29

Анонимен

преди 9 месеца

"Четете. Краят е близо, дано да е красив край." - Кое да чета? Апокалиптистичните ти новели ли? И какъв край идва и защо па да е край? Аман от откачалници.

28

Анонимен

преди 9 месеца

До Кодер - Няма да имате, докато не сменят компанията полвоинат служители. Не знам, как е рондото ИТ, но ако ено като скандинавското - работа се смен през 9-10 месеца. В един момент, ще почне да има я пенсионирани, я сменили бизнеса и ще има една ПРОПАСТ, защото 5 години, никой не е учил джуниъри, те са си сменили знаята, а нови просот не се обучават, защото професията е станала неприлекателна за млади кадри.

27

Анонимен

преди 9 месеца

"Самия факт, че последните две години толкова много наблегнаха на него, трябва да ви говори нещо." - ГОвори ми - носи със себе си добри инвестиции. Трябва да знаеш няколко неща за икономиката от Долината - печаби, собственост и прочие - не са особено важни. Важното е, като я пуснеш на борста, да ти скочат акцийките 10 пъти и да ти напътчат гушката с десесетина милиарда, да станеш толова голям, че пенсионните фондове и други да инвестират и правилтествот, да почне, да те брани.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Бля бля. Тия евтини маркетингови трикове вече сме ги чували. Всичко е един цирк за прилапване на големите инвестиционни пари

25

Темида

преди 9 месеца

До Падаря Ще го осъдим на 21 години престой в уредбата на Мерцедеса на некой турбо чалгар.

24

Падаря

преди 9 месеца

Изкуствения интелект ще носи ли наказателна отговорност ? Примерно ако някой каже- създай вирус да убие само лошите хора. Ако реално според математиката всички са лоши защото причиняват глобалното затопляне като оделят Х бр. мулекули СО2 при дишането си и унищожи цялото човечество ? Няма да има проблем с наказателната отговорност, защото няма да има кой да го съди след "потопа"...

23

Анонимен

преди 9 месеца

AI вече го има и въпроса не е трябва ли или дали, а кой ще поеме контрола върху него първи и как ще го използва. Това е новата атомна бомба, и за мен целта е с негова помощ да се намери решение на ядрената заплаха. Самия факт, че последните две години толкова много наблегнаха на него, трябва да ви говори нещо.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Изоставате много. Няма такова нещо. Само слухове бяха.

21

крундел

преди 9 месеца

тези "изкуствени интелекти" не могат да вземат работата на никой... за сега, но след 3-4 години не е сигурно, а след 10-тина вероятно всички ще сме безработници, както казват индобългарите...

20

До Кодер

преди 9 месеца

Ти направо като синиър ли си започнал работа във фирмата?

19

Кодер

преди 9 месеца

Във фирмата използваме GPT-4 всеки ден. Неофициално, предимно докато обядваме си говорим с мениджмънта и коментираме, че ние от джуниъри никога повече няма да имаме нужда. А това спестява маса пари и нерви.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Предлагам да сменим членството в ЕС с изкуствения интелект . Ако е толкоз умен само той *** на опрай а не членството . Това нещо може и да настигне естествения интелект защото затъпяваме . Като му покажеш банан и човека скача като *** за демокрация . Като му покажеш членство и той си мисли че само то *** го опрай . Ето така изкуственият интелект може да настигне естествения . Заради затъпяването на естествения и телевизорите .

17

Анонимен

преди 9 месеца

Хич. Все толкоз е кух. Питам го все едно и същи нещо, а като му посоча правилното с линк ми забива, че бил зает.

16

Анонимен

преди 9 месеца

До Не е ли ясно? - то тва е най-стряскащото, всеки *** може да се сдобие с изкуствен интелект...

15

По-добра от Варта

преди 9 месеца

Прекалено гръмко име е "изкуствен интелект"Това е програма която може да работи с други програми с висока скорост и да създава илюзията за "разум" .Няма разум.Има командни редове изпълняващи се с последователност зададени в параметрите на програмата. Пхах ... Ако програмата е направена така че да копира действия които са били успешни но не са в първоначално зададените параметри то тогава говорим за "самообучаващ се изкуствен интелек" ( олеле малеле терминаторите додоха откъде ли зимат ток)..

14

anonimen

преди 9 месеца

филма ex-machine - топ пример :)

13

Хемус

преди 9 месеца

Сара Конър ставаше за джаскане

12

Анонимен

преди 9 месеца

До13.Ами анализира и следи промените в залозите интелекта.Затова познава как ще завършат спортните събития.Ама не само това може и други неща върши бързо.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Само да добавя че изкуственият интелект ми познава почти 80 процента от мачовете в бета.Най добър е на голове над 2.5.Там няма грешка.Незнам как го прави обаче ми печели доста пари.

10

Не е ли ясно?

преди 9 месеца

Изкуственият интелект е най-полезен за тези, на които естественият интелект не им достига. На останалите той може най-много да им спести време.