32

абракадабра

преди 6 месеца

На кой му дреме

31

Радев

преди 6 месеца

Русофилчета подкрепяйте Шенген вашите братушки живеещи в България ,шпиони ,смесени бракове ,с визи дошле ще ходят да шарят по целият еврсоюз само с Българска виза ,сега немогат ,лично седях как румънците не пуснаха една рускиня на Дунав мост ,нищо че имала Българска виза,

30

Така

преди 6 месеца

Оставка Дебиленков! Най-слабото правителство в историята на България. Срам, само конфликти и разделение подклаждате. Срам.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Евродепутатката Мишел Ривази, която настоя размяната на SMS-и между председателя на Европейската комисия и главния изпълнителен директор на Pfizer да стане публична, е починала, докато е пътувала към Европейския парламент в Брюксел. Като причина за смърттасе посочва сърдечен удар, според Euractiv.

28

Безимен.

преди 6 месеца

Надявам се Академик Денков вече да си е написал оставката! Лично той обеща че тази година България ще е във Шенген в противен случай той напускал кораба.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Защо ни е шенген ? Да може *** и правоверните спокойно да си влизат у нас от запада ли?

26

Анонимен

преди 6 месеца

Събират се да пият кафе и малко кетеринг...да отчетат дейност до следващата година. Иначе решението е отдавна взето.

25

Kuncho

преди 6 месеца

Не беше ли влизането в "Шенген" основната цел която позволи политическия компромис "Сглобката" ?! Като няма "Шенген" трябва да си поемат и политическата отговорност, а не да изпълняват възложени им политически поръчки от различни центрове.

24

Хахахах

преди 6 месеца

Гледах, без звук, новините по БНТ тази сутрин. Парад на мъже с боядисани коси. И все експерти.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Защо външната граница на Европа трябва да се пази само от България? Нали уж има общи ценности, стоделяне? Да изградят надеждна граница с пари от всички членки.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Нали бяхме изпълнили изискванията?

21

Анонимен

преди 6 месеца

До 25 -да вдигнем паметник на Хитлер е веднага ще ни гушнат у Шенген!

20

ШЕНГЕН

преди 6 месеца

ДРЪЖ КОЛОНАТИТЕ БЛИЗО, НО НЕ ПРЕКАЛЕНО БЛИЗО!!...

19

rambaldievskievich

преди 6 месеца

и др. под. в парламента, с групировката *** (най-недосегаемата от всички), с...? Какъв Шенген, какви 5 лева с *** с вирнатия шмайзер в центъра на София, с оня на "Бунарджика" в Пловдив, с...? И т. н. и т. н. Шенген. Тука, у Евразийското блато при пияндурската матушка. Хората не пасат трева. баси!...

18

rambaldievskievich

преди 6 месеца

имали време и да го покрият с някакъв гюрук), с неразкритите убийства на Луканов, на Ил. Павлов, на братята Илиеви, на Надя Дункин, на Татяна Титянова, на Иван Тодоров - Доктора, на ..., с неприкосновеността на Брендо, с неразкритото отвличане (и (за щастие)връщане после) на дъщеря му, с неразкритото покушение срещу Алексей Петров - Трактора (оцелял за негово щастие), с...? Какъв Шенген, какви 5 лева с тоя гмеж от червеногъзи ком/болшевики/сталинисти/путинисти у нас? Какъв Шенген, какви 5 лева с Маджо, разпищолил се в Гщаадт, с Черепа в Дубай, с Цветан Василев в Белград, с Шиши, Данчо Ментата

17

rambaldievskievich

преди 6 месеца

Какъв Шенген, какви 5 лева с тия (не тея) оправдателни присъди на Ем. Масларова, на Цвъки (няколко), на Огнян Донев, на Хр. Бисеров (няколко), на Богомил Манчев (с най-скъпата за времето си гаранция (500 хил. лв.), на...? Какъв Шенген, какви 5 лева щом всичко се покри и затаи с тия (не тея) н'ам колко си фирми бяха, свързани с т. н. Панамска сделка ли беше, друго ли(?), с изчезването и появяването на Петко Сертов, с откраднатото и ненамерено(?) тефтерче на Красьо Черничкия, с приземилия се след прелитане и кацане над/в няколко държави самолет на летището м/у Търговище, Шумен и Разград (даже са

16

rambaldievskievich

преди 6 месеца

До анонимен 16: Пръдльо.

15

Съветски съюз

преди 6 месеца

Европейски съюз на слциалистическите републики. Слава КПЕС!

14

анонимен

преди 6 месеца

хич не ме интересува шенген ли, ерген ли....пия си ичкията, мезето, и слушам как сибирската мечка гази паникьосаните укрофашисти!

13

5G Reptile Haarper

преди 6 месеца

Дано ремтилите да имат план за унищожението на България за да ни приемат в Шенген.Защото иначе е невъзможно БеГето да влезне в Шенген просто тоя Заддунайски Ке *** не отговаря на никакви критерии.