39

Затова

преди 6 месеца

Като видя паметници на ***, сътворени от създалите ги ***, ги събарям!

38

ПП ДБ

преди 6 месеца

Тоя асо разбираше от работата си трябваше да има друга статистика на пришествията но целта е да се крадат пари от шофьорите на никой от тия не му пука че някой е загинал и камерите фаровете коланите и всички глупави мерки не доведоха до правилният резултат защото тези псевдо експерти и община ри са некадърни и резултата е налице спрямо статистиката!Като слагат тая тринога тоя къде пресича неправилно скоростен път ?

37

Анонимен

преди 6 месеца

летенето не е забранено от здп

36

да да

преди 6 месеца

240 щото до толкова засича радарчето. Три мерцедесчета, лизингови най-вероятно, на малинов се гонеха. Тия дето бяхме спрели на червено на светофара до хита изтръпнахме, щото ония минаха в лява и дясна лента с по над 150 км/ч, ние по средата..

35

E61 669 hp Tuning

преди 6 месеца

Еееее! Даже и аз не си позволявам там, да карам тъй! Не че бе нога, де... Ама то бива бива! Амааа... Накажете го, като му вземеъв колатаби я дадете на няко младо мамче, дет си нема.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Ако там караш с 90 има шанс да те блъснат ОТЗАДА само да питам тая скорост в час пик ли са я засекли ? Че нощем.. там е Бързи и Яростни България дрифт 19-та серия. А летото --- За Е Би

33

Hoqsan

преди 6 месеца

До LBNНикога не спазвам на 100% ограниченията.. Точно, на ограниченията 50, 70, 80 се кара с минимум 10км/ч отгоре - един да има да се влачи и става еднооо...

32

Гошо

преди 6 месеца

Най-вероятно е минала някое сврака близо до радара. Аз не вярвам, че някой може да надвиши разрешената скорост на околовръстното!

31

Купонджия

преди 6 месеца

Панамерата на кайма, бе вие българи ли сте бе?

30

едно порше го

преди 6 месеца

правят година с изпитания, сертификати и гаранции . после го кара богаташ . тук няма кой да даде за евтината версия 130 000 евро . после минава 3-4 ръка , 5-6 краденета . купува го 50 процента наркоман . Разбрал . че камерите не снимат кара с 240 делено на 90 , 3 пъти над максималната - няма пожарна , няма НСО , няма патрул, КАТ , линейка, а това е все едно в метрото да ходя с 35 км в час . бабе ходи с 5-6 аз летя отгоре с 30 . хахаха

29

Хан Тервел

преди 6 месеца

Платих 250 лв. глоби за превишена скорост-едната на тангентата 62км/ч и една на извънградско за 81км/ ч (при ограничение 50км/ч).За това ни е слаба държавата! Затова загинаха и Ферарио Спасов и Милен Цветков и много други....

28

Анонимен

преди 6 месеца

Дават му възможност още веднъж да пробва да се самоубие.

27

Стефан

преди 6 месеца

В Онтарио за 50км/час над разрешената скорост глобата е $10 000 или отнемане на автомобила. Дават ти избор. Да не говорим за отнетите точки, значително по висока застраховка за 6 години напред + обвинение поне за кеърлес драйвинг. Ако прокурора прецени може дори да търси денджеръс драйвинг и ако те осъдят автоматично получаваш и криминал рекорд в портфолиото си. И така. Фор йор информейшън онли.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Явно uдuoтuте никога няма да свършат.

25

LBN

преди 6 месеца

На това околовръстно, като карам с 90 км/ч, съм най-бавният...

24

Анонимен

преди 6 месеца

"Въпреки сериозното нарушение на правилата глоба за шофьора няма да има, тъй като радарите не са свързани със системата на МВР." - ЩО ЗА МАЛОУМИЕ!!!!!

23

Иванов

преди 6 месеца

Некадърни, прости, корумпирани нещастници...! Цирк и панаир, подобие на държава!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Еми за какво ги правите тия коли с толкова коне тогава?А ако дрифтиш с 40 нарушение ли е?

21

Наблюдател

преди 6 месеца

Ако пък беше с камера на КАТ, щяха да чакат да напусне страната!

20

мдамм

преди 6 месеца

трябва да има глоба за тези които са им тесни лентите и завиват без да подават сигнал, предимно движещи се с по 30-40 км ограничение.