36

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 38 - Аман от воплите на малкоПишковците. Никой никъде не им обръща внимание, затова ръсят глynocтuтe си тук!

35

Анонимен

преди 5 месеца

Ако беше пребил kyче, щеше да е в ареста.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Браво, за леките жени само бой и рязане !

33

Анонимен

преди 5 месеца

- ***-Абсурдистан, сър !!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 5 месеца

Коментар N35 е отговор на писанията на Анонимен 28.

31

До Анонимен

преди 5 месеца

Ти под диагонал ли чете, бе? Става въпрос за БИВШ съпруг. Не стига, че я е оставил сама да се грижи за дете с толкова тежко заболяване, ами и претенции ще има спрямо нея! Как не! И какво си мислиш, че може да му е взела? В тези махали живеят по не-знам-колко роднини в една къща или в една панелка. След като са се разделили, тя просто си е тръгнала и сама се бори с живота. Не те е впечатлила и другата подробност - ТЯ РАБОТИ, макар че жени от нейния етнос с дете-инвалид взимат доста пари наготово

30

Вместо да го съдят,

преди 5 месеца

Да подарят на него и на сестрите му по един базплатен еднопосочен билет за прародината им. Да си вземат и семействата.

29

анонимна

преди 5 месеца

Престане да обвиняваш жените, бе....! Да не би да ви изневеряват с някой извънземен? И те били все изневерявали, те, те, и само те според писанията ти! Най-вероятно си със средновековно мислене или без каквото и да е мислене, щом насърчаваш насилието, освен теб да пребие някой, друга оправия няма! Вземали ви били всичко - ами затова си има адвокати, умнико! Наеми си добър и вземи всичко и ти, ама с този акъл и метлата няма да ти дадат!

28

Анонимен

преди 5 месеца

3 от сестрите на мъжа... т.е. са към 9-10 братя и сестри, сещайте се за какво става дума. Пак мирише на "културата" на един етнос.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Обзалагам се, че всички от многочленното семейство е гласувало за ПП!!!!!

26

Анонимен

преди 5 месеца

Обзалагам се, че всички от многочленното семейство е гласувало за ГЕРБ!

25

Анонимен

преди 5 месеца

Мой студент. Като дете трябвало да ходят семейно на море. Но в последния момент на баща му от работа му спрели отпуската - дошли спешни задачи. Вечерта лют скандал вкъщи, на другия ден Веско и майка му тръгват сами за морето с нощния влак, спален вагон. Мама се нагласила за пътуването с рокля с дълбок гол гръб и с чехли с много високо токче. Във влака се запознала с някакъв и се изтаковала с него, изгонили Веско в коридора. Той казва на баща си - развод, жената губи всичко, и син, и апартамент.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Съдиите не са толкова глупави. Ако се докаже, че жената е прокръшкала, и не е имало някякво насилие от страна на мъжа, ще дадат децата на него, и не само това, ами и жената ще плаща издръжката. Знам много подобни случаи - съдията казва въпреки че изневярата не е престъпление, е неморално и укоримо действие.

23

Анонимен

преди 5 месеца

На какъв език е логиката в разказа ?

22

Анонимен

преди 5 месеца

Честно нищо не разбрах от преразказа на събитието.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Три от сестрите щом са помагали значи има още сестри ?

20

Анонимен

преди 5 месеца

Има данни за депутат от ОПГ пп-дб

19

Награда за изневяра

преди 5 месеца

След изневяра от страна на жената, тя получава награда, нов мъж, взима жилището и децата на бившия! Е, защо по дяволите да не изневерява и да си пази семейството? Що? Че то баси кефа! Цял ден фейбук запознанства, фрий секс и накрая те чака награда! Баси и кефа, даже след като ееббееш маматаа на мъжа си, може и да го осъдиш. Той на 50г станал, цял живот гърбав от работа, неможе да си рестъртира живота, е как няма да я набир, тя тръгва а 200 след развода! Съда и закона позволяват тоя бой над жени.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Нашият се нахъсва!

17

Защо мъжа е виновен?

преди 5 месеца

Защо подяволите мъжа е все виновен? Ситуация от реалния живот, мъжа заробен в работа, плаща ипотека, плаща всичко около децата примерно спорт, хоби, частни уроци, бачка на 2 места! Става скучен, изнервен! Жена му, търси развлечения из фейсбук, намира си някой, изчууква се, прибира се и казва-скучен си, изнервен си, изневерих ти и ти взимам жилището и децата, айде изнасяй се? Що? Кой защитава мъжа? Той бачка, тя удоволствия, но шибанния съд какво прави? Вземи децата и жилището, като награда за из