47

Маке

преди 5 месеца

Планът му бил да отиде в Беларус през Турция. След издаването на червена заповед чрез Интерпол този изверг е заловен в Турция за рекордно кратко време.

46

Анонимен

преди 5 месеца

До Хххх 58...намали инерцията...защо не дойдоха ТЕБ да арестуват за убийството....

45

Помнещия

преди 5 месеца

На времето най-опасните и издирвани международни престъпници се криеха в България.Като започнеш от най-опасния Карлос(Чакала),та стигнеш до Али Агджа.България винаги е била спасителният остров в Европа за подобни индивиди.А това последното за този детеубиец,е просто нищо.Хванат е защото е влязъл в Турция,голяма грешка от негова страна.Ако бе останал в България,щеше да си отживее на хубав живот.Помня още когато Сретан Йосич бе на 200-300 метра от службата на Баце,а Баце го издирваше тогава навън.

44

Хххх

преди 5 месеца

До 45А ти си типичен папагал...написали му измислените медии една статия и той кълве ли кълве...вярва на всякапростояи която му сервират....нито е доказано дали той е убиец ама раздава присъди.

43

Хххх

преди 5 месеца

До 48Ей измислен...няма такова нещо като мохамедани....има мюсулмани...мохамедани е измислица на комунистите по времетона Тошо

42

Падаря

преди 5 месеца

Македонски патриот убиец на старци и деца, учредил партия ,бизнесмен, националист , борец против българските окупатори, реално психопат.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Именно - поредния любител на путин, а нашите любители на путин кога ще ги арестуват ?

40

Бате Пешко от Шабла

преди 5 месеца

Русофили сър!!!

39

Анонимен

преди 5 месеца

Русофили, байче.

38

БББ

преди 5 месеца

Когато е минавал из България преди няколко дне не е имало заповед за арест нито се издирвал и затова не са го задържали. Вече е бил в Турция в момента на издирването. Службите са посочили че е минал низ България. МВР каза че не се намира на наша територия а не че не е минал.

37

Атмаджа

преди 5 месеца

Браво на Турция!А този *** да лежи до живот,без право на замяна!

36

рУсе

преди 5 месеца

Нашите казаха, че не е в България, а той прекоси цяла България и влезе в Турция, затова ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.

35

Лелка Нелка

преди 5 месеца

До маркиз дьо саП я па туреский непанимаю, направа падладявам

34

за какво е отишъл

преди 5 месеца

там . Турците са многолюден народ , но са мохамедани . Доколкото разбрах пари не е взел нито от мъжа с колата , нито от бившата жена . Чалдисал се е . Без пари не се живее . Има проследяване на гсм , уведомяване по медиите за граничарите и издирвачите , а полицаи от страната му отделно могат да го последват и хванат . Кърчо отиде в африка , та тукашния министър не го хвана . Ще има много такива случаи . В Турция бройката на полицаите е голяма . Да вършат нещо .

33

Анонимен

преди 5 месеца

Руски пешкир

32

маркиз дьо саП

преди 5 месеца

Нелинце, градът се казва БалЪкесир!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Двоен убиец и изнасилвач - характерен русофил.

30

хахаха

преди 5 месеца

И как е минал безпроблемно през България този?

29

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Анонимен40 имаше една такава концепция да се ползват дървени проектили при разпръсване на масови безредици, за тва тоя чауш е излезнал на пътя с крика от москвича

28

Анонимен

преди 5 месеца

като видя "проруски" и ми става ясно какъв е ... Това да подкрепяш агресията в Украйна те прави ужасен човек.