16

Патриарха

преди 9 месеца

До коментар някой си те кръстоносните походи докараха 'алах' по тези земи, та пак до образуването допираме

15

malgiorno a tutti

преди 9 месеца

А не беше ли с улкус дурум в орофаринкса, демек първоначална инфекция с трепонема палидум от содомасковски щам (което определено е малко сложно за обяснение как е станало), ergo криха какво му е :).

14

мъртъв е сигурно ,

преди 9 месеца

но двойник седи и мърда в болничния креват . алах да му прости Кръстоносните походи тая зима . юдеис до последния дъх и не спря воините . и папата с кардилалите болни , недоволни .

13

до 7

преди 9 месеца

Кой е прав, се разбира по делата и действията. Столетия наред, и други, пишещи се за християни, са се опитвали да се сдобият с огъня, който снизхожда единствено на православния Великден и единствено в присъствие на православен свещенослужител. Също така, единствено над православния руски храм на планината Тавор на Преображение Господне се появява облак , влага и дъжд, даже в сухо време.

12

до 14

преди 9 месеца

Българскта православна църква е самостоятелна след застъпничеството и активните действия на руската православна църква по времето на Сталин. Каквото и да проповядвате, това са фактите. Друг факт е, че в освобосена от турско България, за да се направи София с европейски вид, дошлите от Европата архитекти са разчистили, сринали, унищожили десетки малки църкваи. Затова в София има много по-малко църкви на кв, км, откъдето и да е в станата.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Преди 1944 година Църквата като Екзархия има права в държавата, като всеки закон е съобразяван с христовия морал.Това значи да е част от държавата.Комунистите премахват всичко това и ни обричат на неморално управление.Затова и прехода е провален.Днес БПЦ представлява само себе си, тя не представлява България и държавата й, ако има изобщо вече държава.В Гърция питат архиепископа за всичко, тука свещениците са просто медийни герои и толкоз.

10

Бял и добър

преди 9 месеца

Нека Св. Николай и самия Бог помогнат да оздравее нашия патриарх Неофит! ()()()

9

Анонимен

преди 9 месеца

БПЦ представлява само себе си.Тя е отделена от държавата ни още по социалистическо време и е оставена на себе си някъде встрани в светското общество.

8

Лагрестин

преди 9 месеца

Слава Богу!Успешно възстановяване!

7

баба мара

преди 9 месеца

вчера научихме че една жена на 85 год 3 месеца обикаля болниците и никои невижда тумора направете си извода за анархията в която сме попаднали

6

гостуващ аеист

преди 9 месеца

От молитвите ще е!Що се не помолите и за шенген?

5

АнонимеН

преди 9 месеца

НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ ЗА НИЩО НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА ЗАЩОТО ТЯ Е СЕКТА НА ХРИСТИЯНСТВОТО И Е ПЪЛНА С ЕРЕС КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ХРИСТОС И УЧЕНИЦИТЕ МУ!!! ИМА ЕДИН БОГ И САМО ЕДНА БИБЛИЯ КОДЕКС СИНАЙТИКУС КОЯТО ВКЛЮЧВА САМО ПИСАНИЯТА НА ХРИСТОВИТЕ УЧЕНИЦИ! КАКТО ИМА И ЕДНА КУПЧИНА СЕКТИ СВЪРЗАНИ С ХРИСТА И ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА Е СЕКТА ЕРЕТИЧЕСКА ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Аман!

3

той

преди 9 месеца

е в съзнание ами вие

2

АнонимеН

преди 9 месеца

ДОСЕГА НИ ЛЪГАХА!! НА КОМАНДНО ДИШАНЕ БЕШЕ И ТО В КОМА!

1

Питам

преди 9 месеца

До сега в безсъзнание ли е бил ?