41

Анонимен

преди 5 месеца

До44_Е колко фашаги спасиха в украйната? В момента в който ги забележат, и моментално стават посмъртни герои на украйната. Пълно е с клипове, които самите нацисти качват в нета. Ни един Страйкър не се е оттървал след като е бил забелязан. Не му знам характеристиките по документи, но реалните му способности на тоя б-ок;лук цял свят ги видя и се смя.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Проблема не е личността на войводата а това че купуваме стари страйкъри.

39

ШКЕМБЕ

преди 5 месеца

ВОЙВОДА е притеснен , парите от паспортите свършиха и....няма папо!!

38

Анонимен

преди 5 месеца

ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР ЗА РАДЕВ И НЕКОМПЕТЕНОСТТА МУ, СТИГА Е УПРАВЛЯВАЛА АРМИЯТА ТАЗИ МУТРА!

37

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо не купуваме нито страйкъри нито самолети само плащаме за сега.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Прави впечатление че драскач на управленците кълне с малките букви. Колко трябва да е прропаднал и жалък човек че да кълне по форумите.

35

r3v0lv3r

преди 5 месеца

Глупости, страйкърите са последно поколение и се използват от американската армия. С двойно подсилено шаси са, за да може да спасяват животът на екипажът при удар в мина. Цената е такава, заради управляемато 30 мм оръдие и джавелините. Укранците са доволни от тези машини, в тази жестока война и най-бронираните машини изгарят, единственото, което не е изгоряло още е арматата, защото не е помирисала бойни действия.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Те Страйкърите, дори и да са най- новото поколение, пак ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ! Справка - Запорожските степи, Артьомовск, Купянск, и т. нт. Опитно доказано. Защо боже господи се троши народна пара за тези буклоци, дето до линията на фронта немогат да стигнат? Трепят ги руснаците когато и както си искат. В момента в който ги забележат и вече са фира заедно с екипажа и войниците вътре. Представям си какви комисионни ще вземат нашите национални предатели за тази сделка.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Каза ли ви го Каракачанов, а , наивници

32

Анонимен

преди 5 месеца

проклети да сте всички дето тиражирате лъжите на това руско ченге! каква е истинската цена на страйкърите???? къде я пише????тези дето сме служили на съветски бтр-и ги проклинаме, а от по-младото поколение никой няма да доближи такива бракми! нито ще помисли да им слага картечници.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Защо се занимава форума с личността на главния герой. Това че купуваме стари страйкъри на тройни цени не ви ли притеснява. Ние пропадаме вече.

30

Virtuozzo

преди 5 месеца

кой подписа за чертежите воеводо ??

29

Анонимен

преди 5 месеца

Продажникът само за продаване мисли. Продаде армията на Пеевски.

28

крундел

преди 5 месеца

дааа, страйкърите, появили се за първи път през 2002-ра година са стари, за разлика от новите 60+ годишните неработещи(те и като нови са наказание за механиците и операторите им) БТР-и, които трябва да ги пратим за скрап, ако не ги подарим на украинците... ааа чакай бе, то това е мнението на български патриот - да се чете руски патриот, по-руснак от самите руснаци...

27

ОБЕКТИВЕН

преди 5 месеца

Добре се е облажил от министерския пост,защото като гледам не е свалил и грам от телесната маса.Защо не го питат с какви пари живее сега,какво работи?Да не забравяме,че Каракачанов е ДС-още от студентските години.Той ремонтираше старите мигове на каква цена?-дето и части няма вече.Но за бившите или добро или нищо.Ако Гешев си беше на мястото (не да се заканва сега)този щеше да прави компания на ББ в затвора.

26

до32

преди 5 месеца

Чудя се как пазиш равновесие с тази празна глава без нито една гънка в нея ?

25

Анонимен

преди 5 месеца

Необяснимо е ,че русо.сифилистиците в България ,които са 6 - 7 % стоят в страната ни ,а не заминават ,за Русия ???????? ТУК Е НАТО И ЕС и те нямат абсолютно никаква работа в държавата ни ... В Парламента има 190 ДЕПУТАТИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ ...Това Е велико .. !!

24

Анонимен

преди 5 месеца

Необяснимо е ,че русо.сифилистиците в България ,които са 6 - 7 % стоят в страната ни ,а не заминават ,за Русия ???????? ТУК Е НАТО И ЕС и те нямат абсолютно никаква работа в държавата ни ... В Парламента има 190 ДЕПУТАТИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ ...Това Е велико !!

23

Мариус

преди 5 месеца

Да,така е,което е жалко за управляващата , крадяща и нефелна сглобка.Така е и с платените и нелетящи хвърчила Ф-16,така е и с многото платен а от народа ненужна и остаряла техника, но...американска,нали!

22

до 24

преди 5 месеца

Най -важното е, че ТАКИВА КАТО ТЕБ СТЕ ДВА ФАЙТОНА ХОРА и времето ви изтича.