10

минувач

преди 5 месеца

Няма да забранят нищо (поне до 2030г.), поради една проста причина....а тя е, че Philip Morris "минават" на производство на е-цигари с течност. От Април, 2023г. вече са пуснати на пазара в UK еднократни , с течност - VEEBA. А щом тези трансформират бизнеса си от "конвенционални" цигари в такива с течност, нАпраЕте сметка ДАЛИ ще ги забранят!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Ама, нали щяха да забраняват тютюневите цигари? Трябва да има алтернатива. Появи се безопасна алтернатива, а те я забраняват. Забранете миризливите тютюневи цигари, Ришито уж ще ги забранява.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Тютюневите компании плащат на френските депутати, защото падат продажбите, а депутатите губят от акциза на цигарите.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Най-натурални и екологични са тютюневите цигари, защото няма литий, няма пластмаса.

6

е сега, след 6

преди 5 месеца

години се сетили . Ментетата да се забранят . Пушачите какво да пушат бе франсета . Само с мерки явно не става . Повече войни , повече обедняване .

5

Бял и добър

преди 5 месеца

Га че ли другите видове цигари не водят до пристрастяване?!

4

ЛоШ

преди 5 месеца

Пред всяко училище в България е облак от цигарен дим. Децата ни пушат, пият и се друсат, но нашите политици имат по-важни дела явно... Браво на френските депутати!

3

Отговор

преди 5 месеца

До пияница мистик 2 Става това че на стари години съм с Емфизем на белия дроб след 52 г- пушене. Ужасно е при толкова много въздух , да не можеш да дишаш.Бях на кислород 7 дни в болница със силен задух. Ужасно е да се обесваш бавно ,може дори да са напикаеш. Сега съм с инхалаторче и продължавам да пуша. Отказването от цигарите е на второ място по трудност след хероина.Аз не мога.Съвет към младите. Никога не опитвайте и не пушете. Ужасен порок.Не знам колко апартамента съм изпушил.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Явно цигареното лоби се е задействало и губят загуби,иначе защо не забранят и цигарите. То е очевадно с каква цел се прави това

1

В.Узунов

преди 5 месеца

Ам оти не забранят и искуствените ***? И там има много пластмаса и литий ,па си имат натурални марокански.