24

Тон

преди 6 месеца

Земята има механизмите да регулира емисиите со2 ,при онези зверски изригвания на вулкани нито земята ,нито живота е изчезнал, но когато човек реши да въздейства на природата с така нареченото,климатично инженерство ,тогава има за какво да се беспокойм!

23

Тон

преди 6 месеца

Пълни глупости, малкият ледников период свърши сега се затопляме,повече изпарения,повече дъждове ,повече плодородие,а сухите пояси ще си останат пак сухи,след 100години навлизаме в големият ледников период,така че със нас или без нас времето следва своят цикъл, а всичко останало е лъжа ,нагнетяване на страх ,за което причините са други!не им вярвайте!

22

Анонимен

преди 6 месеца

На природата никой не може да заповяда. Да не е по-добре навсякъде да е сковано от лед. Преди 100 г. Дунав е замръзнал и то за 4 месеца, а никой не е пискал, че ще настане студ и мраз. Капиталистите се чудят как да богатеят и пробутват всякакви страхове. За тях е важно хората да са в паника. Нали и нас ни лъгаха, че като дойде демокрацията ще настане Рай при нас, а за 34 г . така и още го няма. На повърхността изплува шлаката и макс до 8% живеят добре в БГ.

21

Анонимен

преди 6 месеца

2023 г. + 7 години = 2030 година. AGENDA 2030:)) която искат да приеме цял свят. sdgs.un.org/2030agenda

20

Анонимен

преди 6 месеца

Европа намалява , Индия и Китай увеличават . Тоест ние ще ходим пеша и ще седим на студено, ще правим ток от пя пък онези не им дреме. И си замърсяват колкото искат. Нещо сбъркано има в цялата тази работа. Или всички да спазват иначе се губи смисъла. Европа и някои други намаляват онези компенсират и резултата е 0 че и много на плюс даже

19

Анонимен

преди 6 месеца

До 28. СО2 е основна храна за зелените растения, без него те загиват, а без тях загива всичко живо, защото те поемат СО2, а отделят О2 -кислород. Това важи и за водораслите в океана и рибите, живеещи в него. Без СО2 няма да има живот на земята. В природата има равновесие. :))

18

Do poligramotnite

преди 6 месеца

Да си полуобразован е 1000 пъти по опасно от това да си неграмотен. Нивото на СО2 в атмосферата е наблюдавано от учените още от 18 век. И защо знаете ли..Не заради глобалното затопляне, а заради критична точка на концентрация, както в океаните, така и в атмосферата. При достигане на тази критична концентрация, кислородно дишащтите организми просто спират да дишат. Това е по-голямата тревога на учените. При атмосфера наситена с СО2, ще критикувате лъжата за глобалното затопляне ..подземно ,,

17

Анонимен

преди 6 месеца

Според Тумберг вече не трябваше да има нито човечество, нито земя. Е коя години щеше да стане това.

16

Анонимен

преди 6 месеца

<Емисиите от авиацията са се увеличили с 28%тази година,докато тя се възстановява от ниските нива от времето на пандемията.Тази година температурите се повишиха до най-високите в историята,а Световната метеорологична организация към ООН съобщи,че през октомври 2023вече са били с около1,4C по-високи от прединдустриалния период.>Е смело назад към ПРЕД индустриален период,е кой строй е това:))А 28%емисии на авиацията,коя,частната,военната,гражданската или общо:))

15

СВОЙ

преди 6 месеца

Поредните глупостите и нагли лъжи на кукловодите на Света. Целта е пълното заробване на хората. Да плащаме за измислената опасност СО2. Газът с който се хранят растенията. 0.4% е СО2 в атмосферата.Това са нагли манипулации, за да не можем да се изхранваме, да караме измислените еко електрически коли.

14

дедо ви

преди 6 месеца

на теория може и след седем месеца да стане . не харесвам теоретиците , те са като философите , може и да е но може и да не е , но пък може и да е ,,,,,, иначе да , ние сами се самоунищожаваме , това вече е факт . ума учени които са доказали че затопляния е имало преди много векове , в ледниците има следи от това .

13

Bili

преди 6 месеца

абе, кво беше тва пйик ойл? а? сега новото пийк ойл е 1.5 градуса...

12

Морето

преди 6 месеца

Китай и Индия не им пука,и си бълват!Европа стиска бузи ,мръзне ,икономисва!Това ми прилича като да пикаеш в морето,ама по-настрани,че да не стигне до другите :))))

11

Анонимен

преди 6 месеца

Wikipedia:Поради това, че живакът е по-чувствителен от биметалната пластина,показанията на термографа са по-неточни от показанията на термометъра,като грешките в показанията могат да достигнат 2-5С.Ето защо,след всяко отчитане на психрометричния термометър следва да се извърши корекция на термографа чрез изчертаване на 2-3 mm чертичка върху термограмата на стойността,показана от термометъра.Въпреки относителната неточност на термографа,в световен мащаб той е по-често използвания уред.

10

Bili

преди 6 месеца

некой да ми каже какво е влиянието на събитията в Газа върху глобалното затопляне...ало Грета..? ало...? а обеднения уран в Украйна...Грета? ало? има ли некой?

9

Bili

преди 6 месеца

и кво било решението на "проблема"? създаване на пазар за карбонови кредити...и свързването на тези кредити с дигиталните валути които ще бъдат издавани от централни (не държавни) банки, свързани от своя страна със социалния "статус (score)"...а слънцето пече ли пече...

8

До7

преди 6 месеца

Защото на никой не му пука за никви природи и въздух и някви спасения, целта е смукане на кинти и съдиране на кожата на т,ъ,п,о,на,селението, вече смучат милиарди ама са им малко.

7

преди 6 месеца

И всички от тази среща на върха на ООН са отишли в Дубай с частните си самолети, нали :)

6

Анонимен

преди 6 месеца

Рочно 7 ли, че ми е много важно ?

5

Ами...

преди 6 месеца

Уж образовани, а прости! Имам един простичък въпрос. ЗАЩО НЕ СЕ ЗАЛЕСЯВА ПОГОЛОВНО??? Абсолютно всеки човек знае, че залесяването намалява температурата. Без значение дали е на село или в града. Там, където се залесява, има повече свеж въздух и лятото и зимата! Пфуууу! Да му бера лайката значи!