110

Тон

преди 5 месеца

Точно обратното е,започна като съюз и се превърна в диктатура,върнете ни свободата!

109

Дали???

преди 5 месеца

Сороски медии!

108

Щерю

преди 5 месеца

За 30 години почти нищо или много малко добро видяха българите. Унгария е пример, че с истински политик начело - стандарта на живот на обикновените хора се подобрява в пъти. Но Кирчо, Бойко и сие само приказват и крадат за себе си...

107

Това е пълна лъжа

преди 5 месеца

Статистиките са ви изкуствени като самия ЕС! Пропагандни Западни ид..оти кога попитахте мен и приятели,нещо ни взехте хептен за балъци! 70% от българите не искат ЕС и ФАШИСТКИТЕ ИМ ЗАКОНИ И МЕРКИ!!!!ЖЕВЕЕМ В ДЕМОКРАЦИЯ АМА ДРУГ ПЪТ!!!!НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ДЕМОНКРАЦИЯ ДА ХОДИШ НАДУПЧЕН С ПЕТ ДОЗИ НА РАБОТА ДА НЕ ЗАРАЗЯВАШ Е ЛЕКО КАЗАНО ИЗВРАТЕНО!!!!

106

Ас

преди 5 месеца

Пълни глупости

105

Христо Христов

преди 5 месеца

Факт е, че за ЕС гласуват само неграмотните и некадърните, които чакат някой да ги командва и дава МРЗ...

104

Христо Христов

преди 5 месеца

При положение, че 85% СА неграмотни и текадърти про'с'таци, гласуващи някой чужденец да ги управлява, стига да им дава МРЗ, резултатите са очаквани.

103

Последният плаща

преди 5 месеца

Скоро в ЕС ще останат самички само българите и неплатените сметки.

102

Децата ни европейци

преди 5 месеца

Умните ни деца са бели хора европейци!Гордеем се че сме в ЕС!

101

Българин

преди 5 месеца

От цифрите в статията разбрах, че има груба подвеждаща грешка в заглавието.

100

Анонимен

преди 5 месеца

Тая стъкмистика много измислена бе. Особено обяснението за доволството, че си в ЕС. Няма как да знаеш дали е по-хубаво в ЕС след като в същото време не си живял, работил и развивал извън ЕС. Такива сравнения са меко казно неадекватни. А свободата на движение я бъркат с бягането на пометеното щото не искат в собствения си дом да си оправят нещата.

99

до 105

преди 5 месеца

Неукият селянин вижда светът през призмата на своя живот. Огромна част от българите не са чистачи и берачи в Европа (още повече това е сезонна работа, а не редовна), защото имат образование. Тези, които "обслужват" пенсионерите и берат домати са такива като теб, едвам завършили средно, нямащи никакви умения. Те после се прибират на село в България, и се хвалят на останалите селяни как са изкарали 6000 лв. за 3 месеца.

98

Анонимен

преди 5 месеца

Всичкото лошо в света е от че рве ни чки те държави, раша, чина, те искат техен ред да наложат, е дано да се разпаднат, та света да си отдъхне.

97

Анонимен

преди 5 месеца

Те другите (Възрожденците) искат България да стане като Беларус - държава "кукла на конци" на РФ, минималната заплата да е 400 лв., БВП да е 1/4 от сегашното, да не може да се ходи никъде по света, ама алкохола да е евтин и да се узакони биенето на жени. Възрожденците/русофилите са необразовани и бедни, не могат да търпят успели хора, затова искат всички да мизерстват като тях. Селяндурска завист и злоба.

96

Възраждане

преди 5 месеца

Ние от Възраждане не сме удовлетворени! Не искаме в Европа, искаме в СИВ и да пътуваме с визи!

95

Анонимен

преди 5 месеца

Дано никой не живее повече в соц държава и не опита от техните благинки, които и днес са в раша и при чините.

94

кк

преди 5 месеца

Повечето от тези, които вие попитахте т.е.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Аз очаквах от членството, да ми дават 2000 Евро помощ за безработен у Бг

92

Анонимен

преди 5 месеца

Недорасло общество, елементарен народ, сбъркани хора.

91

Анонимен

преди 5 месеца

До до 84 Абсурдите продължават. Първо ми говорихте за ТРЕБИЧ, а всички знаем къде е ТЕРБИЧ и колко хора пътуват оттам и колко в нормалните квартали на София, полсе взехте да обянсявате, че децата и пенсионерите не можели с колело, след това, че трябвало да качвате колелото в метрото и така нататък с все повече извинения. КАжете честно, кога за последно се качихте на колело/преди колко години, и приблизително какво разстояние изминахте тогава?