133

Анонимен

преди 4 месеца

Данъка за който замърсява защо е най-нисък? Също така големите джипове които минават по 20-30 хиляди км. годишно си плачат и те за едни 500 лева поне данъци.

132

Анонимен

преди 4 месеца

Не е проблема в цената. Проблема е, че няма пътища и новата кола ще се счупи за 5 години. Няма зарядни станции - ако нямаш къща няма къде да зареждаш електромобил. Ако зареждаш на зарядна станция електромобила излиза по-скъп от всеки друг автомобил на течно гориво. И най-накрая е това, че са по скъпи при закупуването им.

131

Сата НАТО

преди 5 месеца

Да плстиш 120 000 лв (мкнимум) за постен автомобил с куп ограничения, при положение, че можеш да все возиш в много по-комфортен и без никакви ограничения, за десет пъти по-малко пари, е признак на сериозно умствено разстройство и вроден интелектуален дефицит. Сега, естествено, в лицето на тези самопрее-бали се индивиди, правителството ще намери горещи привърженици на всякакви репресии срещу здравомислещата част от населението, на принципа "няма само вие да страдате".

130

Сата НАТО

преди 5 месеца

Какъв данък е това и на какво основание? Това си е обикновен грабеж.

129

Анонимен

преди 5 месеца

е то вече събират "еко такса" 500лв дето и я прибират на Баце фирмите...?

128

Toni Ivanov

преди 5 месеца

Продължаваме Промяната на данъците на най-бедните българи. Ще дадат с едната ръка пари на пенсионерите и работещите бедни,а с другата ръка ще им ги вземат като по-висок данък сгради и 500 лева данък за внос на автомобили втора употреба.

127

Toni Ivanov

преди 5 месеца

Това не е данък внос 500 лева,а се казва "Мито". Защо ще се обмитяват старите автомобили,след като Европейския съюз е разрешил "свободно предвижване на хора и стоки "в рамките на съюза? Второ този "данък" или мито дискриминира вносителите на стари автомобили с ДВГ,спрямо вносителите на електрически автомобили,които няма да се облагат с този "данък"- мито. Слаба "сглобка"- коалиция ППДБ-ДБ-Герб и много слаби министри и юристи,които ще нанесат и големи поразии на Конституцията на България. Оставка

126

???

преди 5 месеца

От Англия са забранени няма как да е внос, а е транзит. Първо забранявате после искате данък. Кое ще бъде?

125

Георги

преди 5 месеца

Какви нови технологии?! Повечето българи теглят кредити да си купуват лекарства. Отделно защо ни бутате към електромобилите? Аз не искам електромобил. Купуваш го и след 10 години е за *** защото няма батерия и вече е не си струва да я подменяш. Купуваш една истинска кола и тя е годна за употреба 20години. След което се рециклира почти изцяло. Кое е по-екологично ?

124

gogo

преди 5 месеца

този настъпва доста народ с тази неприложима идея :Д:Д:Д

123

Анонимен

преди 5 месеца

Гледах клипче, с немския министър-прецедател Трюдо. Един човек отказа, да се здрависа с него и му каза, че е заради "еко таксите", като посочи, че Трюдо и охраната му имали 13 големи джипа в моемтна, котио 90 минути вървели на празен ход. Трюдо отговори, че "хората си плащат, за замърсяването, а парите се връщали отново при обикновенните хора ...", само дето нашия човек го прекъсна и каза "Парите отиват за Украйна".И те така ... И на Запад вече не им е лесно.

122

Недко

преди 5 месеца

На това калпаво министърче що някой не му зададе въпроса къде отива ,,екотаксата,, за всеки автомобил който се внася? Значи веднъж плащаш екотакса,после още веднъж.

121

Анонимен

преди 5 месеца

Не 500лв. 2500лв го направете, че да останат и пари за укрофашагите, дето всички освен нашите предатели ги отрязаха. А да може да остане нещо и за Герб ООД.

120

Общ работник

преди 5 месеца

Най-евтината електрическа кола е Дачия Спринг. С колосалните 170(реално 120)км пробег, след което на зарядното. Колата трудно вдига 90км/ч, а на задната седалка трудно ще се побере възрастен с ръст над 1.50, в багажника трудно ще поберете две торби от Лидл. И това всичкото за 30 хил.лв. Страхотна сделка. А след 5 години, когато батерията приключи...

119

Анонимен

преди 5 месеца

Забранете вноса на курници над 10г.

118

Анонимен

преди 5 месеца

До Гражданин Държавата отново ограбва най-бедните! ------------- за вас има обществен транспорт.

117

Истина

преди 5 месеца

този който има 100 000 за електроавтомобил ще вземе 10к отстъпка защото 20 човека не могат да си позволят автомобил и си вземат кола за 5000, но ще плащат 5500 вече за да могат богатите да са щастливи! Това правителство е за народен съд!

116

ДА ПОПИТАМ

преди 5 месеца

КАКВО ПРАВИ СОБСТВЕНИК НА ЕЛЕКТРОМОБИЛ БЛОКИРАН НА АВТОСТРАДА ПРИ НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ? В СКАНДИНАВИЯ, ЗАЩО НЕ ИМ ВЪРВИ ПАЗАРА?

115

Гражданин

преди 5 месеца

Държавата отново ограбва най-бедните!

114

Анонимен

преди 5 месеца

Почнете да произвеждате български електрически автомобили, и то качествени, и няма въобще да има смисъл от такава такса. И отделно, познайте колко хора ще си регистрират колите в съседни държави и така даже и пътен данък няма да плащат. Румънците бяха сглупили с подобни изстъпления и Букурещ се напълни с 'русенски и силистренски' коли.