45

Този в качеството

преди 6 месеца

на какъв ги реди тези стихоплетства?Не е шеф на СОС,не е кмет,а мегаамбициозен мегапретенциозен шарлатанин. Би трябвало да е малко по-скромен,да не се изхвърля за работи,които не зависят от него.Или иска да покаже,че той ще е задкулисната "сила",която ще взема решенията?Радвам се,че колегите му не го приемат,има отблъскващо джендърско излъчване,а и действията му такива.

44

52

преди 6 месеца

Кога не е бил пешеходен този площад

43

Ne ne

преди 6 месеца

Поредната глупост на общината! А къде ще дене трамваите? Ще ги пусне под земята ли. Безумци.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Паркингът ли е проблем, при положение, че 10 години са заградили някакъв археологически обект, в който не работят хора, а това е най-най-централното място в София.

41

Джендъра

преди 6 месеца

Бонев по добре да се кандидатира за организатор на София прайд, а не за шеф на София

40

Какво

преди 6 месеца

Стана с археологията, с цялостния проект за площада! Трябваше да се реставрира и покаже археологията там. Имаше цялостен проект за площада. Зариваме всичко открито от археолозите да се руши под земята, слагаме плочки да минават хората там, махаме ламарините и в този неугледен и срамен вид всичко е наред според този Дженифър Бонев!

39

gogo

преди 6 месеца

ИМА СПЕЧЕЛЕН КОНКУРС ЗА ПЛОЩАДА НА СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН АРХИТЕКТ ОТ 2019Г!!! НЕ ВИ ЩЕ ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПЕЙКИ!!!

38

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

БОНЕВ ВИЖ ВИЖ ВИЖ МРЪСОТИЯТА ПО КВАРТАЛИТЕ ОЩЕ ОТ СНЕГОВАЛЕЖИТЕ БОНЕВ ВЪРВИ ДА ЧИСТИШ СПАСИТЕЛЮ А НЕ ДА ПРАЗНИ ДУМИ ДЕЙСТВИЯ СПАСИТЕЛЮ КЛОНИ ПАДНАЛИ ДЪРВЕТА ШУМА НЕВИЖДАНА ДОСЕГА МРЪСОТИЯ БОНЕВ ЗАЩО НЕ РАБОТИШ А СЕДИШ ОСТАВКА СОФИЯ ИМА НУЖДА ОТ ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИЦИ ДЕЙНИ МЪДРИ СИЛНИ ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ ВЪН СПАСИТЕЛИТЕ ТЪРСЯТ НИЩОПРАВЕНЕ ЗА ЛЕСНИ ПАРИ

37

malgiorno a tutti

преди 6 месеца

Този кога ли ще престане да ги пуска някакви такива ъпдейти в гьонсуратфермана и мине на някоя по-нормална платформа... Не всички имат (или по-скоро държат да нямат) метагьонсурат ферман (направо звучи като метабисулфит).

36

Анонимен

преди 6 месеца

Колко нови паркинга откриха от ППДБ и Мис Бони, че затварят и без това недостигащи? Защо държавата от 3 години всичко става по-зле и кога ще се научат да работят за хората не за някакви прищявки на едеоти?

35

007

преди 6 месеца

Това е най значителното за софиянци

34

Майора

преди 6 месеца

Бонев от "Смучи София" продължава с неспокосаните си озпълнения! След като обърка движението около"Александър Невски" сега пак прави поредната глупост! Без план , без бюджете правят каквото си искат подменкаджиитр , вдигат данъци и изсмукват София! Хал да ви е дето гласувахте за тях!

33

Драго

преди 6 месеца

Браво! Крайно време беше. И още трябват.

32

Анонимен

преди 6 месеца

До До 31 Ти нямаш капацитет да разбереш, че квалификациите не са доводи, а ако си различен от него, явно и той.

31

Значи през центъра

преди 6 месеца

само с летяща чиния или йонолет ще може да се минава. А площадки за кацане на покривите осигуриха ли?

30

До 31

преди 6 месеца

Човека е прав,,ама капацитет нямаш да разбереш!

29

Анонимен

преди 6 месеца

До До 28 Е, ти направо ме "срази". Може би ако осъзнаваше, че мението ти изказано без аргуемнти има стойност НУЛА щеше да е различно, не знам ...

28

Анонимен

преди 6 месеца

На паркинга не му е мястото там наистина, най-малкото е грозно. Но трябва да се помисли за многоетажни паркинги в центъра.

27

Анонимен

преди 6 месеца

До Българка НЕ, но когато съветските монументи на позорната окупация бъдат премахнати, населението на столицата ще престане да бъде тровено с мисълта за емблематични за БЪЛГАРСКАТА столица места с ЧУЖДИ имена.

26

И.Б.

преди 6 месеца

Най-подходящ би бил подземен паркинг, но ще излезе много скъпо.