206

Боби

преди 9 месеца

Не е ли смешно това твърдение. От колко време инвестирам и правя проучвания какво мога да си купя сега и преди войната и съм по-запознат от всякакви измислени финансисти, политици и каквито щете други.

205

Бай Шиле

преди 9 месеца

Инфлацията падна, ама цените НЕ! Цените няма да се върнат на нивата преди войната НИКОГА!

204

Франк

преди 9 месеца

Инфлацията не е паднала и инфлацията стана, защото икономиките спряха заради Ковид пандемията и централните банки печатаха пари и раздаваха без реално да се произвежда нищо. Тоя очилат мyxъл да не први внушения, че животът е поскъпнал заради войната и едва ли не той е укротил инфлацията.

203

Анонимен

преди 9 месеца

Денков пазарувал ли е в магазин за хранителни стоки или го гледат като стайно цвете? Преди в магазина се влизаше с 20 лева а сега със 100 и не стигат.

202

дедо от село

преди 9 месеца

Кога че го скриете тоя сирсемин???

201

Бунгар

преди 9 месеца

Денков влязъл ли е поне в един магазин или да е ползвал някаква платена услуга? Ами,те цените скочиха двойно бе Денков.Твоите сладки приказки ,нито са верни,нито ни топлят. Поне да си мълчи,че става смешен.

200

Не особено умен!

преди 9 месеца

Денков не е особено умен, защото не осъзнава, че накрая той ще бъде изкупителната жертва! Използват го и за негова сметка отклоняват пари и си захранват сметките в зони, откъдето не могат да се върнат в държавата! Става въпрос за една определена прослойка от ПП-ДБ-СС, които са синовете и внуците на червената номенклатура! Тези лица се считат за господари, а обкръжението си за слуги, които са длъжни да ги обслужват и да поемат предстоящите удари от ГДБОП, Прокуратура, ДАНС и други конт. органи!

199

ДА

преди 9 месеца

Абе,очилато човече!Ти като един зубър от 6ти клас,явно си останал да живееш в онова време!Едва изкарвам месеца и съм на нула,без екстри и покупки!А идват празници.С твоята заплата,инфлация няма,но ти пазаруваш ли изобщо,минал ли си по магазините!?Мизерници!

198

Анонимен

преди 9 месеца

До ТоченИма чудесно сирене и за по 11лв./кг. Не те знам от къде купуваш. Аз купувам само бяло сирене без примеси и цената му тук е толкова.

197

Точен

преди 9 месеца

Средната цена на 1 кг краве сирене е 14 - 15 лв. При соца беше 2,60 лв. А преди ковида беше 11,50 лв. Денков, в Белене може да не отворят АЕЦ, но ти си за другото завадение там. И твоят "екип" барабар със сглобката.

196

Анонимен

преди 9 месеца

Ние сме вече най-богатите в света. В цял свят хората считат, че ядреният ток от нови реактори е суперскъп, у нас почти всеки, включително и премиерът Денков счита, че е направо евтин. Това има само едно обяснение - ние сме най-богатите в света.

195

Котарака Леополд

преди 9 месеца

Деца,нека живеем задружно..

194

шегобиец

преди 9 месеца

денков къде живееш и къде се случва това за което говориш със сигурност не става въпрос за България ..

193

пр док акад Плъхов

преди 9 месеца

Цър Цър Цър - излязох от мишата дупка, аз съм проф плъхов и съм мишчица жаааалка. Крепим сглобката успешно, конграчулейшънс.

192

Българин

преди 9 месеца

Честита 2024 г. на приятелките ми от Първата инвестиционната банката АД и Централната кооперативната АД. Те ме ядосват понякога, но са ми от истинските приятелките. Как да не им я честити човек. Тези от БНБ нека да си живеят в миналото с левчетатат и стотинките си. Както и политиците ни, с техните избори слез избори. Няли и социолозите и политолозите им са хора. И тях трябва да ги показват по телевициите. А не само журналистити, водещите и мисирките им.

191

Другата реалност

преди 9 месеца

Молецът живее в някаква друга реалност...

190

Финансист

преди 9 месеца

Този и точно толкова неадекватен, колкото и Борисов. Защо се отчитапред подчинените си. Че дори и се хвали. Обикновено, хората се отчитат пред тези които са ги избрали. Така е внормалните държави. Аз например, се отчитам пред акционерите си. При това, редовни годишни общи събрания, а не пред Народното им събрание, нито пък пред Министерскшия им съмет. С такива политици, които не разбират разликата между левчета и евра, дори и БНБ не ни трябва.

189

Анонимен

преди 9 месеца

Лъжец! Долен и нагъл подмазвач! Той ще ми казва,че съм добре!-Когато ми дойдат сметките за газ, ток,вода и отида в магазина ,то тогава виждам колко съм добре,БЕЗСРАМНИКО!

188

Анонимен

преди 9 месеца

Въпросът е, защо се набутахме в тази война? И после някои още вярват, че са независима държава и западът им носи свобода. Посолството ни накара да учавстваме активно, да налагаме санкции, да купуваме скъпи и прескъпи горива и всякакви реесурси. Само недалновидни политици ни управляват и после питаме "Господи, защо на нас, защо все на нас?"

187

Анонимен

преди 9 месеца

Ха, Ха, Ха, Хааааа Пингвин!