407

Анонимен

преди 5 месеца

Един ден когато най - накрая успеят да ни набутат в тая безмислена война, нашето подобие на армия ще се обърне към военните складове и ще ги намери празни с графити по стените "Денкоффф беше тук"

406

taschunka witko

преди 5 месеца

Този не е служил войник разбира му празната кратуна .Бетер Толупа ***

405

Shark

преди 5 месеца

Същото важи и за Денков!

404

Анонимен

преди 5 месеца

То и за политиците ни важи същото !

403

Аз

преди 5 месеца

Щом повече пречат ги предайте на вторични суровини и изкарайте някой лев вместо да теглите нов заем

402

Слава Кокаине

преди 5 месеца

Какво разибира този пл.ъх от военна техника, като гледам 30% от Българите сме предатели и след 1300г ще изчезнем заради тия ***.

401

....

преди 5 месеца

Баба ми казваше:На този файдата му е по-малка от зарара.А тя беше изключително мъдра жена.

400

Who Cares

преди 5 месеца

To дали има нещо, което да пречи повече от денкоглу?

399

Анонимен

преди 5 месеца

Сега почва шоуто. Защото и Страйкърите ще се окажат дефектни и ф-16 ще се окажат дефектни и отиват в Украйна. Българите за зелен хайвер, издържат украинските бежанци в хотели на плажа

398

Анонимен

преди 5 месеца

Неадекватен си ти,а не президента!Дано скоро се махнеш,че видимо пет пари не даваш за българите.Сигурно БТР си виждал само на картинка.Вместо с лекс ръка да подаряваш собственост на всички ни,да беше се консултирал с истински военни,а не с нагаждачи как могат да се използват за разчистване на пътища при снеговалеж.

397

аз

преди 5 месеца

До Анонимен ТОМ-по твоята логика всички оръжия да се махнат ,щото те също искат поддръжка , че нали има бюджет за тази работа и се отделят пари за армията аланкоолу!!!

396

том

преди 5 месеца

Абсолютна глупост пречели , хабер си няма от военщина -БТР - могат да ги дадат на границата -могат да помагат в екстрени ситуации- много неща могат да правят!!!!

395

Беновска пипа

преди 5 месеца

Той и Денков повече пречи отколкото помага, но не го пращаме на украинците! Защо?

394

.....

преди 5 месеца

Кое пречи бе г-н Денков ,нито искат вода ,нито храна.Но ако се наложи в критични ситуации като наводнения,земетресения и др. се вадят и ползват.Кое пречи?По-добре да ги имаш, а не да ти потрябват и да ги нямаш,прав е президента,малко ум се иска да се помисли!

393

Анонимен

преди 5 месеца

СТИГА ПОДАРЪЦИ И ПОМОЩИ ЗА УКРАЙНА И БОГАТИТЕ УКРАИНЦИ ТУК! БЪЛГАРИЯ ПАК Е НА ГРЕШНАТА СТРАНА. САЩ БЛОКИРАХА ПОМОЩИТЕ ЗА УКРАЙНА, А НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ХАРЧИМ ПАРИ ЗА БОГАТИТЕ УКРАИНЦИ ТУК. БЕДНИТЕ ОТ ТЯХ ВОЮВАТ В УКРАЙНА И УМИРАТ ХИЛЯДИ МЛАДИ ВОЙНИЦИ ЗАРАДИ ЕВРЕИНА ЗЕЛЕНСКИ. СКОРО ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН И ТО ОТ СВОИТЕ. ВОЙНАТА ЩЕ СВЪРШИ И ТО НЕ В ПОЛЗА НА УКРАЙНА.НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ПАК НЕ СА В ЧАС. РУСИЯ И УКРАЙНА ДА СЕ РАЗБЕРАТ КАТО БРАТЯ, КОИТО ДОСКОРО СА БИЛИ ЗАЕДНО И СА ГРАДИЛИ ЗАЕДНО.

392

сиромах

преди 5 месеца

По логиката на Денков,той отдавна да си беше отишъл да си бърка сапуните и шампоаните,а не да се учи да управлява държава и да прави чупки в кръста за щяло и не щяло!По време на министерствуване в състава на служебно правителство си взе титла "академик"и вместо да си зарови главата в пясъка,защото едва ли някой беше чувал за неговото съществувание преди това той се напери като манастирски петел опитвайки се да ни убеди,че е голям политик и специалист

391

до 408

преди 5 месеца

Да, със сигурнойст можем да спрем армия с тези бтр-и или може би нелегалните мигранти са въоръжени.Много са полезни, доказано е!И в Шенген ще влезнем, ако имаме още повече БТР-и.

390

Анонимен

преди 5 месеца

Точно тези БТР ще свършат работа по границата ако се продадат половината и с парите са модернизират другите половина. Това си е сериозно средство и няма нужда да се харчат повече бюджетни пари! Купуват разни джипки за да въртят оборот на приятелски фирми, а това, което го имаме го разпиляват! Освен това, ако дойде нова и огромна вълна от юг на мигранти не е ясно как ще ги контролират с джипки. Не случайно са ги поръчали при комунизма! Тогава поне знаеха какво правят!

389

Анонимен

преди 5 месеца

До ко Кой плаща за поддръжката и съхранението им?

388

ко

преди 5 месеца

пречат?!