41

Анонимен

преди 5 месеца

Ако можеха да направят от мигрантите роби, както едно време, досега да го бяха направили, но човечеството еволюира и тези провалени бивши колонизатори не могат да покажат себе си напълно.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Късно е либе за китка, от тази година официално англичаните не са мнозинство. Това е една превзета държава с премиер индиец. Вероятно скоро ще промени и името си, защото вече не е нито Британия, още по малко пък велика.

39

Анонимен

преди 5 месеца

Англия ало, вижте си министър-председателя Моля!!!

38

Христо Христов

преди 5 месеца

Зо 12 "За щастие успя да върне британската политика от жълт вестник по времето на Джонсън към сериозност." - хайде посмали малко... ако беше казал "лиз тръс дет погреба бабата", нямаше да те коментирам сега.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Само като му видиш овчия поглед , ти става ясно !

36

Носталгично

преди 5 месеца

Късно е чадо за мерки!

35

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя на снимката е тръгнал да намалява имиграцията на Острова?

34

?

преди 5 месеца

Защо така? На английският бизнес не му ли трябват вече евтини работници? Ами кой ще изнасилва английските момичета и ще повишава естествения прираст? А?!

33

Анонимен

преди 5 месеца

Защо намалят, да увеличават , да увеличават! Както казваше английският литературен герой Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" !

32

Гад

преди 5 месеца

Те и евреите така - за тях извършването на геноцид изобщо не е проблем, стига да не е насочен спрямо тях самите. Та и имигрантът Сунак се издигна до министър-председател, ама други да не могат да направят същото. Ерата на индивифуализма се отличава с върховенство на егоизма и липса на морал в западния блок

31

Анонимен

преди 5 месеца

на писалите по-надолу, ясно ли им е, че Сунак е миардер и е последният, когото да сравняват с бедните имигранти

30

Настанил се

преди 5 месеца

Сунак и сакън, други като мен не ща!

29

абе

преди 5 месеца

Няма смисъл вече. Тя Британия стана султанат.

28

Дзъ

преди 5 месеца

Ааааа значи родата на премиера от Индия и родата на кмета на Лондон от незнам коя си арабска държава вече са се наместили, а бедните синеещи се от Руанда да се отправят към ЕС - там на ръце ще ги носят. Тая Европа вече замяза на Африка и Афганистан

27

Иванов

преди 5 месеца

Хахахахахаха. Циркаджии...!

26

Анонимен

преди 5 месеца

До Гаро Мафиян - Може би, не искат София, да замяа на Лондон. От 90-те насам, Англия дава назад и назад. Имаха една Желязна Лейди, която успя да закпреи положението, но всичко стана "по-политчески коректно", глобално и прочие. И сегашните торита, нямат нищо общо с предишните, само да напомня.

25

Джо-ту

преди 5 месеца

Човекът няма НИКАКВА ВРЪЗКА с реалността, никога не е имал и не иска и да има. Ще доизкара мандата, през който минаха ... колко вече? 4 министъра? ... И ще е "лице от опизицията", за 3-4 години, преди да изхлузи в Индия с жена си.

24

Аз

преди 5 месеца

Комедиантииииииииии ако не са болногледачите, лекарите и мед сестрите NHS ще блокира за по-малко от 3 месеца

23

Джо-ту

преди 5 месеца

"До Анонимен"Тоя" е роден, отгледан и възпитан в един от нaй-богатите райони на Англия.За щастие успя да върне британската политика от жълт вестник по времето на Джонсън към сериозност." - Тоя ***, си правеше ПР, като взе една евтина Кia Ceed на някакъв астент, отиде до бензиностанцията и даже не знаеше, как да зареда, а като влезе вътре, гледаше разки сникерси и прочие, но защото за сехте ги виждаше, само ги наричаше по имена и се опита, а после се оака, като се оптиваше да плати с карта

22

зелените

преди 5 месеца

офффф, освен ратаи, умрял някой да ходи в потъващия кораб, да им работи за по 2-3 хил пандура, като му жулнат таксата и наеми, едвам да свързва двата края...