74

Алито от София

преди 5 месеца

Пиригов отдавна е машина за пари за всеки един шеф, там се крадят милиони без никакви задръжки, а държавата постоянно налива пари които никога не стигат, има много добри доктори, но има и такива доктори които не знаят защо са там, но друго ми е интересно, защо всички са гербаджии, и които доктор, било то шеф на болница се издъни, особенно финансово, Бойко спасителя е на среща, веднага го взема под крилото си, и всички със злоупотреби за стотици милиони лева, невероятно, но факт

73

Софиянка

преди 5 месеца

Ех като го види човек му става драго, че все беше в Дубай докато взимаше заплата като народен избраник. А като го чуе губи дар слово от цинизма му.

72

Анонимен

преди 5 месеца

Ама Шиши, то и аз съм ЗА институцията 'Пирогов', ама за хората които я управляват в момента тази институция, нещо Ъ-ъ.

71

Свинч е новата тиква

преди 5 месеца

Вече го дават и по огледалото.

70

Анонимен

преди 5 месеца

Голям конфликт ще има кой да открадне Лукойл чрез корупция. ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС не знам как ще се разберат.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Дебелото еничарпе е новият Бойко Борисов.

68

БРАВО НА ПЕЕВСКИ!!!!

преди 5 месеца

МНООООООГО ПЕЧЕНО ИЗЛЕЗЕ ТОВА МОМЧЕ!!!

67

Анонимен

преди 5 месеца

Дебелянчо е хитрър лисунгер! Добре, че партията му са завладяли прокуратурата, той затова го дава така настъпателно агресивно, защото прокуратурата вече го "изпра"!

66

ПроСоТо

преди 5 месеца

и като какъв се изживява тоя тлъст еничер?..-"На всяка манджа мерудия" ?

65

Цитат

преди 5 месеца

"Пеевски, който вече не крие интересите си, говори за необходимостта от отнемане на рафинерията от Лукойл - и като се вземе предвид биографията му, едва ли може да се приеме, че той всъщност защитава демократичните ценности и солидарността с Украйна, и го използва като извинение за създаване на монопол на българския пазар на горива."

64

Цитат

преди 5 месеца

"Рафинерията на Лукойл България се възприема в ЕС като арена за битка на Престъпни Групировки! И докато всички негови противници се укриват или преследват от правосъдието, Пеевски остава единственият оцелял......

63

Мдааа

преди 5 месеца

Този брутално наглия престъпник, санкциониран по Закона Магнитски заради участие в корупционни схеми, показва реториката и действията му се разминават едно с друго.

62

Мнение

преди 5 месеца

Интересното е, че в публичните си изявления Пеевски винаги се е застъпвал за забрана на вноса на петрол, но НЕ и на петролни продукти от Русия!

61

Путин

преди 5 месеца

Идват моите диетолози от Дубай да му оправят визията.

60

haha

преди 5 месеца

Виновни са медиите, че ежедневно ни натрапват мнението на този "човек", и така го правят да изглежда някак важно. А истината, всички които имат поне капка мозък в главите си им е ясно всъщност, колко може да струва мнението на подобна "личност".

59

Анонимен

преди 5 месеца

Този забрави как никой никъде не го искаше и какъв вой беше, когато искаха да го сложат в ДАНС, а пък и магнитски. Какво само си показва сурата.

58

Анонимен

преди 5 месеца

Рафинерията пак ше работи с руски петрол както работи рафинерията в сицилия просто се правите на много хитри пред простолюдието

57

Анонимен

преди 5 месеца

От 1 януари, ще пишете безплатно....

56

КОНСТАНТИНОВ

преди 5 месеца

СТРАШЕН ПОЗОР И ПАДЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТОЯ ПРЕСТЪПНИК ДА УЧАСТВА В УПРАВЛЕНИЕТО НА РОДИНАТА НИ

55

Анонимен

преди 5 месеца

Как е роби, доволни ли сте от цирковите които ви разиграват докато ви ограбват