15

A

преди 5 месеца

Анонименпреди 4 часа 7 32010г бачках в заведение на терминалите. Голям кеф. Половинка вода струваше 4лв. а кафето 3.50 (7гр) На нощна смяна винаги пристигах с раница със стек вода и 3 пакета кафе по 100гр за 42 кафета от съответната марка за. Изкарвах си по 150-200 лв на смяна без бакшиши и обмяна на валута... Като за студент първи курс не беше зле. ;)Ето заради такива умни Бьлгария е нищо повече от една дива ***.

14

Калоян

преди 5 месеца

Умни чешмички на безумни цени.

13

смях в залата

преди 5 месеца

Толкова шум и фанфари за три чешмички за 2 терминала!!!! Смешно и жалко! А неуредиците , опашките и мръсотията кога ще намалеят!?

12

Анонимен

преди 5 месеца

Водната мафия ще фалира! Кой ще им купува водата в заведенията?

11

А тоалетните

преди 5 месеца

Кога ще се почистват и поддържат като за бели хора ?

10

Тон

преди 5 месеца

Простите чешми са по естествени ,умните едно допълнително замърсяване!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Само крайно изостаналите се хвалят с подобни "постижения".

8

Вторични с-ни

преди 5 месеца

Дано работят дълги години, защото братчедите ще ги развалят първо , а после ще ги окрадат за мед и сребро. Не сме дорасли за такива неща ,но...като сме поели по прав път.....А дано се поправим и си сменим чипчето-//манталитета//.....

7

Невероятни тъпаци

преди 5 месеца

Тези машинки струват около $1000 едната по справка с търсачката на Гугъл. Концесионерите на летището са се охарчили $3000 и около 1000лв за монтиране. Печелят милиони от концесията, която получиха след даване на подкуп.

6

Анонимен

преди 5 месеца

С това ^умно^, онова ^умно^, като и умните апаратчета за течен с-а п-у-н, поработи малко и заспива, и хайде на глупавите стари, но сигурни ръчни машинки. Е чините си правят оборот.

5

а дано!

преди 5 месеца

Сега остава да се справят и с изпотрошените и мръсни тоалетни, опашките пред гишетата, получаването на багажа и всичко ще бъде супер! Тези "умни" чешмички интересно колко ли дни ще работят!?

4

Анонимен

преди 5 месеца

С това ^умно^, онова ^умно^, като и умните апаратчета за течен ***, поработи малко и заспива, и хайде на глупавите стари, но сигурни ръчни машинки. Е чините си правят оборот.

3

Анонимен

преди 5 месеца

2010г бачках в заведение на терминалите. Голям кеф. Половинка вода струваше 4лв. а кафето 3.50 (7гр) На нощна смяна винаги пристигах с раница със стек вода и 3 пакета кафе по 100гр за 42 кафета от съответната марка за. Изкарвах си по 150-200 лв на смяна без бакшиши и обмяна на валута... Като за студент първи курс не беше зле. ;)

2

Анонимен

преди 5 месеца

Що се лигавите, такъв кеф ми беше да плащам по 5 лв за 250мл вода. Дано поне кафето се е запазило 15-20 лв, че това летище ще фалира накрая!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Гулям нъпредък. Трудну и да се врати кранчиту. Сега сички суфиенци ше одят на летището умна машина да има налива вудъ.