27

Анонимен

преди 5 месеца

Кажи ена стока конкретно поне бе ?

26

Обективен

преди 5 месеца

Кокорчо , всички , ама всички стоки с възможна двойна употреба които нощем сънуваш ,се произвеждат в Китай . Оптични мерници,електронни устройства - всичко,което се сетиш, Коке . Затова не ставай смешен,че някои български граждани ще ги внасят от Китай и ще изнасят такива стоки през Турция за Русия.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Щом дойдоха на власт и започнаха с инициативите по южната граница да издават бележки без особени проверки от името на държавата под предлог,че уж частни оторизирани лицензирани от държавните органи организации извършващи дейност проверка с контрол на стоките според изискванията на съвкупност от норми държавни и международни изисквания предписани за преминаващи границите на Р.България не се справят с поетите задължения,и не се отнасят с поетата отговорност на дадени лицензионни права от държавата

24

Анонимен

преди 5 месеца

Е и ???

23

Идеалист

преди 5 месеца

Управляват ни алчни простаци и извратеняци! Погледнете ги!

22

иван вазов

преди 5 месеца

кат русия няма втора, тъй велика на света, тя е нашата опора, тя е нашта висота

21

Слава на Русия

преди 5 месеца

Братска православна Русия победи управлявания от сатанисти западен блок. Немски и британски танкове горят в Донбас

20

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 20 Сори!!! Без да прочета до края, цапнах един минус! Абсолютно си прав!

19

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 20 - За родителите не знам, но изобщо не е сигурно, че наследниците им ще са възхитени.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Време е да забранят използването на руски език навсякъде, закриването на руските езикови гимназии ако ги има още, забрана на вятъра от Русия да духа към Бг и промяна на хода на слънцето, като му се забрани да изгрява от Русия! И тогава идва Шенген!!! И настава рай!!! Гл,упав, по-гл,упав, най-гл,упав, български политик! Какво ли не прави човек за единия висок пост и малко повечко пари! Дали родителите им са ги възпитавали така и сега дали им се радват на делата?

17

Анонимен

преди 5 месеца

kokoрчо, ти си никой!

16

Анонимен

преди 5 месеца

добре че е Русия, че да има с какво да се оправдавате за некадърната ви политика. Още малко ви остава, преди Галя да ви отсвири в девета глуха

15

Анонимен

преди 5 месеца

Щом водят пистолет да откраднат раница, нещата са изпуснати. Явно пазарът на оръжие процъфтява. Приятелчетата на Тагарев!

14

Анонимен

преди 5 месеца

НАТО се готви за голяма война срещу Русия. България ще е фронтова държава срещу Русия. Видяха, че с Украйна се разсъхна работата и няма да стане и сега ще хвърлят източна Европа срещу Русия.

13

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 11 - Хич да не сме братски, търговията не се интересува от кого се върши, или я има, или я няма. Понеже у нас всичко цъфнало и вързало, сега колкото я има тая търговия с Русия, дай и нея да затрием. Интересува ги тия наши управници фирми ли ще се закриват, без работа ли ще остава някой. Засилили се на Русия калпака да накривят. Саямо дето не им се получава.

12

Анонимен

преди 5 месеца

В момента това е бухалката. Ако формата не плаща и неслуша веднага бива обвинявана в износ на стоки с възможна двойна употреба за Русия. Без значение, че изнасяш кисели краставички за Урогвай..попадаш под ударите на Асен

11

Анонимен

преди 5 месеца

Кокорчо продължава с импровизирания рекет, 500 лв. на кола, нямам против но тогва дай 10 хиляди евро за ел. кола както е в Румъния!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Що за простотия!!! Нямам търпение да се махне това некадърно правителство. Имало търговия с Русия! Нормално е да има, ние сме братски народи. Сега ще прецакат бизнеса на българските фирми които търгуват с Русия. Български граждани ще загубят работа, държавата ще загуби от данъци и защо ?? Защото Асен Василев ще спре парите на Путин ? Нямам думи.. толкова задръстени политици никога не сме имали. Денков одари дъното

9

Анонимен

преди 5 месеца

От САЩ започват да валят санкции срещу подайгъзовски фирми от Европа и Турция мечтаещи за големите руски пари. Четири големи фирми от Турция гризнаха дръвцето.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Дамски таампони за запушване на дупките от куршуми.