9

Анонимен

преди 9 месеца

Аааа,значи ще приемат емигранти избирателно,само квалифицирани и при определени професии.А ние сме готови да приемем *** и Пульо,нищо,че не става и за ч.п за зеле.

8

Британски учЕн

преди 9 месеца

40,000 че и 50,000 са вече средни заплати за Англия, един електротехник на строеж взима 60,000-65,000 на година. Проблемът е в наемите на жилища, след инфлацията наемите скочиха 2 пъти и квартири вече не се намират лесно никъде. И Англия не е това, което беше навремето, сега е наводнено със всякакъв 6оклyк от цял свят, все едно си в Африка или Пакистан - абсолютен кeнеф.

7

Ss

преди 9 месеца

Квалифицирани не ни требат, дайте от докторите и инжинерите..страшна политика

6

Анонимен

преди 9 месеца

Великобритания е доста кофти държавка за емиграция, то по-добре в Дания или съседното Ейре да отидеш, ако ти се емигрира. Вече там ходят само африканци и азиатци, не знам, какъв трябва да си, ако си европеец и сега отиваш да работиш и живееш на мъгливиоТ исланд.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Редовната миграция е на базата да намериш някой да ти направи трудов договор. При толкова емигранти с фирми не е проблем да ти подпишат договор срещу съответния процент, затова не успяват да намалят новодошлите.

4

.....

преди 9 месеца

Този Сахиб Сунак най-много да засели повече индийци на острова,те ще са нископлатената му работна ръка в сферата на услугите: чистачи,миячи,продавачи,общаци и т.н.Те за какво го сложиха мислите за премиер не случайно!

3

ДО СУНАК

преди 9 месеца

А МОЖЕ ЛИ БЕЗ ВИЗА И МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА, АКО СЪМ ПРИЯТЕЛ НА КРАЛ ЧАРЛЗ ТРЕТИ ОТ ФАКУЛТЕТО??...

2

Рикша копърка

преди 9 месеца

А планират ли да наводнят тунела под Ламанша, като Израел?

1

Асан -пришълецът

преди 9 месеца

А какво ни интересува това нас нормалните турски гейове:)))