месеца

Ел Булгаро-манганаро не трябва да стъпва в БГ-то както много други световно известни престъпници от българският ъндърграунд,които бяха изисквани от българското правосъдие да бъдат съдени и в българия допълнително,но след като стъпваха на родна земя,ги пускаха да си ходят кой къде си иска.Трябва ли да споменаваме имена другари?Нито турци,нито гърци имат доверие на БГ правосъдие и служби,да не говорим за ЕС и Кювешито.България е една кална дупка,пълна със ,,маришки кефали".Най-големите са най-отго

67

Хаоус оф пеин

преди 9 месеца

В Испания всички почнаха като сутеньори , продаваха си жените после дръпнаха и братовчедките и се развиха. Даже Киро Брейка призна , че се е пробвал с две работнички , но са го изиграли ромките и се е прибрал със загуби. Сега дава ивестиционни съвети на младите кировчета.

66

Иво тъпуту

преди 9 месеца

От трошач на кости ще стане известен като трошача на фуйове в испанските затвори хехе

65

Анонимен

преди 9 месеца

Нали сте гледали едни клипове където тъмни субекти денсят на освещаване на АМГ, М-ки и RSQ-та, еми ей ги и от къде са им парите.

64

Политико

преди 9 месеца

Ел Булгаро щял да гарантира влизането на България в Шенген. Така казал Кости-трошача и запакил пура ( от запасите на Тиквата).

63

Анонимен

преди 9 месеца

Пореден български б..оклук

62

hh

преди 9 месеца

за бб

61

Анонимен

преди 9 месеца

Да този със сигурност е ел булгаро, никой друг не може да е чак толкова ***

60

Анонимен

преди 9 месеца

СЕГА ОТ МЕКСИКАНСКИЯ КАРТЕЛ ЩЕ ГО ТЪРСЯТ ДА УРЕДЯТ ПРАВАТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТЯХНОТО ИМЕ ЗА КОМЕРСИАЛНИ ЦЕЛИ.. И СИГУРНО ЩЕ ПРОЯВЯТ ХАРАКТЕРНОТО ЗА ТЯХ НАСИЛИЕ ЗА КОЕТО ИВО БУЛГАРО Е СПОМЕНАЛ НА ДИРЕКТОРА НА КЛУБА

59

Евразин Алахакбаров

преди 9 месеца

До при Тодор Живковщеш ли да ми преведеш от задунайскотатарски УБО като съкращение кво е?

58

Атмаджа

преди 9 месеца

Брех,като чета,че в 21 век все още бабаитите шетат безнаказано се чудя толкова ли няма смели хора които да ги отстрелват тези ***?!...Би трябвало времената на ръкопашните схватки отдавна да са минало.

57

Анонимен

преди 9 месеца

До DerFuhrer-А ТИ ЗА 4 КИЛОМЕТЪР БЕ РУСОФ ИЛИСТИК

56

Анонимен

преди 9 месеца

Българите са много известни в чужбина И премиерчето им се беше прочули като автоджамбазин в Чехия. Дори лежа 8 месеца в затвора в Панкреац.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Значи не само българската полиция е сбирщина от мързеливи *** с тумбаци? Тия 4 години се драпали и после арестували някакъв си, дето според безпогрешния метод в криминалистиката "една жена каза" някога бил казал нещо си. А явно и испанската журналистика не отсъпва по интелект на нашата. "Отказали турне"? Футболен отбор да прави турне? Какво пеят тия? За един църковен хор ще съберат 14 играча! Да пеят църковна музика и да тропат с футболна топка си е идея. Тоя е прецакал идея за милиони.

54

Рендету

преди 9 месеца

Единствената надежда за оцеляването на тази държава и този народ е Диктатурата!!!!!! Българина разбира само от бой, бой и още бой, едва след това се появява Реда и Дисциплината!

53

маалатъ

преди 9 месеца

Ел Булгаро..., No Comment!!!! -))))))))

52

село

преди 9 месеца

Отг.БеГе-то...САМО ПИНОЧЕТ,ЩЕ НИ ОПРАВИ!!!

51

фен

преди 9 месеца

Прав е бил поета,казвайки,,и ний сме дали нещо на света''.

50

Ортака на Ел Боку

преди 9 месеца

Ел Румен Пингвинеро работи с руската мафия