265

Анонимен

преди 4 месеца

До Очевидно 337. Докато САШ не се приберат на континента си, няма да има мир.

264

Анонимен

преди 4 месеца

75% са.

263

Анонимен

преди 5 месеца

Нещо ми казва, че са много повече, ама по-едно време се чуваше, че изчезвали хора, които не били фенове на действията на Зеленски ...

262

Sina

преди 5 месеца

Да питаме плевнелиев Банов как е, той най ги разбира тия неща хахахах

261

Стъкмен

преди 5 месеца

Обичам стъкмистиките....

260

Очевидно

преди 5 месеца

Докато путин е жив , мир е невъзможен.Дори и да има преговори, войната ще продължи....защото джуджето е психясало,с мания за непогрешимост и величие и изобщо не се интересува от това как живее народа на Русия.

259

Анонимен

преди 5 месеца

До ден днешен не разбрах защо украинците им трябваше нарочно да вписват в конституцията си, че ще стават член на НАТО и защо им трябваше насила да ограничават правата на малцинствата, при положение че имат 160 етноса. Кандидатствайте си за ЕС и си гледайте държавата, сега скарани с унгарци, румънци, поляци. Орбан вдига патардии за 80.000 унгарци, а нашите мълчат за 600.000 българи в Украйна. Плюс целия ти Изток е руснаци, ти ги насилваш във вражески алианс.

258

Анонимен

преди 5 месеца

Абе, братушките утилизират фашагите юнашката, и те сега се чудят какво да правят за да си спасят живота. Зеленския специален указ издаде, че преговорите са невъзможни докато руснаците не се изтеглят. Ама сега ***, защото не искат да се срещат с Бандера. Не искат, ама ще... ще....

257

Боби

преди 5 месеца

Само една забележка за проучванията... Всички фирми правещи проучванията са с идеални английски имена... Дори само този ПЪРВОНАЧАЛЕН ФАКТ ни говори какви са целите и колко реално е манипулирано "изследването" на настроението...

256

Анонимен

преди 5 месеца

На пролет ще са 90%

255

Анонимен

преди 5 месеца

Половината украинци са готови на преговори а останалата половина са из европата

254

Анонимен

преди 5 месеца

Излиза, че половинатта украинци са нормални, а другата не са.

253

Анонимен

преди 5 месеца

Половината са посмели да си признаят, че искат мир

252

Учен Ученов

преди 5 месеца

Научният анализ показва, голямото мнозинство от хората и днес стават последователи на мира СЛЕД КАТО преди това обилно ядат бой в поредната война за нещо си. Последна актуална справка за доказателство идва от Украйна.

251

Бръм Бръм

преди 5 месеца

Като ядат още един месец бой, броя на желаещите преговори с Русия в Украйна ще стане 80 на сто.

250

Жужи

преди 5 месеца

Абе, как върви контранастъплението на Украйна?

249

Анонимен

преди 5 месеца

Да дойде Путин за да може селенията да процъфти отново в България! Искаме диктатура на работническата класа. Лекарите хем да ни бършат обувките хем да ни лекуват безплатно.

248

Анонимен

преди 5 месеца

Наашите селяни от Възраждане подрепят Путин и Русия!

247

СПРАВЕДЛИВ

преди 5 месеца

Уссрайната е пътник.Щом и най-голямата укрофилка в този форум вече е "поумняла".Автора на тази статия плющеше хвалби за Зелевия Наркоман по пет пъти на ден, и вещаеше смъртта на Путин през час.Вече е време да прогоним обратно всички укропитеци ,които съсипват курортите ни от 2 години и живеят на наш гръб.Тези навлеци се оказаха истинска напаст.Пияните бандеровци не зачитат нашите правила и закони и ни се присмиват на безсмисленото ни гостоприемство.ФАКТ!

246

Анонимен

преди 5 месеца

Крайно време е тази война да спре.Окрайна изчезва вече.Тъжно ми е за обикновените хора там,които бяха подлъгани от един комедиен актьор,който превърна О-крайна в трагедия.Зелю ще опита да се покрие,но...едва ли ще успее.Ще го намерят майчините клетви на погубените им синове и мъже.