55

Анонимен

преди 9 месеца

Нeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! В Катар , дават го по интернетите, баси посрещането, баси уважението към Путин, а нашите збрканяци непуснали колата ли, фъркулета ли , та самолета ли на Лавров защото вътре имало някаква Марийка да пресече нашата територия. Най кефеше в цялата збръчкня поведението Оградния Кол- ГрабоЩраусурвата. -- - И за президента на Германия повече от 30 минути никой не го посрещал. Дори украинците се питат за каква изолация се говори, както в укр-твито а казал Аристович

54

Йънг

преди 9 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

53

Анонимен

преди 9 месеца

Да му имам и победите на тоя просяк наркоман!!

52

Анонимен

преди 9 месеца

Скапан зелен наркоман!

51

ДаНеБиЗападътДаЕСляп

преди 9 месеца

Да бе Да, Айдеде Не Заленски а Конгреса му е бил дипломатически шут. Тоя пълен нахалитет и неграмотниквъвлеча Запада във вона с Русия и наместо самият той да обеднява -каквото е положението на Украинския Народ,товакопеле се обогати и замилинери в зелено. Естествено че всичко това е видно и ще има крайна сметка по дебелата черта.Зеленски е мошенник,интригант и фалшивикатер.Няма да забраво Бутча и сцените му.Нито сега лъжата с разстреляните двам укр войника от украинци преоблечени в руски униформи

50

Анонимен

преди 9 месеца

окрайна приключи !

49

Анонимен

преди 9 месеца

Е америнците свършиха кинтите,а Украйна украинците сигурно за това се е покрил

48

Христо Христов

преди 9 месеца

До 73 "Украйна ще получи много повече от тези 60 милиарда." - може. Въпросът е ТИ колко ще дадеш?! Или викаш "аз съм неграмотен и мързелив беден про'с'так дето няма пари и затова гласувам за ЕС да ми даде МРЗ"?

47

Христо Христов

преди 9 месеца

Отмени, щот отказаха да го гледат по видео.

46

Барон Мюнхаузен

преди 9 месеца

Установен е контакт, определено е място, където да дойдат предалите се военнослужещи. Но, очевидно, това не е изгодно за киевския режим, а киевският режим унищожи своя военен персонал. Той отбеляза, че украинската артилерия е унищожила всичките 25 войници.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Сутрешни, русофилски *** в коментарите... Ха-ха-ха! Украйна ще получи много повече от тези 60 милиарда.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Пич, оправяй се с Русия и не се надявай на чичо Сам.Ако знаеш колко такива като Украйна е имало в историята на САЩ.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Ама тя и Европа била фалирала- и сега какво става Раша е най устойчивата и успешна държава- да му мислят Руснаците какво ги чака и още нещо- затворете границите за рашките да си стоят у тях- че вижте какви неща пускат в ЮТУБ- мята *** на земята и дудни е те това е прословутата Германска чистота, ..мъ как прозорците на жилищна кооперация гледат към гробища...как нямало какво да ядадат, колко скъпи биле автобусните билети и нито дума за социалните пакети за защита на немските граждани..

42

Анонимен

преди 9 месеца

Европа разбра, че не може без ресурсите от Русия.Да видим до кога ще слуша краварите и ще се саморазрушава.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Оръжията на американците са на изчерпване, а с темповете с които се произвеждат новите, ще им трябват от 8до 10 години да ги възстановят. Америка е във фактически фалит.

40

хъ хъ хъ

преди 9 месеца

Отменил е чушки! Демократите демонстративно са напуснали брифинга По този начин са подчертали "голямата си любов" към зеленият белушко". Та такава е историята...

39

Бах мама му.

преди 9 месеца

Няма как да защитавам х-ул-иг-ана от Кремъл , вие си го защитавайте.Съсипа две държава и навреди на ЕС.Изби половин милион души.Мер.за.вец.

38

Анонимен

преди 9 месеца

А Венецуела анексира спорната територия снощи. На думи засега, ама да видим дали няма и на дело да почнат.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски отменил друг път я пишете истината как конгресмените не се разбраха

36

Анонимен

преди 9 месеца

Как са се разпенили и едните и другите. Спрете се! Човека сигурно си има и по- важни работи от това да говори пред Конгреси и т.н.