29

Анонимен

преди 6 месеца

кой поскрепя македонизма за влезе на антибългарска основа в нато и ес не са сърбите а огромната част от евроетлантическите ни партньори - Словения, Германия, СА,Щ, Англея, Хърватия

28

Анонимен

преди 6 месеца

След като сложи незаконна такса на газа за Сърбия и Унгария те ни мразят разбира се.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Които искат отношенията ни със Сърбия да са лоши, изпълнават задачи от посолствата и мразят българското малцинство в Сърбия. За това работят ред хора явно получават пари отнякъде. Няма нищо по-естествено от това двете страни да са в съюз и Сърбия да повлияе на макетата да мирясат срещу нас защото тях нищо не ги коства в Мъкедония.

26

Анонимен

преди 6 месеца

До Коко Джъмботези земи не са заграбени от сърбите а са дадени от Германия, Англия и Австрия. За да няма обединена България. Също за целта са ни натрапени династите Батенберг и Кобург - германски проксита.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Важното е че Зденка Т. нема никога да я арестуват за шпионаж. Баща е офицер от УДБА, тя в България голяма патриотка от СКАТ партиите в сърбия от Сороскияхелсингски комитет. Раздава го много зъ българщината ама сигур се отчита където требва и получава задачси.

24

До IT-та и Икономист

преди 6 месеца

Идете пак в Сърбия да им се гъзурите на Сърбите, а те да ви плакнат с хладка вода и плескавици!

23

На тези

преди 6 месеца

не им ли викахте "братята сърби"? След действията им в Северна Македония срещу България с тяхната агентура там,след изземването на български книги на границата и недопускането им там,след умишленото държане на западните покрайнини,като най-беден район в Европа-какво трябва да стабе,че да разберем,че тази държава е враждебна към нас и винаги е била,още Ботев го е казал,но се иска акъл и четене. И сега за нова година да не забравите да си направите резервации за там да им наливате пари....

22

Анонимен

преди 6 месеца

Веднъга да отговорим с ответни мерки като арестуваме 10 сръбе на случаен принцип,обвиняваме ги в шпионаж и гипращаме в Белене.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Мдаа, руските бг слуги яко сипват срещу сърбите, другата вечна прислуга на Москва. Това ли е интереса на Путин, да се сбием?

20

Коко Джъмбо

преди 6 месеца

Мръсни сърби! Всичко до Ниш е българско. Ниш, Пирот, Враня, Сурдулица, Зайчар, цялото Поморавие са заграбени от сърбите изконни български земи. Босилеград и Цариброд са само една троха от земята ни там. В момента сигурно повече от 1,5 млн. са наследници на българите, но са сърбизирани изцяло и насилствено. По селата в Поморавието все още се говори чист западно-български диалект от възрастните хора. Сърбите го изкарват стар сръбски....както манипулациите в Македония. Винаги са прилагали геноцид.

19

Бай Илийчо

преди 6 месеца

Не бре. Казал е как се сади пиперо ?

18

Мръсни

преди 6 месеца

бяха сърбите, и такива си останаха! Трябва и нашите служби да дадържат някой шумадиец. Сърби, макета и терористи разбират само от реципрочност!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Хванали някакъв си, че продал рецептите за плеcкавици от събора в Босилевград. А тайната съставка била "месо". Аз това разбрах поне. Че е бил кръчмар някакъв вид. Пътувал бил да види дъщеря си в България? Явно бизнесът е вървял, че да може да си позволи издръжката на детето си в лукс като България? Тука и зимата ни е зима, и лятото ни е лято, всички курорти по море, планини са поне 15 звезди. Тук мияч на чинии получава колкото банкер в Швейцария. Ръчен труд си е. Трудна работа е.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Номер 14 не си запознат изобщо - повечето от руснаците са служители на посолството и са с дипломатически имунитет, който не позволява осъждане на лицето. От друга страна при започване на процес има риск от разкриване на агентурни имена и събития, като така застрашаваме националната сигурност. Но ти си един обикновен русофил и такива неща нито те терзаят нито имат значение, за теб е важен Путин и фашистката руска политика

15

Светът не можел да

преди 6 месеца

издържи две войни ама незнайно защо "света" постоянно ръчка из целия свят белким нещо пламне някъде.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Истинската цел на тази инсценировка е удар по българските културни клубове в Сърбия, искат да ги затворят и ще го направят с фалшиви аргументи. Както в Северна Македония

13

ами

преди 6 месеца

Как така навсякъде,където чужденци са обвинени в шпионаж,същите се задържат и най-вероятно се осъждат,а в милата ни родина от 30 г. има обвиняеми в шпионаж в полза на Русия и на всичките наказанието им да напуснат страната ни.....или имаме уникално правосъдие,което не кореспондира с нито една друга държава или повдигнатите обвинения са без нужните доказателства за задържане....колкото да покажем на big brothera ,че "не цепим басма на руски агенти".......

12

БЪЛГАРИН

преди 6 месеца

ДОЛЕ СРЪБСКАТА ОКУПАЦИЯ НА ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ГАВРА С БЪЛГАРСКИТИ ГРАЖДАНИ!

11

Спай Май

преди 6 месеца

Според мен това е Киро Канадеца, той се въртял сукал около разни парапети там и са го фанали сърбите !!!

10

Герп Нюз

преди 6 месеца

Това е бил Матю Хари, където е омаскарил лидера на Герп !