125

Анонимен

преди 9 месеца

гледайте скот ритер при карбовски в тубата , ще стоплите за какво иде реч , който не знае скот ритер е бивш военен и разузнавач .... и със сигурност не е путинофил

124

Анонимен

преди 9 месеца

ха така,утлнищожиха християнското бяло население във войната и сега..спасявайте се - майдаче ,а...

123

Анонимен

преди 9 месеца

До В затвора няма телеф 130 Интересно в кой магазин пазарува "твоят приятел", щото точно вчера гледах в тубата видео от живеещ в Москва американец от тамошен супермаркет и паднах от разнообразието и качествените стоки. Къде ви намират такива...

122

Анонимен

преди 9 месеца

Честито , сънародници!!! Това е прекрасна новина. Като гледам коментарите , явно има доста интелигентни хора в БГ , който могат да мислят самостоятелно. Харесвате ми! Освен да им гледаме сейра отстрани на ФАЩ, мисля друго да не правим!

121

Руснак

преди 9 месеца

Последен епизод от представлението на "велик "краваристан гледаме в момента в Украйна ,Виетнам ги би като мачета ,от Либия и Ирак изченаха,от Афганистан така бягаха че си зарязаха даже и оръжията и самолетите във Афганистан .....и Тръгнали да плащат Русия,Китай и. Северна Корея,е точно там ще лапнат дръвцето яко !!!

120

Анонимен

преди 9 месеца

САЩ общо взето *** украйна у заде много лошо, пратиха ги на луната, да им е честито на юрките виртуален ЕС И НАТО...

119

Магнитски

преди 9 месеца

Путин е злобно е..врейск.о.джудже напада християни Грузия Украйна Молдова...евреите.е..ни мразят.. четете диагноза...

118

Mdq

преди 9 месеца

Зеленски ще бъде забравен като Гуайдо във Венежуела, а САЩ ще изоставят Киев както направиха с Афганистан...ще има късмет ако Залужни не му тегли куршума , щото борбата за власт тепърва ще изплува на повърхността

117

Анонимен

преди 9 месеца

Поне да сключат примирие , стига са умирали млади здрави хора. Продължат ли руснаците ще ги унищожат а градовете със земята ще сринат.

116

Анонимен

преди 9 месеца

Ами сега ? Шах с пешката ! И все пак владелеца на света ви изигра и то май преди да умре.

115

Атлантици с ниско IQ

преди 9 месеца

Има ли евроджендъри, които казаха, че Русия била загубила. Леле, колко наивници има. А как ги дерат с милиарди и седят промити вкъщи, а Боко, Пеевски и с-ие са на бели коне. Хора с ниска култура, мислещи се за начетени, защото слугуват на някаква чуждестранна компания например. С лопати да ги ринеш неграмотните агнета, които, колкото и да е смешно, си въобразяваха, че западният блок има шанс. Идват твжки времена за наивниците, които тепърва ще обедняват

114

Доктор ох боли в г.з

преди 9 месеца

Лавро ходил да се моли за мир на неква международна конференция. Бухаха

113

Анонимен

преди 9 месеца

В Раша карат Лади. В Украйна карат бмв.Путин се крие в бункер, зеления пуши трева и кара Бентли. Кой според вас спечели войната?

112

Анонимен

преди 9 месеца

Това бе целта, Путин насъска палестинците да нападнат Израел и по този начин отвори втора война, която да отклони вниманието, и средствата на НАТО към Украйна.

111

агент Мъдлър ЦРУ

преди 9 месеца

Русофилите лъскат бастуна, получават оргазми. Обаче ще им кажа тъжната истина - Русия също няма време и пари. Днес се чувам с мой колега с Москва, магазините са празни.

110

Анонимен

преди 9 месеца

Както мислещите казваха, такси стана, но българските уркофили скачат ли скачат.... Те ви сега! Защо ни обиждахте н русофили, путинофили и тн?!? Прави ли бяхме?!? Да!!!

109

Така е

преди 9 месеца

Танковете на НАТО изгоряха в Украйна. Не само, че вече нямат пари американците, но нямат и оръжие за национална отбрана. Русия прибра изгорелите танкове за скрап и от тях ще направи най-голямата си подводница. Зеленски си отива като бушон, за да не лъсне позора на САЩ.

108

Жирик

преди 9 месеца

Ахахахахаха НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОВЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ

107

нямате пари???

преди 9 месеца

ще си напечатате, нямате време? Ще си купите, нали имате пари, но времето не се купува и работи срещу вас, не го ли усещате вече.

106

Анонимен

преди 9 месеца

питбулът вече захапа пoдмocкoвиeтo, докато не остържи месото до кокал няма пускане.