152

дивият запад

преди 5 месеца

Гурлю гурлю гурлю гурлю..... крещеше една аризонска юрдечка мислейки си че някой я чува.

151

Айде русофилите

преди 5 месеца

поемете дъх и раз-два-три ГОЙДААА

150

Анонимен

преди 5 месеца

христова с поредната помия ! Пушечно месо няма, Пушечното месо свършва ,не парите и снарядите ! искам интервю на живо или скорошна снимка на този призрак залужни,щото един кинжал влезе в един бункер лятото....

149

Анонимен

преди 5 месеца

Някой да пусне водата.

148

164

преди 5 месеца

Някой ще ми обясни ли, защо смята, че греша? След цялата подкрепа за Украйна, всички санкции и прочие, се очкаваше, едва ли не, че в Русия ще се разбонтуват против Путин, че Укйрана ще изтласка руските армии, че санкциите ще затрият руската икономика ... Съцялявам, но нито едно от тези не е факт. Не виждам обективни причини, ако нещата продължат така, Украйна да "спечели".

147

Мнго скоро

преди 5 месеца

На Путин му свърпиха чиповете от перални

146

Анонимен

преди 5 месеца

"Украйна ще влезе в НАТО и ЕС, а расиюшка ще си тъне в мизерия като през 90те." - От днешна гледна точка, това излгежда почти невъзможно.

145

Анонимен

преди 5 месеца

Преди около 7-8 месеца, излезе информация, че в моемнта САЩ имат капацитета, да произвежда 17000 снаряда. Защото снарядите са сравнително евтини, никои от гоемите производители на оръжие, не се наема да ги прави. Просот няма добра печалба. Пентагонът каза, че имал план, до към 2025-а, да започнат да правят поне 90 000 на месец. Което пак е крайно недостатъчно ...

144

Ееех, язък за

преди 5 месеца

хората, които си дадоха живота за Украйна. С върховен главнокомандващ ВСУ като Зеленски нямат никакъв шанс. Нищо чудно, че Залужни получава подкрепата на военните.

143

Анонимен

преди 5 месеца

До 163 Да така е що ти казваш само дето не мога да разбера лятото що се извадиха едни сметки,че България е похарчила от началото на войната над 3.5 милиарда лева да ги издържа бежанците,щото са много работни нали

142

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 162 Ти си нямаш представа кои и колко са "по хотелите". Българското МТСГ друго казва. За останалото не си и струва да коментирам - всички провали си обясняват проблемите в живота с някакви апокалиптични събития, но не си гледат в огледалото.

141

Анонимен

преди 5 месеца

До 160 Е къде съм ги видял,а що са по хотелите за нищо не стават тия дето имат пари избягаха щото не искат да се бият за Зеленчука и неговите химери или и ти си мислиш,че Украйна ей така ще я приемат в Европа.Нали за това скочиха хората в Донбас щото ще им затворят заводите,някой ще ги приватизира на безценица,да не мислиш,че ще забогатееш,ще забогатеят само някой в далаверата,а другите ще лапат мухите

140

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 158 Само драскач на руски опорки си мисли, че хората емигрирали някъде в Европа просто седят и нищо не правят. За разлика от русофилите, хората искат да се развиват и да си градят смислен живот.

139

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 159 "нали ги видяхме" Как си ги видял? За справка, в България над 70% от всички украинци влезли в страната след 24 февруари 2022 са трудоустроени. Което не може да се каже за същия процент руски драскачи. Поне не на официален трудов договор.

138

Анонимен

преди 5 месеца

До 154 Украинците работели,е колкото и тия бежанци по хотелите нали ги видяхме.Само на помощи щото видиш ли били жертви.Който можа избяга и сега лежи на гърба на хората.Що не си стоят там и да си защитават интересите или си мислиш,че в тая Европа парите растат по дърветата само трябва да си набереш

137

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 154 Какво правят 22 млн.украинци в Европа? Работят? Слез на земята момче,такава дума в украинския език няма.

136

до аналлизатор

преди 5 месеца

Ами няма да играят с расняците, аюе го положат по мордата. Украйна ще влезе в НАТО и ЕС, а расиюшка ще си тъне в мизерия като през 90те. В момента масово расняците се оплакват от висока инфлация и при тях пика тепърва предстои, а при нас вече премина.

135

Горан Бр.

преди 5 месеца

Пуйлото отиде при арабелите да клянчи, понеже откак американците стиснаха за топките контрабандистите които му плащаха повечете от наложения паталок от 60долара, цената на бенза падна. Санкциите не работят, но повече денги остават в нашия джеб и по малко в този на пуйлото.

134

Анал и затор

преди 5 месеца

Накрая Залужни ще се разбере като мъж с руснаците, а може дори да му върнат територии в знак на добра воля. Играйте и с Русия, и със Запада, украинци, недейте да залитате в крайности и ще имате спокоен живот.

133

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 152 22 милиона украинци работят в Европа и пращат пари в Украйна за войната и за стандарта на хората там. Къде се живее по-добре, в Киев или в Саратов?