130

malgiorno a tutti

преди 5 месеца

На Асенчо (както и на всички с малко инженерна / техническа мисъл в главите) му е напълно ясно, че оня туч край Бургас не може да работи с нищо друго освен гоморашка уралска тиня и са нужни доволно големи промени, за да се говори за каквато и да е различна суровина. Също така му е ясно и че гоморашките содамиди (sodamide / содамид - натриев амид, NaNH2) няма да си мръднат г..., а'е да не казвам какво, да променят каквото и да е по туча. Ergo без блатна тиня онова става един голям камък.

129

Анонимен

преди 5 месеца

Най страшно е, когато кокорчо каженяма страшно.

128

Лъки

преди 5 месеца

БЕЗ ГОРИВА ЗНАЕМ,ЧЕ НЯМА ДА ОСТАНЕМ,НО БЕЗ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ И С РЕКОРДЕН ДЪЛГ Е СИГУРНО!!!

127

Хари

преди 5 месеца

За вас ,от халтавата сглобка знаем,вие никога няма да останете без ....нищо! Маскари!

126

Анонимен

преди 5 месеца

Без горива едвс ли ще останем,но каква ще е цената е отделен въпрос.

125

Анонимен

преди 5 месеца

"Асен Василев за Лукойл: Няма риск да останем без горива. "Това е ясно, а за хората в държавата?

124

Анонимен

преди 5 месеца

Най мръсния лъжец на снимката.

123

Анонимен

преди 5 месеца

Как може да останем без гориво в отворен и глобален пазар. Отговорът е ясен на всички: НИКАК!!! Въпросът обаче е друг: Защо ни занимават с това? Защото, не особено интелигентните ни маси се връзват на всичко, както се връзваха на въпроса: Защо горивата са на същата цена както в Европа, при положение, че ползваме уралски нефт??!!!

122

Сатир

преди 5 месеца

Кокорчо, спецов бая те е напрегнал! Изчакай малко и тогава започни да мислиш, ако можеш извън схемаджиството.

121

Идеалист

преди 5 месеца

Преди няколко минути познатият ми от началото на 90 години Иван Сотирив говори по БНР( моя поправка ) за " Лукойл ". Беше много обещаващ и умен младеж. През последните години изглежда е изпаднал, та говореше само заучени политкоректнази фрази. Съжалавам го

120

Анонимен

преди 5 месеца

Хилядите пушещи таралясници по улиците ни изтровиха ! Искам 10 лева за литър гориво!

119

Идеалист

преди 5 месеца

Преди няколко минути познатият ми от началото на 90 години Иван Сотирив говори по БНТ за " Лукойл ". Беше много обещаващ и умен младеж. През последните години изглежда е изпаднал, та говореше само заучени политкоректнази фрази. Съжалавам го.

118

Деди

преди 5 месеца

На каква цена бе серсемин такъв? И аз знам, че без бензи няма да останем, такъв е пазарния закон! Ама защо джурналката Хубавелка ни "гали" с това "безценно" инфо?

117

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Нали така докара и евтина газ с онези миражни танкери помниш ли как заблуждаваше заедно с Лена и Киро по телевизиите кои гласуват за шарлатаните само нямам отговор

116

Анонимен

преди 5 месеца

Още един бизнес изгонен от Бг. Сега да вдигне данъците и да види как София се изпразва от към технологични компании. Супер си Пульо.

115

ГЕРБ

преди 5 месеца

Делян Добрев и А.ВаСИЛЕВ ОТ ХАСКОВО ГОЛЕМИ крадци нишо не разбират от политика.Политиката не за селяните.

114

американеца

преди 5 месеца

то няма страшно но ти ли ще ми плащаш завищените цени н а горивата -нали щяхте да изкупувате по 65 долара барела май нещо оплетохте конците

113

Така

преди 5 месеца

Четете "медия мол" - потърсете в интернет. Всичко за корупцията на политиците ни. Разпространявайте до когото можете, да научат всички.

112

кокорчо,

преди 5 месеца

дано може да караш колело и тротинейшън!

111

Идеалист

преди 5 месеца

Кокорчовците с гласовете на 8,4 % от избиратеките ( токова са извратеняците в София и няколко други града ) държат цялата власт в България, поради предателствата на Буда и опитите на Шопара да му бъдат опростени американските далавери. Академика не го броя даже за човек. Народът го залъгват с подаяния, младото поколение по официални световни проучания 50% не разбира какво чете, не може да пише и само толкова разбират природните закони. Радвайте се на Кокорча - алчен, отмъстоителе, бездетен!