17

Само да кажа

преди 5 месеца

Хакни е еврейски квартал

16

Ели

преди 5 месеца

Пак ли мирната религия като миналата седмица във Франция?

15

както каза Вики ,

преди 5 месеца

18,30 е гръмнал заподозрения смъртоносно жена . С какво се е занимавала . Двамата сигурно са искали да хванат заподозрения и са ранени много тежко . Англичанките са сдрави жени . Пият и вземат дроги . Винаги имат много белези и се забъркват в побоища . на морето идват и се вижда 30 години - над 4 000 случая .

14

килъра е наемник ,

преди 5 месеца

а вече може да е в африка . затова на метрото има полицаи с автомати . Затова досега няма такъв тип посегателства . Ако е мохамеданин е крещял по време на атаките, което не го пише . български англичанин едва ли е . Откъде пушка има . За англия става нормално през 4-5 дена някой да изтрещи .

13

bl

преди 5 месеца

Това, все пак, са локални за Лондон новини, даже не са от регионално значение. Не разбирам на какъв принцип тукашните елитни журналисти и редактори подбират какво да сложат първо в 8 сутринта.Ако искате да ви подскажоще една новина:Вчера лебеди кацнали на северното платно на магистрала М1 и предизвикали задръстване. Големите птици упорито отказвали да освободят пътя и заплашително съскали. Според местен орнитолог те са настоявали за среща с крал Чарлз III.

12

Лондонистан

преди 5 месеца

Северен Лондон населен с турци, албанци и бедни източноевропейци... Западен и Източен Лондон заселен с индийско и пакистанско население... Южен Лондон с изцяло афроарабско население... След новини за такива "престижни" райони на Лондон трябва задължително да следва уверението че, "Нито един англичанин не е пострадал по време на инцидента" .... От десетилетия кореняците англичани живеят ИЗВЪН столицата си и идват само за да отидат на работа и после бързо бягат далечните квартали извън това БЛАТО

11

Анонимен

преди 5 месеца

В ЗАПАДАЩОТО ГЕТО ХАКНИ ДЖОН ЗАСТРЕЛЯЛ МОНА... Хакни е описван като най-бедния квартал във Великобритания И СИ ЛИЧИ ОТ СНИМКАТА В САЙТА НА BBC.

10

афроамериканец

преди 5 месеца

А идва 2024 с европейско в Германия и олимпиада в Париж, привлекателни цели, ще им се отели вола на службите за сигурност.

9

Аз

преди 5 месеца

За невежите като мен, може ли някакво обяснение на думата "суперинтендант", не я намирам в тълковният речник. Excellent job anyway. Cheers!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Браво това е чудесна новина винаги се радвам на такива ежедневни доказателства че демокрацията работи! Само Възраждане и Путин и много дилдота за форумните евроатлантици хахаааах

7

Анонимен

преди 5 месеца

Такива новини са радост за форумните копейки. Лошия запад и блатния рай.

6

Анонимен

преди 5 месеца

защо няма такава новина в Лондонските новини ..Аз живея в Лондон и такава стрелба няма

5

Анонимен

преди 5 месеца

Ужас!

4

Пийнал

преди 5 месеца

И моите мисли са с лондончани.......

3

До 3

преди 5 месеца

Еш па тоя? Къф ти сичиешанал ауернадеа ве? Зиро рис, батка! Сто про си девствек чичак! Няма смиии да говоря се теб.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Едно добре интегрирано мултикултурно общество. То източен Лондон си е буквално Близкия изток.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Всички хубави новини издват от запад. Браво на демокрацията.