163

Анонимен

преди 6 месеца

До Айде бе Боце и ти си слаб политик, ако изобщо си такъв, защото Милиционерската школа политици не ражда, а милиционери, които са готови да се продадат на всеки,който стои по-високо в йерархично ниво. На млади години, преди 1991г. беше правоверен член на БКП,сетне стана демократ, столичен кмет и пое заедно с Цв.Цв. пътя към политиката. Стана диктатор,изпречи се на когото не трябва и падна от власт.Отново се извъртя и заедно с Пеевски искате да се докопате до властта. Но насреща са ПП и Козяк 16

162

Айде бе

преди 6 месеца

Бойко се чуди по какъв начин да издържи още 2- 3 месеца , докато неговата кокофиндра се качи на магарето, и започне да се чува неговия глас ,... но му е бедна фантазията как ще го изигграят тези !

161

Боби

преди 6 месеца

А какво прави ГЕРБ в това управление като се пишат за нещо повече от ПП-ДБ? Събраха се в името на това да има правителсво, но изобщо не се разбират.

160

Анонимен

преди 6 месеца

ИЗХВЪРЛЕТЕ ХОРАТА С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ОТ ПОЛИТИКАТА И УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА!

159

Анонимен

преди 6 месеца

Досега имахме прикрита агентура във властта. Вече ще имаме официално министри и депутати с двойно гражданство. Като започне война, ще ги викат от двете държави едновременно да изпълняват задълженията си.Документите с гриф за сигурност Строго секретно ще бъдат достъпни за хора, които секретните служби на чуждата държава могат да повикат и да изискват действия от тях.По-некачествена и предателска, и най-вече смайващо ПРОСТА законодателна и изпълнителна власт не е имало за целия ни преход.Тези ни лишават от държава поетапно.Страшни ***!Калина Андролова

158

Анонимен

преди 6 месеца

След като решенията и действията на кабинета са нелепи,слаби и както искате ги наричайте - защо тогава държите да го запазите? Служебните кабинети свършиха повече работа от вас.Докога ще ги търпим тия от ППДБСС.

157

БРАВО БДЖ

преди 6 месеца

Tрябва да говори против Русия за да не взлезе в затвора.Мазника дебелио пожарникар.Колко е красив шишко.Магнитски му е сложил елекртонна скоба да не бяга като затворник в БАНКЯ.

156

Анонимен

преди 6 месеца

До Гецата Тъкмо затова ПП готвят капан на Боце: до 1 март без дерогация на руския нефт, а сетне, тъкмо дамата с лебедовата шия като стане премиер - бензинът ще бъде от Гърция и цената му ще скочи с 1-1,50 лв като начало, сетне още веднаж с 1 лв. Като скочат 2,3млн. шофьори на леки коли, Боцето ще се скрие от техния гняв в кучкарника и ще лае като каракачанка! Деляне, твоя номер с дерогация от началото на 2024г. няма да мине, камъкът ще бъде в градината на ГЕРБ и Д.Пеевски! Did you understand?

155

Анонимен

преди 6 месеца

Абе човек, престани да се правиш на политическа фигура! Ти си кадър на милиционерската школа - Симеоново, манталитетът ти е милиционерски, такъв си бил, културното и умственото ти ниво е на милиционер , такъв си бил и такъв ще си останеш! Дай път на младите,които вече станаха на 45-50-годишна възраст, но ти ги потискаше, и сега ги потискаш, мнението ти се мени по 3 пъти на ден като пролетно време и не си даваш сметка, че с твоето непоследователност ги правиш на маймуни! Отивай си!

154

Жеко

преди 6 месеца

Агент Буда,какво се правиш на мотика, когато умствения багаж ти е една прочетена книга,всичко ти е - глупости!

153

Галя от EmbassyTO

преди 6 месеца

Така, така. Магнитски 1

152

Анонимен

преди 6 месеца

Посолството дърпа ушите на тоя корумпиран тарикат .Същата схема във всички упадачни сържави окопирани от САЩ

151

Гецата

преди 6 месеца

Свършиха си работата от ПП - омазаха нещата , така че да дойде законно Бойко на бял кон.

150

ПЕТКО ВОЙВОДА

преди 6 месеца

ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ,КАЖЕТЕ НА ДЕЦАТА СИ

149

Православен

преди 6 месеца

Господ си знае работата. Нали за това се разборя наместника му в православната ни църква. Дори и тези от ВМА-то на генерала им когото наричаха Годжи, не могат да го спасят. Нито патриарна, нито пук банкянската мутра. Аз вярвам в Бога, а дори и свещици паля когато вляза в църква. Но не и да тях.

148

Анонимен

преди 6 месеца

Този ще тупка топката години наред за да отърве кожата, но ако си мисли че ще преметне и Господ дълбоко се лъже!

147

Анонимен

преди 6 месеца

Ха, Ха, Ха, Хааааа Ескимос!

146

е те това е реалност

преди 6 месеца

Буци им врътка на ПП нефелниците партия мафиотски гамбит в която залогът сме ние , нас ни финтирас глуповати брътвежи и циркови клоунади , американците го чакат до " новия проект " и му прибират кешаа , след което го пускат по пързалката за среща с тези дето му имат мерака.

145

Анонимен

преди 6 месеца

Също толкова неадекваетн, колкото беше и като премиер. Особено когато полицията му биха децата на Българията ни. А тий им даваше по хиляда лена на тези, които са били на първа линия. Такива неща се помнят и не се прощават. Особено от обикновените българи, живеещи в страната ни. Дори и от емигрантите ни, не се прощават.

144

Българин

преди 6 месеца

Този отново е неадекватен. Не знам как се събарят решения. Той, ако знае, нека да каже. Събарят се мостове, сград и други такива неща. Решенията се отменят. Приемат се или не се приемат. То с такива депутати като сегашните, изобщо не ни трябва нито война, нито пък полиция. Дори и от жандармерия нямаме нужда. Само от прости пожарникари като този бивш премиер. Голям смях е с тези политици. Нашите си.