18

Анонимен

преди 5 месеца

Жирафите академици като Денков отдавна са с глави в пясъка! Именно академиците сринаха образованието с техните безумни учебници и учебни програми!

17

Анонимен

преди 5 месеца

.... от поведението на учителя зависи дали детето ще се научи да разчита на закрила от страна на закона, когато се окаже в неприятна ситуация или ще си изгради представа, че законът не го закриля и трябва да се справя самичко.

16

Вярно е, че

преди 5 месеца

децата се дразнят помежду си. Вярно е също така, че някои от тях се държат безобразно, като копират поведението на родителите си. Но не бива да се пренебрегват две неща: 1) Сред ткива "бабаитчета", училищни клюкарки и тем подобни, детето си изгражда защитни механизми, никое не приема да бъде покорна и доброволна жертва - този тормоз ги подготвя за живота и те се научават да се справят; 2) В училището учителят олицетворява закона и от неговото поведение зависи дали детето ще се научи да .....

15

Анонимен

преди 5 месеца

Докато не почнат да изключват булитата от училищата нормалните деца ще са в опастност. Важното е че ние бащите ако разберем че някое були ни тормози детето ще се погрижем това да спре.

14

Децата от малки

преди 5 месеца

научават че шефчетата на родителите им са хора без средно и въпреки това имат фирми за превози, заведения монтажни фирми и командват инжинери и вишисти да им носят кафе. Тъй че нищо ново. Всеки втори иска да става инфлуенсър и ютубър за лесни пачки.

13

Христо Христов

преди 5 месеца

До провинция/14 "Да увеличим още заплатите на учителите, нали виждате че се спавят много-добре със затъпяването на Българския народ." - баш учителите са ви виновни на про'с'таците!

12

провинция

преди 5 месеца

Протест!!!Да увеличим още заплатите на учителите, нали виждате че се спавят много-добре със затъпяването на Българския народ.УРАААА!!!Да живее българския учител-затъпител.Парите трябва да следват знания и високи реултати а, не ученика.Чак тогава заплата на учителя.

11

Внимание !

преди 5 месеца

Хората с купените дипломи вече са на работа.

10

ужас

преди 5 месеца

ярко представителство в този форум от долната граница

9

До 2

преди 5 месеца

И аз също ги шамарех цайсатитe програмисчетa :D

8

Анонимен

преди 5 месеца

Досега системата беше prePISA, тая с какво е по-добра?

7

Анонимен

преди 5 месеца

Кой плати тази ПИЗА да ни я сервирате всеки ден?

6

Анонимен

преди 5 месеца

Екстра, така се изграждат характери

5

Анонимен

преди 5 месеца

Щом не е бил жертва на сек.суално нас.илие, пак добре!

4

Тото

преди 5 месеца

От древни времена е доказано, че боя оправя всичко.

3

Анонимен

преди 5 месеца

В България всеки пети деветокласник бил жертва на тормоз, а в Пиндостан всяка втора шалава била жертва на сексуално домогване и търси парична компенсация. Стана мода

2

Анонимен

преди 5 месеца

Аз много ги тормозех зубрачите, явно съм вдигал % хаахах. Нищо им нема на пикльовците, цял ден гледат порно и тик-ток, пушат пият, обидите не са им проблем.

1

в модерните джендър

преди 5 месеца

класник , има пубертетска любов . пуберите , така изразяват любов - прас, кютек, ритник и клипче . така е и в Англия . Но за глупостта оправдание не виждам . даскали има , американски условия . да погледнем пак след 10 години . сега явно не е момента .