26

Робът

преди 5 месеца

Вечна робия до гроб в ориенталска българия

25

до никой не те кара

преди 5 месеца

Тогава да махнат тавана на разплащанията в брой.

24

до 24

преди 5 месеца

До ИТтата обраха народа - никой не те кара насила да ползваш продуктите, създадени от IT сектора, че да ревеш колко си обран!

23

Ванката

преди 5 месеца

Това значи, че 25% работят на сиво-черно и банките не им дават кредити. А който си мисли, че е по-голям хитрец от кредитните къщи или банки, и ще може да се изниже, лееекичко се заблуждава - ще връща тъпкано!

22

Анонимен

преди 5 месеца

Че то 7к пари ли са бе, една средна заплата? не сте смешни като се заяодате с иттата. Сега харча не повече от 3к на месец, останалото инвенстиция и 0 приходи за Хасен.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Ясно, значи това са неграмотните българи, сигурно и 50% играят онлайн казина и после пшат тука ИТтата обрали народа. Ами ние ви пълним хазната бе, ние си плащаме всичко, Асен Василев обира народа с данъци, всеки ден пуска по един нов вид данък!

20

ИТтата обраха народа

преди 5 месеца

Всичките фирми дето дават бързи кредити имат софтуер който е писан от програмисти и за който касират. Програмист взема средно 7хил лева - и тия пари са изкарани на наш гръб.

19

до 15

преди 5 месеца

До Анонимен,естествено,че не българина затова ги и тегли,не е чувал,че това се връща,той знае думата вземам,думата давам не я е чувал,българина безплатно добър ден не ти казва,пари ще дава,хахаха

18

до 21

преди 5 месеца

До дедо Ташунко,за съжаление не е верна тая поговорка,виж как живеят българите-къпят се в мляко,без да са си мръднали пръста,и друга поговорка ще ти кажа дето не се изпълнява-който на младини царува,на старини робува,казвам го заради пенсионерире дето на младини царуваха и сега не само,че царуват,ами живеят като богове,не като царе,така че не знам кой ги е измислил тия поговорки,ама може да се гръмне

17

дедо Ташунко

преди 5 месеца

" Назаем брашно, тъпкано се връща..." - българска народна поговорка.

16

за кметски избори ,

преди 5 месеца

за лекуване , за далаверки , някои за комар и наркоотици . После тв и тротонетка за детето , били купили . хахаха перат се пари . огромни суми се раздават с тефтер . После се пишат огромни печалби . 7-8 милярда евро е на година оборота на псевдо бакерите .

15

явно ще са повечето

преди 5 месеца

лоялни вярващи преизбиратели на кико и боко: Една четвърт от българите са теглили бързи кредити

14

до 8

преди 5 месеца

Доста хора с висок доход можем да изтеглим без никакво обезбечение, освен РЗ и 200к евро и нагоре. Въпросът е, че няма подобни филми кой каква студена вода ще пие. Да, има закон за вечния длъжник вече, но той не работи така както повечето хора си мислят. В общия случай да метнеш банка не можеш. Но човечецът си мисли, че 150к, дето вече и гарсониера не струва толкова, са десетки милиони.

13

Елементарно Уотсън

преди 5 месеца

Бърз кредит се тегли ако ще се местиш в чужбина. Продаваш всичко, теглиш бързи кредити и започваш на чисто в чужбина.

12

Анонимен

преди 5 месеца

1 500 000 българи живеят на кредит. Американската мечта.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Фирмите нямат приходи. Нямат пари. Откъде идва инфлацията тогава? От политически решения!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Теглят. После ходят да се жалват на омбудсмана. Финансовата култура на бачкатора е нулева, ама винаги някой друг им е виновен.

9

Анонимен

преди 5 месеца

25 процента са с доста нисък интелект, никво образование, доста бедни и кърпят месеца с бързо кредитче. От банката не могат кредит, очевидно не ги одобряват, защото или нямат доходи или са затънали. Тия дето теглят бързо кредитче за почивка са още по-ниско във веригата. От такова племе да нямаш големи очаквания.

8

Къде сме ние?

преди 5 месеца

Хазартът и рекламата му са 70% от икономиката на банановата република. Не знам защо никой не предпирема нищо, а това разтуря семейства и проваля съдби много повече от алкохола дори. Разбира се, тези неща в нормалните страни са ограничени. Тук половината сайтове са за кумар, половината реклами по Тв, както и на болните половината пари там отиват. Явно политиците са в игрите, за да си траят толкова години.

7

До 5

преди 5 месеца

Стига си лъгал,бе!Кой ще ти даде 150 000 евро срещу една порутена къща?