43

уточнение

преди 5 месеца

От "сглобката" пострадаха всички нормални българи.Продажните ни политици слугуват на алчните кравари и ни продадоха.Храним 50 000 укропитеци ,подаряваме оръжия за милиарди и даряваме милиарди на краварите ,за да воюват с братска Русия.Сега ще ни вдигнат цената на горивата и енергията, и скок на данъците , а от там и на всички стоки.Взимаме дългове за да плащаме на краварите за ненужни оръжия.ОСТАВКА ПРОДАЖНИ ПРИСЛУЖНИЦИ! ОСТАВКА!

42

Анонимен

преди 5 месеца

Ха,Ха,Ха,Хаааа Тротинетки!

41

Жададык

преди 5 месеца

На власт у нас е кенет мъртън....Бог да пази България.

40

От сглобката,

преди 5 месеца

най-вече пострадаха гражданите на България. "Лидерите" могат да понасят безкрайни репутационни щети стига баланса по сметките им да расте.

39

До Сглобка

преди 5 месеца

Не, не са политически трупове. Защото са си само те на небосклона. Хората, които не гласуват за тях, изобщо не гласуват. Не се е появил още този, за когото българинът масово да гласува и те са си на власт с много малка подкрепа. малцинството управлява мнозинството.

38

Сглобка

преди 5 месеца

Вкопчили са се, защото знаят, че са политически трупове на следващите избори. Тези патии са мъртви вече!

37

Така

преди 5 месеца

Оставка.

36

Така

преди 5 месеца

Никой не вярва на марксистките соц. агенции. До последното число всичко е нагласено. Според както предвиждат да управляват занапред шепа леви олигарси.

35

Анти Тяло

преди 5 месеца

Кой беше Иванов...не се сещам?

34

КОНСТАНТИНОВ

преди 5 месеца

БАВНИ И СИГУРНО РОБИТЕ ПРОУМЯВАТ ЧЕ 33Г, ГИ УПРАВЛЯВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.

33

Точен

преди 5 месеца

Гласувам и ще гласувам за единствената българска партия Възраждане-

32

Анонимен

преди 5 месеца

Бойко Борисов клати сглобката.Хем го боли,хем го сърби.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Посочените % са натъкмени от платените социолози! Няма кой да продължава да подкрепя продажните управници, българомразци,които унищожават НАРОДА и затриват РОДИНАТА ни! Неадекватните марионетки превърнаха ДЪРЖАВАТА ни в хаотична лудница и абсолютно разграден двор! Една тотално разсипана територия,потънала в мрак и студ,глад и мизерия! А те даряват ли даряват на укрофашистите,на укрохайлазите по хотелите,докато народът ни измира скоротечно! Най-бързо изчезващият народ сме в света заради геноцида!

30

Анонимен

преди 5 месеца

Сглобката не е Борисов , Петков , Василев. Сглобката е Борисов , Пеевски. Костадинов, Трифонов и Радев Тази сглобка работи хорошо.

29

РЕАЛНОСТ

преди 5 месеца

В момента Президента Радев в с Най-голяма подкрепа от Народа , на второ място е Асен Василев . Останалите Партийци приличат на крадци на Едро .

28

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв спад,на тия карикатури рейтинг!Ха ха!Под нулата е към всички!

27

Анонимен

преди 5 месеца

Пука им, че им дреме! Тях ги интересува посолството. Едва ли всичките глупости си ги измислят сами. Това са 1000% американски заповеди. Нямат капацитета и куража да вземат такива крайни и вредни за страната решения без външна подкрепа. Плашат ни с убийства и драми по тв за да се скапваме още повече и си следват линията на отвъд океанските им господари. Лошото е, че ние опираме пешкира. Ще се пее пак 45 години стигат... Само че този път с други цифри.

26

Бай Дрън

преди 5 месеца

Да живее България! Пак ще защитаваме Шипка, ако се наложи!

25

Бай Дрън

преди 5 месеца

Избирателите на Възраждане сме били избиратели на Атака, избиратели на Иван Георгиев. Костадинов е пеленаче спрямо нас, ние сме Костадинов, не той нас.

24

Бай Дрън

преди 5 месеца

Президентът е агент на САЩ и последното вето за БТРите показа точно това. То консолидира мафията и по-точно я консолидира в очите на хората, вече имат опорка - президентсктоо вето и евроатлатизма. Президентът е една птка, отрочетата на Алекси дпе и птки наедно.