20

0ще

преди 5 месеца

500 години под сянката на падишаха.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя ограби България и сега си живее в Италия като бей. Българина си дреме и затова си го оправят как си трябва, той не иска съдебна реформа, а само да си е най-бедния в Европа.

18

Цацаров е ш0nаP

преди 5 месеца

комисията на Цацаров не само ,че не успява да прибере корупционни пари ,ами и излиза скъпо на държавата. Май по-добре да закрием КОНПИ

17

Анонимен

преди 5 месеца

Съдията спечели коледен подарък 100 бона от Дупесе :)))

16

dl

преди 5 месеца

Докато не се изчисти правораздавателната системадознатели,прокуратура и съд,истинско правосъдие няма да има и по тази причина няма осъдени нито за кражби,нито за корупция,нито за убийства и всякакви такива престъпления.Къде по света има давност за престъплениясамо тук.Размотават се следствените действия,а целта е яснада мине време и хопдосъдебното производство се прекратява ,така е найлесно и безотговорно,битият си е бит,но втората част изобщо не е радостна

15

Парадокс

преди 5 месеца

Поредната театрална съдебна пиеса за пред медиите. Всеки път финала е един и същ. Народа плаща сметката за тази имитация на правораздаване в България. Ще повярвам, че нещо се променя едва когато видя политици, съдии, прокурори, началници в КОНПИ и НАП и т.н. да добиват инертни материали на някоя открита мина, с кирки и лопати в ръце.

14

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Тогава тази комисия да се закрива създава грешки и държавата плаща

13

Анонимен

преди 5 месеца

Не барайте Батко, той е от БКП-то. Утре ще искате да съдите и крушовската селлянка за Техноимпекс както е тръгнало. Добре, че е спаведливия БГ съд.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Боже, каква наглост от КОНПИ - да искат пари от този "честен, почтен, състрадателен ...и т.н. човек" - как може така ?!

11

Аз съм

преди 5 месеца

Съсипаха го този човек с недоказани обвинения. Беше замесник председател на НС, накараха го да излезе от политиката. Сега го тормозят с искове за милиони.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Поздрав с песента на Кали "Шенген"!

9

Анонимен

преди 5 месеца

В България Темида не само е сляпа, ами и глуха и няма! Прокуратурата и обвиняващите като КОНПИта и т.н. измисля някакви некадърни обвинения с куп грешки, за да става сеир пред плебса, съдът отхвърля или оневинява, всеки си прибира дяла от баницата,а плебсът продължава да опъва каиша, за да има за тия, които му с3р***т на главата всеки ден!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Не може да бъде! Ааааа вярно, у нас няма корупция, пране на пари, рекет и всякъв вид престъпност ... по вискоте етажи на властта.

7

като ги излъгали 13

преди 5 месеца

чак сега се вижда срамната сума от 2 милйона левчета от 13 г. тогава весниците бяха надули и здули приказки и легенди - всякаква драскулева спец разследващи вуррналя , 80 мильона на месец джоб пара , долари от обръчи от фирми и кръгове близки до сина на ердоган . лъжи , лъжи , лъжи . минаха 10-11 години и Нищо . хахаха както и местан с гасарбайъра с 180 км в час . нищо .

6

КПКОНПИ

преди 5 месеца

са публикували финансов отчет за 2023г. Имат 40 хил. лева приходи и 26 Млн. лева разходи!!! Някой може ли да ми даде логично обяснение за съществуването на тази комисия? Освен да храни трудоустроени калинкина държавна хранилка, друга причина в съществуването на комисията не виждам!

5

спомням си

преди 5 месеца

от водещите на движението . на сина му прехвърляли 5-6 милйона на седмица долари от африка . не ги декларира в нап . за година весниците надушиха незаконна далавера за фирмаджията син на бисеров . веднага изгониха него от парламента . запорираха парите и 10 бентлита и мерцедеси . цацаров крещеше от нова тв тогава . хахаха бисеров е мнооого богат човек .

4

Анонимен

преди 5 месеца

Че за какво е тази комисия, след като не си върши работата като хората и се налага ние данъкоплатците да плащаме разноските за неуспешното обвинение???

3

Зрител

преди 5 месеца

Как сте сомалийци. Добре ли е. Корупцията върви ли ?

2

Посолството

преди 5 месеца

Браво. Това е правосъдие справяме се добре!

1

Сата НАТО

преди 5 месеца

Сега чиновниците от комисията следва да бъдат уволнени и солидарно да платят разходите и глобите от собствения си джоб. И да се запише с дебели букви, че тези фалшиви обвинения са били поръчани от Боко Тик вата.