97

Анонимен

преди 5 месеца

До генерал смърт ... Aбе чета ви тука ,няколко човека и ума ми не го побира ? Без да съм фен на Русия и Путин не разбирам , толкова ли ви е умствения потенциал , или ви плащат да пишете подобни щуротии ? Как въобще здрав разсъдък може да си помисли че Русия , най - голямата ядрена сила може да бъде победена с война , и то от кого , ... от някаква нео нацистка клика , не от някаква развита държава ?

96

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

След срещата в Катар, Русия ще освободи шест украински деца. Също като Хамас.

95

Баба чичолина

преди 5 месеца

Мечка не дели заек с вълци.

94

Глупости

преди 5 месеца

СВЕТА ИЗКАРА ЦЕЛАТА ПСВ И ВСВ ....СЕГА ЩЯЛ ДА ФАЛИРА....ха,ха,хаааааааа....Я , СТИГА ЛЪЖИ!

93

Анонимен

преди 5 месеца

До 68. Самоче има много хора които и помнят. А градовете си изглеждаха съвсем нормално за времето си. Чисти и подредени. Защо не вземеш да сравнително днешния Париж например с този от преди 35 години.

92

33

преди 5 месеца

А защо "светът" поддържа 2 войни?!? Светът не се ли стреми към мир? Очевадно НЕ, поне докогато гигантите във военната промишленост печелят огромни суми от убиването на хора. Всяка седмица правителството на САЩ праща доклади в парламента - колко е печалбата от продажбата на оръжие за Украйна и Израел.

91

КИРО

преди 5 месеца

Бля, бля, а Украйна ще бъде такава, каквато руснаците решат. Никой не смее открито да го признае. А нашите марионетки като Магарев са ясни. За съд са.

90

Анонимен

преди 5 месеца

Така или иначе Украйна и запада който потдържа войната ще катастрофират и сегашните управници ще се изнижат по терлички - не бяхме ние.

89

Анонимен

преди 5 месеца

До 56 - УЧАСТВАЛИ, не инициирали. Ако правиш разлика...

88

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен,к.90 Пеевски е обзет от порив ежедневно да дава изявления, указания, да иска от МС иформация и да взема решения, дори ако никой не му ги иска или са неизпълними. Експрезидентите Първанов и Плевнелиев са във възторг от Пеевски и го нарекоха най-достойният политик на нашето време. П.Стоянов е по-сдържан и не дава оценка. А Пеевски 'оправи' Руската църква в столицата, преноса на природен газ през България, задръжката на срока на подаване на руски нефт към НХК и сега драпа за премиер.

87

Анонимен

преди 5 месеца

То ест войната в Украйна се поддържа? Ами да спрем да я поддържаме за да няма война...

86

Анонимен

преди 5 месеца

Тези, които искат да управляват, но са некадърни или не желаят да са на 'топа на устата', станаха депутати и размахвайки лозунга, че България е парламентарна, а не президентска държава, непрекъснато се бъркат в работата на МС и искат ежеседмичен отчет от премиера.ББ, докато беше премиер на РБ, идваше да се отчита по 1-2 пъти годишно, заявявайки, че той е натоварен с работа, а не безделничи в НС.Сега пъчи шкембето и иска ежеседмиче отчет от МС. Ако това не стане,плаши с вот на недоверие.

85

смешко

преди 5 месеца

Кога всички тези екземпляри станаха академици, професори, доценти по нещо си, без да разберем и без никаква файда за страната!? Чудя се за какъв ли принос към науката, обществото и/ или икономиката са били наградени с тези титли!?

84

Анонимен

преди 5 месеца

Много са смешни русофилите докато се опитват да аргументират войната на Путин чрез техните спомени колко добре било по времето на соца.

83

Сагата продължава

преди 5 месеца

Европрислужниците пак яхнали розовите лгбт еднорози в атака защитават доброто във вселената срещу дарт путиейдър.

82

мдамм

преди 5 месеца

скоро във Венецуела ще започне 3-та. А какво правим с другите 30-40 военни преврати и постоянни войни в Африка? Ааа, да, там на никой не му дреме.

81

Факти

преди 5 месеца

Ако руската армия не беше сбирщина от алкохолици, затворници и наемници, нямаше да си говорим по тая тема. Какъвто им е президента, такава и държавата.

80

Анонимен

преди 5 месеца

Колкото до тоя директор на балет, Валери, такива трябва да бъдат изобличавани публично и да бъдат съдени за разпространяване на лъжи.

79

Сата НАТО

преди 5 месеца

Европа и САЩ имат само една игра, след като войната е започнала - да положат всички усилия за разгромяване на агресора, Фашиска Просия.

78

Добро уто

преди 5 месеца

Европа и НАТО се събудиха и откриха, че краката са им отвити, а оттам и студени...