43

Libre comme air

преди 1 месец

Браво!!!

42

фффф

преди 6 месеца

Тази е пълен изкукалник,психиатрично болна.Защо ни занимавате с нея.

41

Ивелина

преди 6 месеца

Спрете да популяризирате това момиче, което си е със сериозни психически отклонения. Тя не е образец за следване нито за подражание на младите хора. Те я е същество, което е толкова противоречиво в своите твърдения. Сега е решила да се превърне и в политическа фигура. Ако друг млад човек направи това, което тя прави , непременно ще бъде осъден най - малко за хулигански подбуди . Тя не е герой ! Изтъкана е от злоба и омраза. И да вземе да върви пеша за да не вреди на климата .

40

Българин

преди 6 месеца

Обсесивното критенчe ще застане и зад дявола, за още 5 минути ефир.За мен е още едно доказателство, че всеки нормален застава гордо зад Израел!

39

Петърчо

преди 6 месеца

Мдаа... Спомням си че когато Хамас атакува Израел и когато Израел започна да хвърля бомби по Газа първото нещо което си помислих беше "Какво мисли по въпроса Грета Тунберг?" (чудно и незнайно как и кавичките се появиха в тази моя мисъл). Климата я реши, ковид пандемията я реши сега наред е и войната между Израел и Хамас да я реши. Чух че даже Зеленски е решил след като говори пред американския конгрес да се види на четири очи и с Грета та да му даде акъл как да му успее контраофанзивата.

38

MIKE

преди 6 месеца

Тази малката много добре се е изучила как по-устоичиво се усвояват паричните потоци от маститите спонсори.Отдавна на никого не му пука за идеите, които проповядва, важно е кой плаща повече за тези идеи.Явно темата с климата не е достатъчно доходоностна.

37

Ddd

преди 6 месеца

Швеция е на първо място по изнасилвания в света, а тая защитава изнасилвачите, яд я е че са я пропуснали.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Ужасяващите убийства на израелски цивилни граждани от страна на Хамас по никакъв начин не могат да легитимират продължаващите военни престъпления на Израел", заяви шведската активистка. "Геноцидът не е самозащита, нито пък по някакъв начин е пропорционален отговор". Не ги е защитила, просто е на мнение, че трябва да се сложи край на безразборното избиване на цивилни и на военните действие срещу невинни хора. Порицава и едните и др.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Тези които използват тоа дете са гнусни престъпници.Трябва спешно дасе намесят международните организации за защита на детето зада я спасят от лапите на педо3илите

34

До 38

преди 6 месеца

А ти кой си?

33

Анонимен

преди 6 месеца

А какво ни интересува нас това. Тази е никой.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Посоката на подкрепа от това клето момиче е компас, който да насочва всички ни в напълно противоположната посока. Ислямофобия ли?Де да беше въображаем страх! Ислямофобия е въображаем страх, непочиващ на истина. А ние сме пред прага на истинско ислямско нашествие, което е в ход всячески: лъжливи идеали, маскирано миролюбсто, ислямски бежанци, ислямски терористични атаки, ислямски политици насред Европа, пропалестински течения, ислямски терор над Израел и ислям, готвещ в съюз с Путин нашия крах.

31

Алекс

преди 6 месеца

Горката Грета.Употребена и изоставена.Сега,без образование,се чуди какво да направи,за да изкара някой долар.

30

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Колко бебета ,деца ,жени ,старци ,избиха днес самовъзгласилите се за ,,богоизбрани ,, ?

29

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен13 По причина ,че палестинските земи са окупирани от евреите и живеят в в най -големият концлагер на света ,Газа с 2,5 милиона концлагеристи ,че евреите избиват палестинците , както искат и когото им кефне . Око за око ,зъб за зъб !

28

Анонимен

преди 6 месеца

И тя е някакъв авторитет защото?!? Нека се изправи да обясни на изнасилените момичета и на семействата на убитите на музикалният фестивал на чия страна е. И предвид че населението на Газа нараства от година на година - това е най неуспешният геноцид който съм виждал

27

Кукла е

преди 6 месеца

Путин: Грета Тунберг е една кукла на конци. Президентът на Русия Владимир Путин също не е почитател на активистката Грета Тунберг, съобщи ТАСС. "Когато някой използва деца за свои интереси, това е достойно само за осъждане.", каза Путин и допълни, че фактът, че подрастващите обръщат внимание на проблемите на деня е правилно....

26

Анонимен

преди 6 месеца

Да сте я чули да каже нещо против Китай - най-големия замърсител на планетата??? Нещо против Русия???

25

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на ненормалната!

24

ИСТИНА

преди 6 месеца

Нищо чудно, сороските пудели си лаят така защото Сорос и Нетаняху са врагове, отдавна Сорос се мъчи да свали Нетаняху, който го обвини че финансира протести срещу него, факт! Сорос си има други пъклени планове, всъщност икономическия геноцид на Сорос е несравним ...