12

Анонимен

преди 9 месеца

Нидерландия пази най-голямото си пристанище от китайското пристанище в Гърция. Тировете ще минават през България без да спират.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Гърция няма общо с Византия, както Италия няма общо с Рим.

10

Анонимен

преди 9 месеца

До 1: Съвременна Гърция няма нищо общо с Елада, това е Византия.

9

Анонимен

преди 9 месеца

То е от ясно по ясно че те решение са взели отдавна. Просто от куртоазия ще се правят че разсъждават до последно. На всичко ни е ясно че в западна Европа ни броят за кръгла нула и освен да ни унижават, обират и затриват друго не правят. Не само няма са видим Шенген ами много скоро ще видим и дебелия край като ни оберат и валутния резерв след неистовите опити да приемем еврото при все че други държави членки не са го приели и нямат и намерение да го правят

8

Брадат Лешояд

преди 9 месеца

Ама тия не ни бръснат за хора ве

7

Анонимен

преди 9 месеца

Връзкарските наглеци да си стоят в смърдящата ко4ина със смърдливия дерибеевски и тиквата българска долно пробна връзкарски некаърна смрат

6

Анонимен

преди 9 месеца

Убеден съм че над Нидерландия и Австрия има същия натиск от Брюксел, какъвто имаше над нас и Гърция за приемането на Македония в съюза... В този случай картите са в наша полза, вярвам че ще влезем в Шенген преди евро-изборите през пролетта на 2024г.

5

АнонимеН

преди 9 месеца

ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО АКО ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН!! РОДИТЕЛИ ЩЕ ЗАВЛИЧАТ ДЕЦАТА СИ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ И ОТ ДВАМАТА ! ДЕЦА ЩЕ СЕ ОТВЛИЧАТ, ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ НАПУСКАТ ГРАНИЦИТЕ НИ БЕЗНАКАЗАНО И БЕЗ КОНТРОЛ! МАРШИРУТНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ ДО НЕБЕТО! ТРАФИКА НА ХОРА СЪЩО!

4

Мммм

преди 9 месеца

Като гледам и слушам "нашите" аха да влезем в Шенген!Обаче няма да стане изобщо нито сега у,нито догодина-границатани е като разкъсана рибарска мрежа!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Какъв шенген наглите некадърни връзкари български да си стоят в *** заедно със свинеевски и тиквун

2

АнонимеН

преди 9 месеца

ВЪНШНАТА ГРАНИЦА ИЗОБЩО НЯМА ДА СЕ ПОДСИЛИ АКО ВЛЕЗНЕМ В ШЕНГЕН ! ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ЩЕ СЕ ПОДСИЛИ Е ПРЕСТЪПНОСТТА! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУПАВИ ЩЕ СА АКО ПРИЕМАТ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ В ШЕНГЕН! СЕГА ПОНЕ ИМА НЯКАКЪВ МИНИМАЛЕН КОНТРОЛ ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО !! ОТВЛИЧАНИЯ НА ДЕЦА С ЦЕЛ ПРОСТИТУЦИЯ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ АКО БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ В ШЕНГЕН!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Стига с това Нидерландия, ние си ги знаем като Холандия и да си спазваме бг традиция.Германия не държи да я наричаме Дойчланд/ия, Унгария-Маджарорзаг, Албания - Шкиптария, Гърция-Елада и т н.