77

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Един от най-"гениалните" ходове на ХАМАС беше публично да си признаят, че тунелите не са за цивилни. Сега не могат да реват, че наводняват бебета.

76

Българин

преди 5 месеца

Успех на Израел в справедливата му борба с терора и до пълното военно и политическо унищожение на Хамас!

75

Анонимен

преди 5 месеца

https://offnews.bg/sviat/zverstva-drogirani-zalozhnitci-za-da-izglezhdat-shtastlivi-prostrel-813946.html

74

Художника от Браунау

преди 5 месеца

Скоро ще разберете, че бях прав!

73

Антикомунист

преди 5 месеца

Нормална практика срещу плъхове....

72

Зей

преди 5 месеца

Не стига, че избиха населението на повърхността, а сега и под нея. Не се наситиха убийците еврейски! Дано Господ им да даде същото да гледат как измират децата им всеки час, Амин! Господ забавя, но не забравя!

71

Анонимен

преди 5 месеца

Бързо някой да каже на ислямистите, че руснаците са неверници, малко и с тях да се посборят.

70

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Като отидат нормални хора да живеят в Кувейт, ОАЕ или друга арабска държава, спазват техните закони и традиции. А като дойдат тука да живеят разни азиатци и африканци, идват с великата си религия и "култура" и очакват всички да се съобразяват с тях. В Германия и Франция е пълно с джамии, обаче ислямистите си крещят в центъра на градовете докато се провеждат подготовките за коледните празници. Е за това в ОАЕ има глоба ако си извадиш чергата и клекнеш да се молиш на улицата.

69

Ти да видиш..

преди 5 месеца

До Анонимен 67 И Путин е невинен като моминска пазва. Украйна защо ги нападна ?

68

Чичо Манчо

преди 5 месеца

Идеята ми харесва. И Путин си опита да наводни Украйна с взривяването на язовира.

67

Анонимен

преди 5 месеца

Хамас" удари израелска база с ядрени ракети Йерихон.. Ударът е причинил пожар, който се е приближил до мястото, където са били съхранявани ракети и други чувствителни оръжия. Визуален анализ на The New York Times установи, че ракета, изстреляна от Газа на 7 октомври, е ударила израелска военна база, за която се смята, че в нея са базирани ракети...

66

Анонимен

преди 5 месеца

Всички телевизий мълчат, и не гледат друга гледна точна на отсрешната война ! Затъпмение,затъмнение, американски ***. Имате нареждане от господарите си от Америка, да не излъчвате новини. Предалите национални ! Много хора и деца са избити от тея Израелтяни.. по добре неверниците да бъдата бомбандирани и и зравнени със земята

65

Анонимен

преди 5 месеца

Тетористи са Америка и Израел !< Мислите ли, че израел щеше да допусне такова настъпление, и да пропусне групировка да влезе на територията им ? Никога всичко е нагласено , за да стане война ще се радвам ако Ердоган се намеси и изравни тея неверници Израелтяните.

64

Анонимен

преди 5 месеца

Мисля, че израел трябва да се изравни със земята.

63

Анонимен

преди 5 месеца

какви помпи хвърляйте 20 димки от всички страни и сами ще излязат

62

Алекс

преди 5 месеца

Пускай помпите и да се приключва с това терористично котило.

61

Елементарно Уотсън

преди 5 месеца

Да извикат Пеевски да пръдне в тунелите и ромите веднага ще изхвърчат от дупката.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Оон ако иска, може да приключи тази война точно за седмица! Спират всякакви помощи и за двете страни, докато не се върнат заложниците и не прекратят бойните действия. Само че хиляди търтеи администратори ще останат без работа, ненужни. Къде по-лесно е да се държат празни речи, да се прахосват едни пари и да получаваш заплата за това.

59

Факт, така е

преди 5 месеца

Всички 22 арабски държави - Либия, Кувейт, Катар, Сирия, Ливан, Йордания, С.Арабия (без Египет, който е окупирана от араби древна държава), бяха създадени през 45-47', по същото време с Израел. Всички,освен Израел, са с червиви от газ и петрол и някак си останаха на същото ниво за 70години - джихад, дупене по килимчета и изнасяне на ресурси, които не са произвели. Няма нито една от тези страни, която да не е воювала многократно с другите си съседни арабски държави. Ако не е Израел, ще е с Иран

58

каброн

преди 5 месеца

Ще си прокопаят нови с помощи от ЕС и червения кръст.