9

?!?

преди 9 месеца

Нали беше последното столетие?

8

Анонимен

преди 9 месеца

<Топенето на ледената покривка на Гренландия е довело до повишаване на морското равнище с 4,5 мм годишно в последното десетилетие в сравнение с 2,9 мм ежегодно в периода 2001-2010 г.В периода между 2011 и 2020 г. средната глобална температура е била с 1,1 градуса по Целзий по-висока от ПРЕДИНДУСТРИАЛНИТЕ нива, сочи анализът на организацията><Е грешките в показанията на t C, могат да достигнат 2-5 гр.С корекция на термографа чрез изчертаване 2-3 mm чертичка върху термограмата на стойността.:))

7

До Анонимен

преди 9 месеца

В историята на климатичния uдuотuзъм.

6

Анонимен

преди 9 месеца

В КОЯ ИСТОРИЯ БЕ В КОЯ ИСТОРИЯ КОЯ ИСТОРИЯ!!?+??

5

Анонимен

преди 9 месеца

дай отчетите за последните 4.5 млрд години иначе лъжете

4

Анонимен

преди 9 месеца

СЗО, СМО, СТО, СИФ, ООН и так далее са все тунеядци подлогги на глобалистите. Лапкат тлъстите заплати шефчетата на тия организации и работещите в тях и облъчват населението не рядко с откровени глупостти.

3

АнонимеН

преди 9 месеца

ТОВА , ЧЕ ЛЕДНИЦИТЕ СА ИЗТЪНЕЛИ МОЖЕ САМО ДА НИ РАДВА!!! КОЛКОТО ПО ГОЛЯМА Е ПЛОЩТА НА ВОДАТА НА ЗЕМЯТА ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ ИЗПАРЯВА И ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВАЛЕЖИ ИМА!!! ЗА БЪЛГАРИЯ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ Е СУПЕР НЕЩО , ЗАЩОТО ЩЕ СТАВА ПО-ТОПЛО ТУК И ЩЕ СМЕ КАТО ГЪРЦИЯ! ИЗВОДА Е, ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ МОЖЕМ ДА СМЕ САМО ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ!

2

АнонимеН

преди 9 месеца

РЕВЪТ Е ЗА ПАРИ! ЗАЩОТО ЕС И ОСОБЕНО ГЕРМАНИЯ ИМ НАМАЛИ ДАЖБИТЕ!!

1

Лош

преди 9 месеца

Изтънели са ви мозъците!